D
daralll
Guest
reklamlar yok,para kazanma açılmamış zaten videolardaBenimde bir bilgim yok o konuda ama tahminimce adsense değil sorgulama yapınca da herhangibi bir network sonucu çıkmıyo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
reklamlar yok,para kazanma açılmamış zaten videolardaBenimde bir bilgim yok o konuda ama tahminimce adsense değil sorgulama yapınca da herhangibi bir network sonucu çıkmıyo
Arkadaşlar Merhaba;
Adsense Çalıştığım Kanalıma İstediğim Ülkeyi Engellemek İstiyorum. Forumda Araştırdığım Kadarı ile Bu Özellik Sadece Partnerde Varmış. Yalnız Eski Konularda Şöyle Bir Yorum Buldum. Bunun Nasıl Olduğu Hakkında Bilgisi Olan Var mı?
http://www.ytpara.com/364412-post5.html
Kanalı kopyalamasınlar diye türklerimi engellicen cık cık hiç yakışmıyo
Partner mi Bu?
[MENTION=12281]xxTuRKuaZxx[/MENTION] İyide spamı nerdeyse herkez vds'de yapıyor TR'ye engellemek kanalın kopyalanmasını engellemez ki lokasyonlar hep EU US vs
@xxTuRKuaZxx Bilende söylemiyor geçen hafta bende çok bakındım sordum ama söylenmiyor bende mecburen partnere taşıyorum kanalları sırf ülke engelleme için.
Valla bu işi çözenler burada alalen söylemez bildigin taktik bu.Boşuna karnınızı agrıtmayın ben ayladır cözemedim. Keza güncel bir talk show kanalı biliyorum full hd videoları basmış kanal bildigin spam offical felan değil yani her video 300 k olmus 1 ayda 15 videosu var ve reklamları acık. Ama gel gör ki sen o kanaldan video cekince engel yiyiyorsun.
![]()
Aynısını bende gördüm, offical yazmış spam kanalı her attığı 2 günde 30k geçiyor adamın videoları engel yemiyor, dendme amaçlı ben çektim 1 videosunu ertesi gün dünya engeli geldi.Hemde kanalın ismi video ismi alakasızdı,para kazanmayı da açmadım nasıl buldu içerik sahibi ağzım açık kaldıatan adamın lokasyonunda dilinde vpn ile açtım engel falan yok.Nasıl beceriyor bulamadım var bir taktik bulsam dolarları tuvalet kağıdı yapıcam fazlalıkdan
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.