Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Normal üyeler bir günde maksimum 10.000 video yükleyebilmektedir.
vds li üyeyim neden böyle diyo ayarlarda vds seçili kanallarım sayfasında

Değiştirdi o kuralı sanırım sınırsızı 10 k yapmıştı diye hatırlıyorum bazı üyeleri 40 k video falan yüklediği dönemlerde

Merhaba Arkadaşlar,

yaklaşık 3 gündür gece gündüz firefox eklentisini güncellemeye çalışıyordum. Şimdi bitti. Client alıp kanalı eklemeyi aynı insan yapıyormuş şekline getirdim.

Düzenlenen bölümler:
Pingleme sistemi onarıldı
Client alıp kanal ekleme sistemi onarıldı.

Eşleşen silmiyor diyen bir arkadaş vardı denedim stabildi düzenleme yapmadım.

Böylelikle umuyorum çok stabil bir sürüm olmuş oldu. Buarada belirtim kanal ekleme hariç tüm özellikleri kullanırken videoyapa bu kanal ekli mi değil mi bakmaz işlemi yapar.

www.videoyap.com/firefox-eklentisi.php

Not: Yönetici desteğinde dönemediğim arkadaşlara sabah dönüş yapıcam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2 mail de bir burda kalıyor clintal .token al kanal ekle

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2 mail de bir burda kalıyor clintal .token al kanal ekle

Sayfanın değiştiğini 2-3 gün önce dile getiren olmuştu fakat ben dün 2-3 mailde deneyince hepsinde eski türdü o nedenle bu tür olanlara bakmadım. inceleyip gereğini yapacağım teşekkürler üstad

Sayfanın değiştiğini 2-3 gün önce dile getiren olmuştu fakat ben dün 2-3 mailde deneyince hepsinde eski türdü o nedenle bu tür olanlara bakmadım. inceleyip gereğini yapacağım teşekkürler üstad

hocam haber bekliyoruz bu konuda. bazı sayfalar eski halde bazıları bu halde çıkıyor. bugün çözülür mü?

vds li videoyap aldım 10 bin limiti aşsın diye ama cok yavaş hocam rica etsem vds yi silip onun yerine yükleme 10 bin limitini kaldırırmısın sadece ünlem geç yapanlarda limit kalkması lazım zaten limit mantıksız 340 ekleme var 333 kanal ekledim ama limit yüzünden bişey yapamadım pro vds aldım 10 bin limit için keşke almasaydım yüklemeleri aşırı yavaş [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Arkadaşlar ben yeni videoyapla çalışmaya başladım, ünlem geçme başarı oranı nasıl videoyapın, cevap verirseniz sevinirim

---------- Spam Engelliyici 18.08.2015 00:44 ---------- Önceki Mesaj 17.08.2015 23:41 ----------

hocam client falan almaya çalıştım eklenti ile, client proje oluşturma yerine geliyor duruyor bişey yapmıyor, düzeltme yaparsanız sevinirim

@Web_Scripti hocam bu firefox eklentisini dün aldım kullanmaya başladım video ortasında sorun yok fakat özgünleştirme hiç çalışmıyor birçok deneme yaptım ama hiç bir hereket yok ne başlığa dokunuyor ne etiket ne açıklama bilgine..

Kanalları Kapanan Varmı Arkadaşlar. Bu Sorunu Sadece Benmi Yaşıyorum.

Firefox eklentisi ile client al, token al, kanal ekle özelliğini denedim ama 3-4 sekme sonra kaldı hiçbir şey yapmadı. Bot ile client alamadım acaba manuel olarak alma şansım var mı? Bütün kanallarım aynı client oldu sıkıntı olacak diye korkuyorum..

[MENTION=11531]dalgic10[/MENTION] bendede tüm kanallar kapalı gözüküyordu dün ama sistemsel hata sanırım kanalların hepsi açık şuan için ne durumda bilmiyorum dondurmuştum süreyi

[MENTION=11531]dalgic10[/MENTION] bendede tüm kanallar kapalı gözüküyordu dün ama sistemsel hata sanırım kanalların hepsi açık şuan için ne durumda bilmiyorum dondurmuştum süreyi

Hocam Bota Kanal Ekliyorum( Tüm Uyarıları Dikkate Alarak) Yüklemeye Başlıyorum. En Fazla İki Gün Gidiyor Kanallar. İki Günde 25 Kanalım Kapandı

Arkadaşlar firefox eklentisi çalışıyomu şuanda

Hocam Bota Kanal Ekliyorum( Tüm Uyarıları Dikkate Alarak) Yüklemeye Başlıyorum. En Fazla İki Gün Gidiyor Kanallar. İki Günde 25 Kanalım Kapandı

hocam kanal başı kaç video atıyorsunuzda kanallarınız kapanıyor

abicim ben client alamıyorum çalışamıyorum nasıl çalışacaz allah için ya ?

tek cliente şimdi 10 kanal açarm kapanırsa deliririm bak !

neden hala güncellenme nasıl client alacağımız? google güncelledi arayüzü. ortalıkda kaldık

hocam özgün video bölümünden video yapıp bilgisayarıma indir dedim 10dakikadır indiremedi acaba sorun mu var 3 dakikalık video.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri