Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vds kullanıcıları ıcın program sınırsız degılmı acaba 2 gb'dan yuksek boyutlu vıdeo yuklucem toplu bılgısayar upload ıle kabul etmıyor acaba boyutu bıraz yukseltemezmısınız 3 gb'a kadar ?

Merhaba dostum. Bende daha önce vds kullanmıştım. Şuan vds li bot toplu video yüklemelerini zamanındamı yapıyor yoksa aynı sorun vds dedemi var?

Merhaba dostum. Bende daha önce vds kullanmıştım. Şuan vds li bot toplu video yüklemelerini zamanındamı yapıyor yoksa aynı sorun vds dedemi var?

hocam ben tolu bılgısayar upload'ı kullanıyorum sıkıntısız dırekt yukluyor .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 10.07.2015 17:08 tarihinden beridir size yazıyorum ama cevap alamıyorum bitürlü , tamam yavaslıgı cozmeye calısıyosunuzda , benimde tüm kanallar kan revan oldu vaktimi oldurdum su 5 gün icinde bugun bir girdim kanallar havada ucuyodu . Android kanal denedim , normal pcde acılmıs kanal denedim ama nafile hepsi patlıyor suana kadar patlayan 35 kanal cok rahat vardır. acilen bir destekten yazdıklarıma donersen sevinirim.

Üyelik Id : 34159

gitti emeklerim 2-3 aydır toplu kapanma yaşamıyordum 1 haftada 100 e yakın kanal gitti , sağlık olsun bunada şükür , inşallah sorunlar düzelir.

hcam hem siteye girilmio hem de firefox eklentisi güncel olmasına rağmen client almıo start sayfasına gelip kalıyor. saygılarımla.

Destek mesajima sabah 5 te cevap gelmis adam uyumuyor helal olsun

Telefondan gönderildi.

fe27p1W.png

kapanlların yarısı video yuklenirken kapandı..Ne yapsam bilemedim..

Arkadaşlar çekmiş olduğumuz videonun küçük resmini de çekebiliyor muyuz acaba? Bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun kalırım.

eger bekleyerek düzelecekse 1 hafta ara veriyorum

yonetici yavaşlamayı cozmeye calısıyor buyuk ihtimalle. işleri bittiginde bizim kanal kapanmaya bir cozum bulucaktır.

Video yuklemeleri tamamen durdu. Yuklenmiyor, turboda yuklemiyor. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam ben tolu bılgısayar upload'ı kullanıyorum sıkıntısız dırekt yukluyor .

Hocam bende toplu bilgisayar uploadı kullanmaya çalışıyorum ama yüklenme %6-7 oldumu http hatası veriyor ve yüklemiyor bu sorunu nasıl aşabilirim.
Video isimleri futli.mp4 şeklinde videolar 160mb civarında.

Hocam bende toplu bilgisayar uploadı kullanmaya çalışıyorum ama yüklenme %6-7 oldumu http hatası veriyor ve yüklemiyor bu sorunu nasıl aşabilirim.
Video isimleri futli.mp4 şeklinde videolar 160mb civarında.

hocam buyuk olasalıkla sıtede sorun var sunucularda felan o yuzden oyle oluyordur destek'e mesaj atın hemen ılgılenırler .

hocam buyuk olasalıkla sıtede sorun var sunucularda felan o yuzden oyle oluyordur destek'e mesaj atın hemen ılgılenırler .

Sorunun kaynağı ortada zaten, Web_Scripti ninde dediği gibi zamanlanan videolar gecikiyor sonra birden yükleme yapıyor o zamanda youtube spam olduğunu anlıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri