Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

vds li sistemi kullanan arkadaşlar bakabilir mi?

ünlem geçmek için vds li sisteme geçmek istiyorum. çerçeveyle falan ünlem geçme oranı artar mı? vds siz siteme göre yüklemeler daha mı uzun sürüyor?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destek'den yavas upload ıcın detaylı bır yazı yazdım bakabılırmısınız lütfen videolar oylece beklıyor .

ana sayfada yoğun bir ağırlık var. Videolar ya yüklemiyor, yada çok geç yükleniyor. Lokasyon Almanya seçili

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vds li sistem çerçeve, süre kesme, kırpma gibi özellikleri yapmıyor. birde vdsli sistemi aldıktan sonra 115k hakkım kayboldu. vds nin süresi dolunca gelecek mi acaba?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vds li sistem çerçeve, süre kesme, kırpma gibi özellikleri yapmıyor. birde vdsli sistemi aldıktan sonra 115k hakkım kayboldu. vds nin süresi dolunca gelecek mi acaba?
Hocam hakkınız vds süresi bitince gözüküyor. Şimdi görmek isterseniz toplu video bölümüne girip bakabilirsiniz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destek'den mesaj atmıstım upload yavaslıgı ıle ılgılı 2 gundur cevap vermedınız bakabılırısınız rica etsem .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dailyde şöle bi hata gördüm, kanal videolarına bakarken mesela üçüncü sıradaki kanalı açtım, sonraki kanallara da tıkladığımda arıtk hep üçüncü kanalın içindeki videoları gösterdi.

Arkadaşlar,

yönetici desteğine yetişmeye çalışıyorum. 2 gündür dailymotion yenilikleriyle uğraşıyorum.(çok iyi kazançlar var, bir çok kişi yakında kullanmaya başlayacaktır)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dailyde şöle bi hata gördüm, kanal videolarına bakarken mesela üçüncü sıradaki kanalı açtım, sonraki kanallara da tıkladığımda arıtk hep üçüncü kanalın içindeki videoları gösterdi.

Hocam acaba üyelik id nedir? şuanda o bölümü sisteme ekliyorum bende

Edit: evet hatayı gördüm teşekkürler hocam. Düzelttim.

Son düzenleme:
merhaba mesaj kutunuz dol uoldugu ıcın buraya yazmak zorunda kaldım.kusura bakmayın
merhaba yonetıcı kısmınıza yazdım kanal armama ve kelıme arama kısmına gırdıgımde şöyle bir hata alıyorum :
Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/...&key=AIzaSyDYqnq1No1cU9RznzITkNDUuMye2pFRWzg: (403) Project marked for deletion.
lütfen bakarmısınız dunden berı bırsey yapamıyorum

---------- Spam Engelliyici 13:29 ---------- Önceki Mesaj 13:29 ----------

merhaba mesaj kutunuz dolu oldugu ıcın buraya yazmak zorunda kaldım.kusura bakmayın
merhaba yonetıcı kısmınıza yazdım kanal armama ve kelıme arama kısmına gırdıgımde şöyle bir hata alıyorum :
Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/...&key=AIzaSyDYqnq1No1cU9RznzITkNDUuMye2pFRWzg: (403) Project marked for deletion.
lütfen bakarmısınız dunden berı bırsey yapamıyorum aradıgım kelıme ve kanalı bulamıyorum

merhaba mesaj kutunuz dol uoldugu ıcın buraya yazmak zorunda kaldım.kusura bakmayın
lütfen bakarmısınız dunden berı bırsey yapamıyorum

---------- Spam Engelliyici 13:29 ---------- Önceki Mesaj 13:29 ----------

merhaba mesaj kutunuz dolu oldugu ıcın buraya yazmak zorunda kaldım.kusura bakmayın
lütfen bakarmısınız dunden berı bırsey yapamıyorum aradıgım kelıme ve kanalı bulamıyorum

Api keyi aldıgınız mail adresini youtube kapatmış apide kapanmış. Gerçek hayatta kullandıgınız gmail üstünden api key alınız. iyi çalışmalar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Selam Efe abi, dailymotion ile ilgili neler yapıyosun bizlerle paylaşabilir misin?
4 gözle videoyapa entegresini bekleyenler arasındayım :)

Selam ; daha öncede sorulmuş ama cevaplanmamış ; aşağıdaki 3 hatayı alıyorum kanal takipte ve birçok kanal kapanmış görünüyor.. ancak kanallar normalde açık . Ne yapabiliriz?
1-
An client error occurred: Unknown SSL protocol error in connection to www.googleapis.com:443
2-
An client error occurred: Operation timed out after 100000 milliseconds with 0 bytes received
3-
An client error occurred: Failed to connect to 2a00:1450:4013:c01::5f: Network is unreachable

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mrb hocam. mesaj kutunuz dolu da. bi konu hakkında soru sorcaktım. rica etsem mesaj kutunuzu boşaltır mısınız

Arkadaşlar,

Videoyap Duyurular bölümüne göz atınız. Yeni gelen özellikleri oraya yazdım. Herkese bol kazançlar.

Videoyap yönetici desteğine bakmaya devam ediyorum..

http://www.videoyap.com/duyurular.php

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Selam Efe abi, dailymotion ile ilgili neler yapıyosun bizlerle paylaşabilir misin?
4 gözle videoyapa entegresini bekleyenler arasındayım :)

Merhaba hocam,

2 büyük güncelleme getirdim dailymotion bölümüne. Açıkcası süper oldu, birde şimdi dailymotion toplu videoyu yapıyorum sonrasına bakarız inş :)

Selam ; daha öncede sorulmuş ama cevaplanmamış ; aşağıdaki 3 hatayı alıyorum kanal takipte ve birçok kanal kapanmış görünüyor.. ancak kanallar normalde açık . Ne yapabiliriz?
1-
An client error occurred: Unknown SSL protocol error in connection to www.googleapis.com:443
2-
An client error occurred: Operation timed out after 100000 milliseconds with 0 bytes received
3-
An client error occurred: Failed to connect to 2a00:1450:4013:c01::5f: Network is unreachable

İlgili makinam artık hangisiyse google.com a bağlanamıyormuş. Hem google yavaş hemde uluslararası internet yavaş.

http://www.ytpara.com/konu-disi/82211-internet-yavasladi.html

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mrb hocam. mesaj kutunuz dolu da. bi konu hakkında soru sorcaktım. rica etsem mesaj kutunuzu boşaltır mısınız

Videoyap yönetici desteğine yazarsan sevinirim hocam. pm kullanmıyorum.

hocam videoyapla alakalı bişey değil. videoyap botum bile yok :) bi işle ilgili görüşmek istiyorum

Anlıyorum hocam, fakat yer açtım özel mesajımda. Ama hocam hiç bir zaman cevap dahi vermeye bilirim. Çünkü ben çok unutkanım. Bildirimlerim bölümünde hep 3 haneli rakamlar oluyor bu nedenle takip etmiyorum. Videoyapa şu sürede 3 saniyede üye olup yazmıştınız. Fakat nasıl isterseniz hocam. Teşekkürler.

Hocam 2 yıllık videoyap hesabımı dün itibari ile sistem değişikliğinden ve bırakacağımdan dolayı satılığa çıkardım tekrar geleceğim :) Emeklerin için teşekkürler hakkını helal et efe abi :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri