Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Dün 2 haftalık içinde 7 video olan kanala 5 video attım ertesi gün spamdan kapandı, bugün 3 haftalık içinde 12 video olan kanala 5 video attım 10dk sonra spamdan kapandı, 5ten fazla video atıpta 3 gün içerisinde kanalı kapanmayan varmı?

Hocam bu kapanmalardan en çok sıkıntıya düşen belki de benim. Kapanmaların sebebi çoklu video atımı (günlük 50-60'dan fazlası), telif riski yüksek videolar (genellikle yarışma, talk show ve çizgi filmler) ve en önemlisi mailler yani kanallar. Farklı kişilerden deneme amaçlı onaylı kanal al hocam ve hepsine aynı kanalı çek sorunu çöz derim. En azından ben bu şekilde büyük ölçüde sorunu aştım.

Son 1 haftadır yeniden kanal yapmaya başladım ve saydıklarım dışında kapanma olmadı. Bazılarından 100 video var bazılarında 300-400 tane. Umarım aynı şey benimde başıma gelmez. Yazını okuduktan sonra birkaç tanesini kontrol ettim şuanda bir sorun yok.

---------- Spam Engelliyici 00:21 ---------- Önceki Mesaj 00:15 ----------

Birde birşey dikkatimi çekti quizde olan kanallar nedense seri halde kapanıyor ancak adsense ya da boştaki kanallar daha dayanıklı görünüyor. Emin değilim ancak ya bu işte quizin parmağı var ya da partner mimlendiği için kanallar daha fazla kontrol ediliyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam 20 kanala token client aldım hepsine tek tek , kanallara yükleme yaparken her kanal kendi clientini mi kullanır yoksa son eklediğim 20.ci kanalın client ve token'ı üzerinden mi işlem yapar?

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Yetkili destek'e yazıyoruz onlarda cevap vermiyor.

Hocam 1 aydır toplu videolardaki gecikmeli yüklemeler yüzünden videoyapa girmiyorum. Bugün tekrar başlayayım dedim 1 buçuk saat önce yükleme emri vermeme rağmen 1 tane bile video yüklemedi. Bu soruna ne zaman çare bulacaksınız hocam?

client de gmail yazıp token al derken böyle bir sorunla karsılasıyorum neden acaba

400. That’s an error.

Error: redirect_uri_mismatch

Application: 234234

You can email the developer of this application at: [email protected]

The redirect URI in the request: http://www.videoyap.com/tokenal.php did not match a registered redirect URI.

Learn more
Request Details

ben ytnin spam sisteminin yaptığını sanmıyorum bunları sonuçta 1 ay önce video atıp 1 aydır ayakta olan kanalım vıdeoyaptan baska kanallara video atınca o kanalı neden yt kapatsın sorunun videoyaptan kaynaklandığını sanıyorum fakat videoyap adminlerininde sorunun nerden kaynaklandığını bilmiyor kaybedenleri oynamaya devam bence bu sekıl iyi aksamlar

Özel proxylerde problem var sanırım [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmiyorlar bir göz atarsan sevinirim hocam. Ayrıca bu proxyler bitince sürelerini nasıl uzatıyoruz bu konu hakkında desteğe yazdım cevap verirseniz sevinirim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam ayarlar bölümünden yasakları kelimeleri girdiğim halde yine yasaklı kelimeleri ekliyor ve kanal topluluk ihtari alıyor. Kontrol edebilirsiniz memnun olurum. İyi çalışmalar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam ayarlar bölümünden yasakları kelimeleri girdiğim halde yine yasaklı kelimeleri ekliyor ve kanal topluluk ihtari alıyor. Kontrol edebilirsiniz memnun olurum. İyi çalışmalar

Karalisteye "full" yazdınız diyelim, aramalarda "Full" kelimesini göstermeye devam ediyor, farklı kelime gibi algılıyor hocam.

Tüm kombinasyonlarını yazın,

full
Full
FULL

---------- Spam Engelliyici 13:04 ---------- Önceki Mesaj 12:55 ----------

Efe hocam, bu son darbe biraz boyumu aşıyor. Sebep sonuç bulmak çok güç.

Son 1 ayda toparladığım kanallar komple kapandı ki 2 yıldır toplu kapanma hiçbir zaman yaşamamıştım.

Yeni filtrelerini çözmekte yardımcı olursan çok seviniriz.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

sorun benden kaynaklıymış, kusura bakma başkan :) teşekkürler. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
Karalisteye "full" yazdınız diyelim, aramalarda "Full" kelimesini göstermeye devam ediyor, farklı kelime gibi algılıyor hocam.

Tüm kombinasyonlarını yazın,

full
Full
FULL[COLOR="Silver"

---------- Spam Engelliyici 13:04 ---------- Önceki Mesaj 12:55 ----------

[/COLOR]Efe hocam, bu son darbe biraz boyumu aşıyor. Sebep sonuç bulmak çok güç.

Son 1 ayda toparladığım kanallar komple kapandı ki 2 yıldır toplu kapanma hiçbir zaman yaşamamıştım.

Yeni filtrelerini çözmekte yardımcı olursan çok seviniriz.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam kanallar neden kapandı ?

S.a hocam kanal takip sekmesinden İstatistik & Kontrol için Ek Kanal Ekle
kısmından http://i.hizliresim.com/d2lA14.png burdan bir kanal ekledim o kısma kanal adı mail adresi ve url yazdım şimdi kanal mailini nasıl görebilirim yardımcı olabilirmisiniz

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] , hocam desteğe bakarmısın süre aktarımı için yazmıştım boşa 2 bottanda süre geçiyor.

Üyelik Id : 33973

Üyelik Id : 14409 Hocam İlginirmisiniz Çok acil bir konu [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Efe hocam baya önemli bir konu hakkinda destek olusturdum uyelik : 16002

Mobil Mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri