Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam ben şifremi unuttum mailimi yazzdım yönetici tarafından mailinize gönderilicek diyor gönderirmisiniz

hocam özel vds kullanıyorum 55tl olandan sunucum almanya . Üyelik Id : 10530
100mbit internetli bir pcden deneme yaptım 10mb/saniye üstünde yükleme yapıyor. Gerekli yazıyı destek ticketiniza cevapladım.

1) Torrent hesabınıza giriş yapıldı
2) İndirme emri verildi.
Boyut : 1,160.10 MB (71303EC0F3658B9E4FEFF412FB24C6AE91)
3) Sizinle alakalı bir durum değildir, eş zamanlı indirilen torrent sayısı maksimum seviyededir. Lütfen F5 tuşuna basarak farklı torrent hesaplarımızdan deneme yaptırınız. (Torrent Hesap : 5).

Bu torrent linkini daha önce indirme emrini verilmiştir. Bu link tarama işleminden sonra alt bölümde indirilmeye başlayacaktır.

gibi uyarılar alarak torrent yükleme yapamıyorum. sebebi ney acaba .. nerde yanlış yapıyorum

Acaba denediğiniz torrent linkini yönetici desteğine yazarmısınız? Torrent video indirip yükleme bölümünde daha önce bu sıkıntıyı görmedim. Test etmem gerekiyor. teşekkürler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eklentiyi kuramıyorum malesef

http://i.hizliresim.com/YlOJkj.png

http://i.hizliresim.com/Eqyp3D.png

Ne yaparsam yapayım böyle kalıyor mozillayı komple kaldırdım yeniden denedim aynı.. Ama eskiden yüklü olan bilgisayarlarda sorun yok. Bunu kurmuştum normalde çalışmıyordu yeniden yükleyeyim dedim olmadı.. yükleyebildiğimdede sarı uyarı çıkıyordu eklentiler bölümünde4..

---------- Spam Engelliyici 17:44 ---------- Önceki Mesaj 17:39 ----------

daha fazla bilgi deyince şu sayfaya atıyor
https://support.mozilla.org/tr/kb/add-on-signing-in-firefox?as=u&utm_source=inproduct

üstad, bu durumu daha önce ileten olmamıştı. Fakat bende kendi pcimde sürekli deneme yaptığımda nadiren karşılaşıyorum. Bir firefoxu komple kapa aç, aynı sıkıntı olursa yönetici desteğine ACİL diye başlayan bir mesaj yazıp teamviewer bilgilerini yazarmısın test edelim. Ama dosyayı pcye indirip sağ üstten manuelde yükleyebilirsin.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam ben şifremi unuttum mailimi yazzdım yönetici tarafından mailinize gönderilicek diyor gönderirmisiniz

Şifre gönderimine hassas davranıyorum muhakkak zamanında göndermişimdir. Sıkıntınız varsa mail adresinixi buraya yazarmısınız

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam nasılsınız. Köyde yaklaşık 2 aylık tatil nedeniyle botu takip edemedim. Yt dışından içerikleri tarayıp yt ye yükleme sistemi ne durumda acaba

2 aydır aynı durumda. Fakat parayı almak artık kolay değil. Temiz ve az kapanmalı döneme geçiş yapıldı. Bir kanalı hemen bağlamayın videoları yükleyin 4-5 gün sonra açıksa bağlayın.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 12768
Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/...&key=AIzaSyDT0pVe0afbc7UhkqQhyF_9_kJQ7FuPrW0: (403) Project marked for deletion.

Hocam bu hatayı alıyorum bakarmısınız

Hocam api keyi zamanında aldığınız maili google kaptmış. Api keyde ölmüş. Youtube işinde kullanmadığınız, ama normalde hep kullandığınız mail üstünden api keyi alın ki mail kapnma ve api key silinme derdi olmasın.

100mbit internetli bir pcden deneme yaptım 10mb/saniye üstünde yükleme yapıyor. Gerekli yazıyı destek ticketiniza cevapladım.

Acaba denediğiniz torrent linkini yönetici desteğine yazarmısınız? Torrent video indirip yükleme bölümünde daha önce bu sıkıntıyı görmedim. Test etmem gerekiyor. teşekkürler

üstad, bu durumu daha önce ileten olmamıştı. Fakat bende kendi pcimde sürekli deneme yaptığımda nadiren karşılaşıyorum. Bir firefoxu komple kapa aç, aynı sıkıntı olursa yönetici desteğine ACİL diye başlayan bir mesaj yazıp teamviewer bilgilerini yazarmısın test edelim. Ama dosyayı pcye indirip sağ üstten manuelde yükleyebilirsin.

Şifre gönderimine hassas davranıyorum muhakkak zamanında göndermişimdir. Sıkıntınız varsa mail adresinixi buraya yazarmısınız

2 aydır aynı durumda. Fakat parayı almak artık kolay değil. Temiz ve az kapanmalı döneme geçiş yapıldı. Bir kanalı hemen bağlamayın videoları yükleyin 4-5 gün sonra açıksa bağlayın.

