Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] desteğe bakarmısınız dailymotion yüklemelerde sorun var

Abi daily yükleme yapmıyormuş sanırım [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam sabaha karşı 58 tane video yükleme emri verdim 1 tane bile yüklememiş.Yüklemeyi dahi denememiş.
Üyelik Id : 2129

Edit:Sorun düzelmiş

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam 15 gündür sizinle iletişime geçmeye çalışıyoruz teamspeak üzerinden görüşüp detayları mesaj ile istediniz, gönderdik. sunucu kurulumu ile ilgili bir konuydu hatırlarsanız rica etsem dönüş yaparmısınız olumlu yada olumsuz Üyelik Id : 5212-Üyelik Id : 5182

NOT: aracıyım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam daily de sorun var bakar mısınız

Arkadaşlar,

Belki konu içinde 4-5 defa dailymotionın 1 eylülde yeni apiye geçeceğini söylemiştim. Yeni api kodlarını dailymotion henüz lanse etmedi bugün onuda lanse edeceklerini söylemişlerdi. Dailymotion apisi yani şuanda değişiyor, bugün lanse ederlerse bende bugün yenilerim. sözlerinde dururlarsa günlük yükleme sınırıda bugün dailyden kalkacak. Kısaca vevo büyüme peşinde...

https://developer.dailymotion.com/api/changelog

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

Belki konu içinde 4-5 defa dailymotionın 1 eylülde yeni apiye geçeceğini söylemiştim. Yeni api kodlarını dailymotion henüz lanse etmedi bugün onuda lanse edeceklerini söylemişlerdi. Dailymotion apisi yani şuanda değişiyor, bugün lanse ederlerse bende bugün yenilerim. sözlerinde dururlarsa günlük yükleme sınırıda bugün dailyden kalkacak. Kısaca vevo büyüme peşinde...

hocam destek bölümüne sorunumu yazmıştım, halledebilirsen çok makbule geçer.

Arkadaşlar,

Günlük yükleme sınırı kalkacak derken günlük 2 saat sınırı mı kalkacak ?

Arkadaşlar,

bilgilendirme için teşekkürler hocam

düzeldinde haber verirseniz makbule geçer hocam

Son düzenleme:
@Web_Scripti
hocam excel ile kanal yüklerken sürekli bu hatayı veriyor
"The filename videolar/(random sayı)_(random sayı).xls is not readable"
yukarıdaki gibi hata verip duruyor.
ornek.xml dosyasını indirip direk onu yüklesemde yine hata veriyor

hocam ilgilenirseniz sevinirim.

eklenti kullanmadım hiç,yani onda farklı mı bilmiyorum ama manuel olarak eklerken ben böyle girmiyorum.

"7:30","14:30" yerine 7:30,14:30 şeklinde deneyin isterseniz birde.ben normalde,her zaman böyle giriyorum ytde ama tabi eklenti ile alakalı olarak o şekilde giriliyorsa orasını bilemem :)

7:30,14:30,21:30,28:30,35:30,42:30,49:35,56:34,1:03:13,1:10:02,1:17:30,1:24:30,1:31:28,1:38:29,1:45:32,1:52:21,1:59:12,2:06:23,2:13:30,2:20:30,2:27:30,2:34:3 0,2:41:30,2:48:37,2:55:30,3:02:30

Bu şekilde olmalı örnek olsun.

Ama ayni kodun 10 dk aralikla olani var onda sorun olmuyor yani tirnak isareti degil bence sorun

Hocam selam msj kutunuz doluydu burdan sorayim dedim bu %90 unlem gec ile video atinca baslik aciklama felan abuk subuk oluyor bunlari nereden duzeltiyoruz.. tesekkurler

Bota erişim ne zaman sağlanacak acaba :/

---------- Spam Engelliyici 01:29 ---------- Önceki Mesaj 01:12 ----------

Bota erişim sağlandı arkadaşlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam video yüklemede sorun var galiba yüklemiyor bekliyor sonra hepsini aynı anda yüklemeye çalışıyor dünde böyleydi bugünde aynı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri