Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2gb lık video boyutunu bıraz yukseltemezmısınız acaba ?
Merhaba Arkadaşlar,
şu sıralarda yani özellikle 2-3 gün toplu video emri vermeyiniz. Sistem hızı stabil değil. Hiç anlamadığım kadar yüksek yükleme talebi geliyor. Youtube video indirmede 3 kat yavaşladı. Serverlarım yetişemiyor. 3 gün önce onlarca ek server sipariş ettim ama henüz çoğu aktif değil. Teslim alamadığımda var kurulumunu yapamadığımda var.
Yani dikkatinizi bir noktaya çekeyim. Zamanında yükleme yapamıyorsa videoyap, demekki yükleme yapılan kanallar tehlikede. Çünkü bir an geliyor yavaşda olsa artık zamanı geçmiş oluyor 3 videoyuda gidip aynı saniyede yüklüyor. Buda o şekilde yükleme yapaılan kanalın kapanmasına sebebiyet verir. Bu nedenle şu sıralar toplu linkle çalışın. Gidipde bir kanala 1000-5000 gibi video emri veren arkadaşlar şuanda sistemim yavaş o risk zaten büyük risk bu risk yüzünden herkesin videosu düzensiz zamanda yükleniyor ve kanal kapanma sıkıntısına düşüyor.
Herkese 2 gün önce 5 gün hediye etmiştim. Yarına herşey dengeye gireceğini düşünüyorum. Gece boyu kuruluma devam edeceğim. 3 gün daha hediye edeceğim.
kısaca yavaş yükleme anı varken toplu videoyu kullanmayın arkadaşlar, kanal kapanma risklerini düzensiz yüklemeden dolayı arttırıyor.
Merhaba Arkadaşlar,
şu sıralarda yani özellikle 2-3 gün toplu video emri vermeyiniz. Sistem hızı stabil değil. Hiç anlamadığım kadar yüksek yükleme talebi geliyor. Youtube video indirmede 3 kat yavaşladı. Serverlarım yetişemiyor. 3 gün önce onlarca ek server sipariş ettim ama henüz çoğu aktif değil. Teslim alamadığımda var kurulumunu yapamadığımda var.
Yani dikkatinizi bir noktaya çekeyim. Zamanında yükleme yapamıyorsa videoyap, demekki yükleme yapılan kanallar tehlikede. Çünkü bir an geliyor yavaşda olsa artık zamanı geçmiş oluyor 3 videoyuda gidip aynı saniyede yüklüyor. Buda o şekilde yükleme yapaılan kanalın kapanmasına sebebiyet verir. Bu nedenle şu sıralar toplu linkle çalışın. Gidipde bir kanala 1000-5000 gibi video emri veren arkadaşlar şuanda sistemim yavaş o risk zaten büyük risk bu risk yüzünden herkesin videosu düzensiz zamanda yükleniyor ve kanal kapanma sıkıntısına düşüyor.
Herkese 2 gün önce 5 gün hediye etmiştim. Yarına herşey dengeye gireceğini düşünüyorum. Gece boyu kuruluma devam edeceğim. 3 gün daha hediye edeceğim.
kısaca yavaş yükleme anı varken toplu videoyu kullanmayın arkadaşlar, kanal kapanma risklerini düzensiz yüklemeden dolayı arttırıyor.
Kapanma sorunu olanlar bence farklı yerlerde arasın sorunu bu hafta 100 kadar kanala video bastım hala basılıyor bazılarına yavaşlıktan dolayı kapanan falan yok..
Ha tabi aşırı video yükleme emri verir hepsi üstüste binerse yada tüm gün kanala yükleme yapılırsa o kanalın kapanması kadar doğal bir durum yok..
hocam kanal kapanmasından dolayı sıfır sıkıntım var. kapanan arkadaşların mutlaka biyerlerde bişeyleri yanlış yaptıgını düşünüyorum. sadece hız konusu düzelsin yeterli![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.