Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanalalsat icin havale yaptim hala onaylanmadi. Üyelik ID:13811

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekden yazdım bi kaç sorum vardı da 2 gündür cevap yok üye kodu İD 15140

Yükleme azıcık hızlanmış ama tam eski hali gibi değil. Gördüğüm kadarıyla da yavaş atınca kanallar kapanıyor

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

40 video yukleyeyim dedim 2-3 saat oldu en az 20 tanesinde asagıdaki uyarıları veriyor. botta sıkıntı var ise uyarın ona gore tedbirimizi alalım bosa vakit oldurmeyelim.

Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz.

Yüklenemedi: Siteyle bağlantınız koptu veya tarayıcınız engelledi. Bu durum nadiren olmaktadır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2gb lık video boyutunu bıraz yukseltemezmısınız acaba ?

Hocam 5 gundur destek mesaji bekliyor vdsin suresi gecti 5 gundur bekliyorum :) vds iptali bekliyorum boşta duruyor oyle

Telefondan gönderildi.

bu neyavaşlıktır botta anlaamdım iki gündür. 25 dakikalık videoyu sabahtan beri yükleyemedi. bu konuya çözüm bulunması gerek acilen

Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz. :(( 4 gündür çalışamıyorum :( Mehmet hocam halledecektir.

Kanallar patladi , varmi yardimck olucak paso kanal patladi en cok kaybi ben yasiyorum bu aralar actgim tum kanallar gidiyor.

Merhaba Arkadaşlar,

şu sıralarda yani özellikle 2-3 gün toplu video emri vermeyiniz. Sistem hızı stabil değil. Hiç anlamadığım kadar yüksek yükleme talebi geliyor. Youtube video indirmede 3 kat yavaşladı. Serverlarım yetişemiyor. 3 gün önce onlarca ek server sipariş ettim ama henüz çoğu aktif değil. Teslim alamadığımda var kurulumunu yapamadığımda var.

Yani dikkatinizi bir noktaya çekeyim. Zamanında yükleme yapamıyorsa videoyap, demekki yükleme yapılan kanallar tehlikede. Çünkü bir an geliyor yavaşda olsa artık zamanı geçmiş oluyor 3 videoyuda gidip aynı saniyede yüklüyor. Buda o şekilde yükleme yapaılan kanalın kapanmasına sebebiyet verir. Bu nedenle şu sıralar toplu linkle çalışın. Gidipde bir kanala 1000-5000 gibi video emri veren arkadaşlar şuanda sistemim yavaş o risk zaten büyük risk bu risk yüzünden herkesin videosu düzensiz zamanda yükleniyor ve kanal kapanma sıkıntısına düşüyor.

Herkese 2 gün önce 5 gün hediye etmiştim. Yarına herşey dengeye gireceğini düşünüyorum. Gece boyu kuruluma devam edeceğim. 3 gün daha hediye edeceğim.

kısaca yavaş yükleme anı varken toplu videoyu kullanmayın arkadaşlar, kanal kapanma risklerini düzensiz yüklemeden dolayı arttırıyor.

Merhaba Arkadaşlar,

şu sıralarda yani özellikle 2-3 gün toplu video emri vermeyiniz. Sistem hızı stabil değil. Hiç anlamadığım kadar yüksek yükleme talebi geliyor. Youtube video indirmede 3 kat yavaşladı. Serverlarım yetişemiyor. 3 gün önce onlarca ek server sipariş ettim ama henüz çoğu aktif değil. Teslim alamadığımda var kurulumunu yapamadığımda var.

Yani dikkatinizi bir noktaya çekeyim. Zamanında yükleme yapamıyorsa videoyap, demekki yükleme yapılan kanallar tehlikede. Çünkü bir an geliyor yavaşda olsa artık zamanı geçmiş oluyor 3 videoyuda gidip aynı saniyede yüklüyor. Buda o şekilde yükleme yapaılan kanalın kapanmasına sebebiyet verir. Bu nedenle şu sıralar toplu linkle çalışın. Gidipde bir kanala 1000-5000 gibi video emri veren arkadaşlar şuanda sistemim yavaş o risk zaten büyük risk bu risk yüzünden herkesin videosu düzensiz zamanda yükleniyor ve kanal kapanma sıkıntısına düşüyor.

Herkese 2 gün önce 5 gün hediye etmiştim. Yarına herşey dengeye gireceğini düşünüyorum. Gece boyu kuruluma devam edeceğim. 3 gün daha hediye edeceğim.

kısaca yavaş yükleme anı varken toplu videoyu kullanmayın arkadaşlar, kanal kapanma risklerini düzensiz yüklemeden dolayı arttırıyor.

Peki ben bu durumda sikayetciydim ve üyeliğimi dondurdum süre ekleniyormu?

Merhaba Arkadaşlar,

hocam kanal kapanmasından dolayı sıfır sıkıntım var. kapanan arkadaşların mutlaka biyerlerde bişeyleri yanlış yaptıgını düşünüyorum. sadece hız konusu düzelsin yeterli :D

@Web_Scripti Hocam bende yukardaki arkadaş gibi durumdan sikayetçiydim ve süremi dondurmuştum +5 gün süre eklenmemiş ne olucak şimdi ?

bence günlük bir yükleme emri sınırı koyun sorun düzelene kadar kimse 500-1000 video yükleyemesin ki benim gibi 20-30 video yükleyenler yanmasın boşu boşuna denge sağlansın en azından sorun çözülene hız düzelene kadar [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kapanma sorunu olanlar bence farklı yerlerde arasın sorunu bu hafta 100 kadar kanala video bastım hala basılıyor bazılarına yavaşlıktan dolayı kapanan falan yok..
Ha tabi aşırı video yükleme emri verir hepsi üstüste binerse yada tüm gün kanala yükleme yapılırsa o kanalın kapanması kadar doğal bir durum yok..

---------- Spam Engelliyici 22:01 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

@Web_Scripti Mehmet hocam yeni sunucular kurarken şu vdsleride bi hallet :) yükle sayfasını açmadan yükleme yapmıyor tatile oraya buraya gideceğiz boş yatacak vds..

Kapanma sorunu olanlar bence farklı yerlerde arasın sorunu bu hafta 100 kadar kanala video bastım hala basılıyor bazılarına yavaşlıktan dolayı kapanan falan yok..
Ha tabi aşırı video yükleme emri verir hepsi üstüste binerse yada tüm gün kanala yükleme yapılırsa o kanalın kapanması kadar doğal bir durum yok..

hocam kanal kapanmasından dolayı sıfır sıkıntım var. kapanan arkadaşların mutlaka biyerlerde bişeyleri yanlış yaptıgını düşünüyorum. sadece hız konusu düzelsin yeterli :D

1 yıldır aynı yükleme yöntemiyle sıkıntısız ayakta duran kanallar şu an 2 gün sonra kapanıyor. Sadece bende olsa tamam diyeceğim.

Örneğin ; 1 hafta önce bağladığım kanala hiç video atmadım. Videoyap'tan kanala ping attım kanal kapandı. Yani sanki öyle birşey ki tokenle dokunulduğu anda kanal uçuyor.

Defalarca client vs.. api sıfırladım yeni girdim vs.. ama aynı. Şu an 1 haftadır boş duruyor bot sırf kapanmalardan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri