Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

@Mehmet Ali Ertunç hocam yanlış mı anladım video hiç atmadan kanala ping atmışın :) o nasıl oluyor.. Ayrıca video atmadan kapanıyorsa tokeni manuel kendin alıyorsan ki zaten ıp temizlik vs yapıyorsundur.. diye düşünerek kanal sağlam olmayabilir mi? Yada bir şekilde bilgisayarın mimlendi mi acep... Daha önce yakalanmaman şimdi yakalanmayacağın anlamına gelmez.. İnsanız hata yapabiliriz..
Yanlış anlama çözüm bulmak adına soruyorum. Zaten Mehmet hoca da uygun vakitte ilgilenip sana yardımcı olacaktır.

Satın aldıgım mailleri kontrole baslıyom. Zayıf halka yani gucsuz mailler ve satıcıları belirlenecek :)

Son düzenleme:
@Mehmet Ali Ertunç hocam yanlış mı anladım video hiç atmadan kanala ping atmışın :) o nasıl oluyor.. Ayrıca video atmadan kapanıyorsa tokeni manuel kendin alıyorsan ki zaten ıp temizlik vs yapıyorsundur.. diye düşünerek kanal sağlam olmayabilir mi? Yada bir şekilde bilgisayarın mimlendi mi acep... Daha önce yakalanmaman şimdi yakalanmayacağın anlamına gelmez.. İnsanız hata yapabiliriz..
Yanlış anlama çözüm bulmak adına soruyorum. Zaten Mehmet hoca da uygun vakitte ilgilenip sana yardımcı olacaktır.

Estağfurullah neden yanlış anlayayım :)

Şimdi şöyle içinde daha önce 75 video atılmış ( 4 ay falan oldu ) bir kanal vardı token vs.. ta o zamandan iptal edilmiş. Bu kanalı 4 ay sonra yeni seri videoları eklemek için token vererek hesaba bağladım tabi bu 4 ayda client vs.. defalarca yeniledim arada bir yenilerim.

Bu kanala hiç video atmadım token bağladıktan sonra toplu video yönetisinden ping attım 2 saat sonra sen sağol :D

Veya şöyle anlatayım şimdi bi kanala 40 video atayım o kanal 1 hafta beklesin. O kanala 2 video atsam 1 hafta sonra 2 saat sonra o kanal kapanıyor garanti :)

Bilgisayar'da kanala token vermeden önce Mac Adresi Değiştirir, Çerezleri Temizler, Gizli Modda her seferinde ip değiştiririm :)

Arkadaslar bugunlerde yuksek sayıda video yuklemeyin

Son düzenleme:
Benimde az önce 11 video emri verdiğim kanal kapanmış spamdan bunların 7 tanesini de yüklemeden kapanmış. 4 video ile kana kapanıyorsa botta ciddi sorun var şuanda.Video atmayın bence.

kanalalsat tan tokenli kanal alıp kapanma yaşayan var mı?

4 ay içinde 2 farklı client'a toplamda 400 tane kanal token'ladım, kapanma oranım %20 civarında. Dün akşamdan bu saate kadar da 50 tane kanala ortalama 40ar video yükledim, henüz hiçbiri kapanmadı.

Tüm kanallarım kapanmış. İçinde 3 video olanlar bile.

Benimde tum kanalar kapandi . efe hocam loglarimi kontrol edelim . Bi sorun yapmadim kendisi kapanmaya basladi . Artik sikintilar duzelsede kanallari kapanmayan arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim.

Videoyap alternatifi de yok bağımlıyız 😞 alternatif öneren varsa botun ismini pm atabilir mi?

Xperia Z2 den gönderildi

Arkadaşlar,

uzun süredir desteğe şu sıkıntıdan dolayı bakamıyordum bugün sabaha kadar desteğe bakıcam. Mesala yükleme yaptığınız kanalların %5 i kapanabilir. Çünkü olağan üstü yavaşlık var ama tabiki bekleyen videolarında zamank gelince denk getirip sistem yavaşlıkda. 3-4 tanesini aynı saniyede yükleyebilir buda işte kanalın kapanması dememtir. Normalde hiç kapanmazken şimdi kapanınca aslında hiç bir kanalda sıkıntı olmadığından şimdi 1 kanalın sıkıntısı diğer kanallara lanse ediyor ve bir şekilde iz bırakılmışsa kanalın kapanmasına neden oluyor.

Arkadaşlar,20 kanaldan 2 tanesine kadar örneğin kapanma şu dönem için olabilir toplu video sıkıntısı nedeniylr 1-2 güne düzelmiş olucak inş. Ama 1-2 değil daha fazlası kanal kapanıyorsa yönetici desteğine yazınız. Makina kurulumları bugece için elime gelen kalmadı ve desteğe bakıyorum.

2 günde kapanmasını konuda 5-6 defa dile getiren arkadaşlar var. 1 defada dile getiren var. Arkadaşlar botun yavaşlığı ve dengesiz sürelerde yüklemesinden dolayı kapanma ihtimalini kabul ediyorum. Ama topluca cok kanal gidiyorsa farklı bir tarafta iz bırakma derdi vardır. Mesala en cok yapılan hatalar:

1) mobil uygulama veya mobil hatlarla giriş yapılmış kanallar şu günlerde ciddi derece kapanıyor.

2) Kurtarma mailine tüm kanallara aynı mail girmek. Önerdiğim şekil evet kurtarma maili kanalın güvenini arttırır. Mail adresi [email protected] ise [email protected] diye kurtarma mailini girin. öyle bir mail adresini yandexde oluşturmanıza gerek yoktur.

3) Her zaman dediğim gibi tarayıcı çerezi silmeden farklı kanala girmeyin. İp değiştirmeden de farklı kanala girmeyin. 1 kanalın kapanması diğer aynı ip veya çerezden girenlerin kapanmasına neden olabilir.

4) ünlem geç 1 i yüzde 60 ın altında seçmeyin. Kanal partnerda olsa onu seçin videolar spam video diye yt görmesin.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bot ne zaman eski durumuna gelecek? Ona göre kanal bağlıyalım. Çalışmalar ne zaman düzelecek. Haybeye emek harcıyoruz. Hakikaten kapanmalar çok fazla olmaya başladı. Bizim çalışma sistememizde değişiklik yok. Önceden kapanma yaşamazken bu ara çok fazla yaşamaya başladık. Hakikaten bir tarih versenizde bizlerde o zaman girsek kanal bağlasak..

Bu şekilde sürekli otomatik yükleme sayfasını açık tutmak zorunda kalıyoruz. Bazen bu sayfaya girdiğimizde videolar birikmiş oluyor ve birden yüklemeye başlıyor. Sizin dediğiniz gib videolar aynı anda yükleniyor ve kanallar gümlüyor..

Son düzenleme:
Bence bayram boyunca kimse yükleme emri falan vermesin eklesin kanallarını beklesin p.tesi patlama yapalım :) hiç olmazsa bir haftadır biriken videolar biter bi nebze düzelir

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam buyfullchanneldan mesaj atiyorum mesajlara bakmiyorsun hic

dün yaptıgım 10 kanalın 9 u kapanmış şu toplu video düzelene kadarda video falanda atmam artık

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vds kullanıcıları ıcın program sınırsız degılmı acaba 2 gb'dan yuksek boyutlu vıdeo yuklucem toplu bılgısayar upload ıle kabul etmıyor acaba boyutu bıraz yukseltemezmısınız 3 gb'a kadar ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri