Yardır gitsin bi daha mı gelcez dünyaya
Xperia Z2 den gönderildi
Cevap gelene kadar 6 kanala emir verdim bile.Yeni 40 lık dizeyim yardıralım bakalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yardır gitsin bi daha mı gelcez dünyaya
Xperia Z2 den gönderildi
Herkese 2 gün önce 5 gün hediye etmiştim. Yarına herşey dengeye gireceğini düşünüyorum. Gece boyu kuruluma devam edeceğim. 3 gün daha hediye edeceğim.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam bot kafayı yedi 15 tane video yükleme emri verdim,Şuan baktığımda bekleyen video 64 yazıyor.Çekilecek videolarda saçma sapan videolar var.Sildim hepsini 2.ci kez client girerek denedim biraz önce tekrar baktım yine 64 video gösteriyor.
Üyelik Id : 12825
durumlar nasıl botta.
kapanmalar var mı?
yüklemeler normal mi?
şuan itibari ile botta herşey normal hızı da gayet iyi.
kanal patlattın mı hocam , skype adresini verirmisin bir kac soru sormak istiyorum müsait iseniz
Hocam eskiden 1000 tane yukledigimiz oluyordu. Ama maalesef şimdilerde 40 taneden fazla yükleyemiyorum. Yoksa kanal kapanıyorHerkese kolay gelsin. Sormak istediğim birşey var.
Eskiden bir kanala 200-250 video atar bırakırdım. Daha sonra herhangi bir yükleme yapmazdım. Kapanma çok nadir olurdu. Ancak şimdi 10 tane kanala aynı işlemi yapıyorsam belki 10'u birden kapanıyor.
Benim gibi çalışıp da son zamanlarda bu sorun ile karşılaşan var mı?
Ya da yaşayıp da şu çözümü ürettim diyen birisi?
Client ID eskimiş olabilir mi ne dersiniz ne yapabilirim?
hocam ben 10 gün once aldım botu , tamda zamanında almısım surekli kapanmalar yaşadım . ama ilgilenilicegini düşünüyorum loglara bakılıcaktır. inşallah benim sistemimde düzelir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.