Dün 2 haftalık içinde 7 video olan kanala 5 video attım ertesi gün spamdan kapandı, bugün 3 haftalık içinde 12 video olan kanala 5 video attım 10dk sonra spamdan kapandı, 5ten fazla video atıpta 3 gün içerisinde kanalı kapanmayan varmı?
Hocam bu kapanmalardan en çok sıkıntıya düşen belki de benim. Kapanmaların sebebi çoklu video atımı (günlük 50-60'dan fazlası), telif riski yüksek videolar (genellikle yarışma, talk show ve çizgi filmler) ve en önemlisi mailler yani kanallar. Farklı kişilerden deneme amaçlı onaylı kanal al hocam ve hepsine aynı kanalı çek sorunu çöz derim. En azından ben bu şekilde büyük ölçüde sorunu aştım.
Son 1 haftadır yeniden kanal yapmaya başladım ve saydıklarım dışında kapanma olmadı. Bazılarından 100 video var bazılarında 300-400 tane. Umarım aynı şey benimde başıma gelmez. Yazını okuduktan sonra birkaç tanesini kontrol ettim şuanda bir sorun yok.
---------- Spam Engelliyici 00:21 ---------- Önceki Mesaj 00:15 ----------
Birde birşey dikkatimi çekti quizde olan kanallar nedense seri halde kapanıyor ancak adsense ya da boştaki kanallar daha dayanıklı görünüyor. Emin değilim ancak ya bu işte quizin parmağı var ya da partner mimlendiği için kanallar daha fazla kontrol ediliyor.