Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Spam yapan kanalları çekiyorum veya tek tek çekiyorum bende yükleyince eşleşen veriyo yardımcı olabilirmisiniz acaba

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Özel mesaj atacaktım , posta kutunuz dolu.

Herkese 2 gün önce 5 gün hediye etmiştim. Yarına herşey dengeye gireceğini düşünüyorum. Gece boyu kuruluma devam edeceğim. 3 gün daha hediye edeceğim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 3 günlük telafiyi ekleyecek misiniz hesaplara ? ona göre botu donduracağım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam bot kafayı yedi 15 tane video yükleme emri verdim,Şuan baktığımda bekleyen video 64 yazıyor.Çekilecek videolarda saçma sapan videolar var.Sildim hepsini 2.ci kez client girerek denedim biraz önce tekrar baktım yine 64 video gösteriyor.

Üyelik Id : 12825

yine bir hüsran hocam [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] , 12 kanaldan 8 i kapandı toplam kanal kapanma sayım 40a ulaşmıştır . acil bi cozum yolu destekten mail istemişsiniz kapanmayan mailleri verdim. sizden donus bekliyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

2 gündür yükleme hızı şükür fişek gibi yani bu aydan öncesi gibi. Konum 1 milyon gösterime ulaşmış. Öncelikle sizlere, sonrasında ytparaya teşekkürlerimi sunuyorum. Bazen herşey istenildiği gibi gitmiyor. Geçen hafta istediğim gibi bir hafta olmadı. Çünkü sistem tamamen benim elimde olan bir yönetime sahip değil. Youtube yavaşlayınca bizde yavaşlıyoruz. Açıkcası konumda da çok fazla artık mesaj yazmak istemiyorum. Yeterli ve istediğim üyeye ulaşmış durumdayım. Mevcut üyelerimin hesapları ve onların yeni hesapları bana yeter gözüyle bakıyorum. Konumda kötü yazıların dolaşması inanın beni artık hiç üzmüyor. Aksine yeni üye gelmeyecek, mevcut üyem ise durumu biliyor gözüyle seviniyorum diyebilirim.

Arkadaşlar kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. Lütfen yönetici desteğine yazarken bot veya youtube ile alakalı sorular sorunuz. Mesala Artık yönetici desteğim php yardım desteğine döner gibi hissediyorum. Öğretmek kaçınmıyorum, fakat benim zamanım normal bot ve yt hakkında sorulara yetişemiyorum. Bu nedenle kişi bazlı kalp kırmamak için uyaramıyorum, okuyan arkadaşlar daha hassas davranırsa daha iyi bir yönetici desteğini yetkili destek kadar hızlı verebilirim.

Çok kazanmanın çok sırrı vardır. Bir çoğunuz sağlam kateogirelere sahip değilsiniz. Hep nasıl kazanırım soruları geliyor baktığımda ise kişi 1-2 kanal yapmış oluyor ya az kazanıyor yada kazanmıyor bu arkadaşlar. Bu botu kullanıyorsanız hakkını verin arladaşlar. En azından 40 kanal bir ayda yapın. Ben çok kazananada daha cok kazanması için aynı cümleyi söylerim az kazananada aynı cümleyi söylerim. Kategori biliyorsan iyi kazandıran o kategoride cok kanal yap, kategori bilmiyorsan rastgele karşına ne cıkarsa cok kanal yap.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam bot kafayı yedi 15 tane video yükleme emri verdim,Şuan baktığımda bekleyen video 64 yazıyor.Çekilecek videolarda saçma sapan videolar var.Sildim hepsini 2.ci kez client girerek denedim biraz önce tekrar baktım yine 64 video gösteriyor.

Üyelik Id : 12825

Otomatik kanal çekme bölümünde kelime arama ve yükleme emriniz var. Otomatik olarak yükletmiş. O emri normalde kanalı silince tüm emirlerde silinir. Fakat kelime özelliği yeni olduğu için banada dün bir arkadaş yazdı bende sabahdan sonra silinen kanallarda yaptım. Yani artık o bug yok. Siz manuel olarak silin, ve bir tane daha var onuda silin.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Teşekkürler hocam , satın aldığım kişiden kalmış herhalde.Sildim,düzeldi.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi desteğe bakarmısın Üyelik Id : 17159

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ünlem geç sistemiyle yaptığım kanalı düzelt dediğimde 2 video yu düzeltiyor ve diğer videolara geçmiyor bu kanal çöp mü oldu?

Bu sorunu yaşayan başka biri varmı?
birden çok kanalımda aynı sorun var

edit:düzeldi

Son düzenleme:
durumlar nasıl botta.
kapanmalar var mı?
yüklemeler normal mi?

hocam ben 10 gün once aldım botu , tamda zamanında almısım surekli kapanmalar yaşadım . ama ilgilenilicegini düşünüyorum loglara bakılıcaktır. inşallah benim sistemimde düzelir

şuan itibari ile botta herşey normal hızı da gayet iyi.

Herkese kolay gelsin. Sormak istediğim birşey var.
Eskiden bir kanala 200-250 video atar bırakırdım. Daha sonra herhangi bir yükleme yapmazdım. Kapanma çok nadir olurdu. Ancak şimdi 10 tane kanala aynı işlemi yapıyorsam belki 10'u birden kapanıyor.
Benim gibi çalışıp da son zamanlarda bu sorun ile karşılaşan var mı?
Ya da yaşayıp da şu çözümü ürettim diyen birisi?
Client ID eskimiş olabilir mi ne dersiniz ne yapabilirim?

Herkese kolay gelsin. Sormak istediğim birşey var.
Eskiden bir kanala 200-250 video atar bırakırdım. Daha sonra herhangi bir yükleme yapmazdım. Kapanma çok nadir olurdu. Ancak şimdi 10 tane kanala aynı işlemi yapıyorsam belki 10'u birden kapanıyor.
Benim gibi çalışıp da son zamanlarda bu sorun ile karşılaşan var mı?
Ya da yaşayıp da şu çözümü ürettim diyen birisi?
Client ID eskimiş olabilir mi ne dersiniz ne yapabilirim?
Hocam eskiden 1000 tane yukledigimiz oluyordu. Ama maalesef şimdilerde 40 taneden fazla yükleyemiyorum. Yoksa kanal kapanıyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam ben 10 gün once aldım botu , tamda zamanında almısım surekli kapanmalar yaşadım . ama ilgilenilicegini düşünüyorum loglara bakılıcaktır. inşallah benim sistemimde düzelir

Sıkıntı yok hocam ben de 40 kanal kapattım. Kapanan kanalların arasında fazla bir yer tutmadı.. Sadece düzelsin de 40 tane kapanan kanalın olsun. Her şey normalse bu akşam yuklemelere başlıcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri