Videolarınız İndex Almıyormu?

haberal02

Yasaklanmış
Web sitesi
hackprogramsfreedownload.blogspot.com
Merhaba arkadaşlar. Ben bu forum ve sizlerin paylaşımları sayesinde 3-5 kazanmaya başladım. Videolarım ve web sitem için kullandığım bir yöntemi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Videolarınızı ve web sitelerinizi 15.000 siteye tek tuşla bedava gönderebilirsiniz.

Dualarınızı eksik etmeyiniz ;)

Kod:
[url=http://www.indexkings.com]IndexKings - The Best Rapid Indexer Online Today![/url]

ZNryNz.png
[/url][/IMG]

Paylaşıldıysa bilmiyordum :D

Son düzenleme:
Detaylı Kullanımı Yazarsan Sevinirim :)

teşekkürler yalnız o dediğin için 5 dolar istiyor galiba

9 10 da durunca baya bende hata ver dedim. meğer biraz daha bekleyince devam ediyormuş elleşmeyin :D
sağolasın üstad.

Paylaşılan site linklerine tıklasanıza bakalım paylaşılıyormu linkiniz, Durmadan o siteden bu siteye girip çıkıyor ip adresinizden. Kandırmaca gibi geldi bana :)

Son düzenleme:
eset virüs buldu 4 5 tane
neyse kalsın :/

bundan mı bilmiyorum çok kanalım kapandı. indexkingsi bırakınca baya azaldı kapanmalar. fuub.netin ping servisi var onu kullanıyorum artık. sıkıntı çekmedim.

teşekkürler. yalnız şöyle bir durum var arkadaşlar bu bir ''ping'' sitesi ve çok ping atıyor, google kanallarınızı spam olarak algılayıp googleda çıkarmayabilir kulağınıza küpe olsun.

Yararı yok bunların zararı var dikkat edin tecrübe sabit

Yararı yok bunların zararı var dikkat edin tecrübe sabit

tecrübeyi paylaş bakalım ne zararı varmış :)

ben işe başladığımdan beri yüklediğim bütün videoları index sitelerine atarım ama bu site ne kadar güvenilir bilemedim çok dandiğe benziyor.

tecrübeyi paylaş bakalım ne zararı varmış :)

ben işe başladığımdan beri yüklediğim bütün videoları index sitelerine atarım ama bu site ne kadar güvenilir bilemedim çok dandiğe benziyor.

İşe başladığından beri günlük ne kadar kazanıyorsun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri