[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sana bir işim düştü abi. sana zahmet bi adsense ıd si versem bakarmısın senin müşterilerinden birinemi ait. bi kanalım çalındı.
desteğe yazdım : 2608
desteğe yazdım : 2608
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam desteğe baksanız 3-4 gün önce desteğe yazdım henüz dönüş sağlamadınız.
beni başka biri ile karıştırdınız. ben bu hatayı yeni aldım. yeni kullanıcıyım.
Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan yoken veriniz.
Youtube Hata Mesajı: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/v3/channels?part=snippet%2CcontentDetails&mine=true: (403) Serving Limit Exceeded
@Web_Scripti Son Zamanlarda Sürekli Bu Hatayı alıyorum.Error calling GET ile başlıyor hep.kanal çekerken arada bir gelip video çekimini durduruyor.2-3 kanal çekmede bir geliyor bazen.Kanal Bağlarkende arada bir Sarı Renkli bir yazıyla bu hatayı veriyor.
Kanal Kesinlikle var ama bu şekilde yazıyor
Kendi APIKey in limiti doldu falan diye değiştirdim ama yine aynı.HTML:Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan yoken veriniz. Youtube Hata Mesajı: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/v3/channels?part=snippet%2CcontentDetails&mine=true: (403) Serving Limit Exceeded
bilmek istersiniz diye yazdım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.