Hocam api keyi zamanında aldığınız maili google kaptmış. Api keyde ölmüş. Youtube işinde kullanmadığınız, ama normalde hep kullandığınız mail üstünden api keyi alın ki mail kapnma ve api key silinme derdi olmasın.

Hocam açıklama ve video özgünleştirirken hata alıyorum yaklaşık 2 haftadır ilgilenme imkanın varmı :)

Hocam açıklama ve video özgünleştirirken hata alıyorum yaklaşık 2 haftadır ilgilenme imkanın varmı :)

2 haftadır niye duruyorsun hocam vaktin de yazaydın :) En büyük ihtimal seninde yukarıdaki arkadaş gibi api keyi aldıgın mail kapanmıştır. Toplu videodada bir kanal çekme denemesi yap api key hatası verirse api key gitmiş demektir. Api keyini yenile

2 haftadır niye duruyorsun hocam vaktin de yazaydın :) En büyük ihtimal seninde yukarıdaki arkadaş gibi api keyi aldıgın mail kapanmıştır. Toplu videodada bir kanal çekme denemesi yap api key hatası verirse api key gitmiş demektir. Api keyini yenile

Yok hocam kanallraı çektim apide sıkıntı yok.
kanal çekiyorum rahatlıkla bazı kanallarda oluyor bu sıkıntı bazılarında olmuyor:)
2 hafta önce bırakmıştım şu günlerde tekrar iyi yükleneyimde bari öğretim yılında biraz destek gelsin diyorum ama senin botun buna izin vermiyor !!! :))))
Şaka şaka hocam dediğim gibi 5 kanalın 2sinde veriyor mesela google ile başlayan baya uzun bi sayfa loglardan görebilirsin.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destekden cevap verdım bakarmısınız lütfen .

Yok hocam kanallraı çektim apide sıkıntı yok.
kanal çekiyorum rahatlıkla bazı kanallarda oluyor bu sıkıntı bazılarında olmuyor:)
2 hafta önce bırakmıştım şu günlerde tekrar iyi yükleneyimde bari öğretim yılında biraz destek gelsin diyorum ama senin botun buna izin vermiyor !!! :))))
Şaka şaka hocam dediğim gibi 5 kanalın 2sinde veriyor mesela google ile başlayan baya uzun bi sayfa loglardan görebilirsin.

Merhaba samet hocam,

Garip daha önce bu durumu duymadım :) sen yönetici desteğine şu linki özgünleştiremiyorum diye bir yazarmısın inceleyim.

merhaba client id alma sayfasi degismis sanirim, yeni video varmi bulamadim?

Evet bu hafta içi değişti. Dilersen firefox eklentimizi indirip onunla alabilirsin. Hemde almayı öğrenmiş olursun. Tanıtım videomuda gece yarısı güncellemeyi planlıyorum. Çok özellik geldi.

eklentiyi indirdim kullanici adi sifre girdim resetledim browseri, olmadi team versem bakabilir misiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destek'e cevap verdım detaylı olarak bakarmısınız rica etsem .

Evet bu hafta içi değişti. Dilersen firefox eklentimizi indirip onunla alabilirsin. Hemde almayı öğrenmiş olursun. Tanıtım videomuda gece yarısı güncellemeyi planlıyorum. Çok özellik geldi.
video ortasi reklami calisitirnca Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/...s,contentDetails&id=UCQuXojxGz2Wj3n5Z-AzvjJw: (403) Daily Limit for Unauthenticated Use Exceeded. Continued use requires signup.boyle bi hata aliyorum. Sorun nedir ? api key mi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sizin bir projeniz vardı, youtube a hiç yüklenmemiş içerikleri google dan bulup youtube a yüklemek özgün içerik oluşturmak için. Onu sormak istemiştim. Teşekkür ederim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] firefox eklentisi çalışıyor mu bende çalışmıyor genel problemmi bende mi bi sıkıntı var acaba

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam firefox eklentisini sen güncelledikten sonra yani ayın 21inde ben farklı bilgisayarıma kurdum direk hatta o diğer bilgisayara da kurdum ama şöyle bir problem var.. Kurduktan sonra da
Bu eklenti firefox tarafından doğrulanmamış
diye sarı bir uyarı çıkıyor ve ne yaparsan yap çalışmıyor. Eskiden yüklü olan bilgisayarlarda problem yok mozillayı full kaldırıp yenisini kurunca problem yaşadım.... Yarın müsait olursan teamwiever vereyim bak ama kursanda çalışmıyor firefox engel oluyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam firefox eklentisi için yapılan gizlilik ayarlarından yutuba yakalanma riski olur mu? çünkü herşeyi silmiyoruz anladığım kadarıyla.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Bi Bakarsanız Sevinirim
Üyelik Id :
34991

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri