Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar, dün gece pc başında olmadığım vakitte site arayüz makinam 1 saat kapalı kalmış. Bu nedenle üzgünüm. Site arayüz makinam sadece türkiyededir. Onuda sizler hızlı gezinmeniz içindir.

Videoyap içine dev bir yapı inşa ediyorum. Bu yapıyı aslında 1 ay önce hedef olarak 1 eylülde açmayı planlamıştım. Fakat ads ve quiz sıkıntıları nedeniyle destek bölümü 2 katından fazla artışda olduğundan planlama sarkı. Ama ayın ilk haftasında aktif etmeyi planlıyorum.

Hafif ipucu verecek olursam youtube da olmayan videoları sizin önünüze seren kısaca özgün video yüklemenize olanak sağlayan bir bölüm geliyor.

Dailymotion bölümünü arkadaşlar geliştirdiğimi ilgilenen arkadaşlar farketmiştir. Dailymotion yeni apisini henüz duyurmadı, ama hafiften kodları değişmeye başladı ve bende ona göre adımları atıp aktif ettim. Ama tam bitirmedi güncellemeyi.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam video yüklemede sorun var galiba yüklemiyor bekliyor sonra hepsini aynı anda yüklemeye çalışıyor dünde böyleydi bugünde aynı

2 gün önceki duraksama makinalara yeni bir yapı işatı içindi. Bugünkü aksama ise bilmediğim bir nedenden olmuş. Fakat datacenter tarafından makina 3 saatte bir kontrol edildiği için maksimum zaten 3 saat kesinti yaşatabilir dünde 1 saatte çözmüşler. 1 aya yakın zamandır 1 saniye durmamıştı 2 gün ardarda duraksaması üzücü olsada geçen ay alt yapı yeniliğinde duraksama sonrası hızlı yüklemeyi yapmak yerine eş zamansız yavaş yavaş yüklemeyi kendi yapar sistemini getirdiğim için kanallara bir zararı söz konusu değildir. Kusura bakmayınız

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Rayına girdi zaten farkettim aynı anda yüklemiyor eskiden hepsini aynı anda yükleme çalışıyordu yine öyledir diye düşündüm fakat değilmiş yazdıklarınız içinde teşekkürler.

Merhaba Arkadaşlar, dün gece pc başında olmadığım vakitte site arayüz makinam 1 saat kapalı kalmış. Bu nedenle üzgünüm. Site arayüz makinam sadece türkiyededir. Onuda sizler hızlı gezinmeniz içindir.

Videoyap içine dev bir yapı inşa ediyorum. Bu yapıyı aslında 1 ay önce hedef olarak 1 eylülde açmayı planlamıştım. Fakat ads ve quiz sıkıntıları nedeniyle destek bölümü 2 katından fazla artışda olduğundan planlama sarkı. Ama ayın ilk haftasında aktif etmeyi planlıyorum.

Hafif ipucu verecek olursam youtube da olmayan videoları sizin önünüze seren kısaca özgün video yüklemenize olanak sağlayan bir bölüm geliyor.

Dailymotion bölümünü arkadaşlar geliştirdiğimi ilgilenen arkadaşlar farketmiştir. Dailymotion yeni apisini henüz duyurmadı, ama hafiften kodları değişmeye başladı ve bende ona göre adımları atıp aktif ettim. Ama tam bitirmedi güncellemeyi.

2 gün önceki duraksama makinalara yeni bir yapı işatı içindi. Bugünkü aksama ise bilmediğim bir nedenden olmuş. Fakat datacenter tarafından makina 3 saatte bir kontrol edildiği için maksimum zaten 3 saat kesinti yaşatabilir dünde 1 saatte çözmüşler. 1 aya yakın zamandır 1 saniye durmamıştı 2 gün ardarda duraksaması üzücü olsada geçen ay alt yapı yeniliğinde duraksama sonrası hızlı yüklemeyi yapmak yerine eş zamansız yavaş yavaş yüklemeyi kendi yapar sistemini getirdiğim için kanallara bir zararı söz konusu değildir. Kusura bakmayınız

videoyap için uğraştınız kadar keşke buyfullchannel içinde uğraşsanız.

ben sadece kanal takibe http://liste.videoyap.com/kt.php burdan 140 kanalın 135 i kapanmış [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] gecen ay 250 tane tokenli kanal almıştım hepsi kapanmış farklı farklı satıcılardan almıştımşimdi diğer videoyap hesabımada baktım ordada 90 kanallı hesabım vardı ordada tüm kanallar gitmiş sadece 3 aylık kendim token verdiğim eski 5-6 kanal sağlam

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam 20 kanala token client aldım hepsine tek tek , kanallara yükleme yaparken her kanal kendi clientini mi kullanır yoksa son eklediğim 20.ci kanalın client ve token'ı üzerinden mi işlem yapar?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] siteye erişim gitti

siteye erişilmiyor ama gerekli açıklamayı yapmış hadi hayırlısın bomba gibi gelecek muhtemelen kolaygelsin ...

buyfulchannelde siparis verdiğim tüm kanallar kapanmıs birazını satın aldım ama girememiştim onlarda kapanmıs iade kabul etmiyor.

1 aylık kanalım vardı adsenseye bağlı içerisinde videoda vardı 2 hafta önce 10 kanala token verdim ve 2 hafta bekledim geçen günde biraz video atayım dedim ertesi gün 10 adet + 1 aylık videoyaptaki adsenseye bağlı kanal kapanmıs ? desteğe zaten yazdım fakat buraya yazıyorum ki sizce de sorun bottamı bendemi diye çünkü hadi bir nebze 10 adet kanalı yüklerken kapanmıs der anlarım 1 aydır ayakta olan nıye ben yenı tokenladıklarıma video atarken kapanıyor ? botun zincirleme etkisi yaptığı ortada.. yöneticiye yazdım bekliyorum sizinle paylaşırım bence sizinde başınıza gelmiştir bu sorun artık üstüne gidilmeli bu tuhaf olayın

Hocam desteğe bakar mısın önemli [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eklenti çalışmıyor sanıyorum ne yaptımsa cilen token adımını tamamlamıyor sorun mu vardı acaba?

Hocam şu an epey yavas yukleme yapıyor .Sorun mu var yoksa artık bu şekilde mi sistem.

Hocam ne zamana yaparsiniz gun belli mi saygilar

İpone den gonderildi

1 aylık kanalım vardı adsenseye bağlı içerisinde videoda vardı 2 hafta önce 10 kanala token verdim ve 2 hafta bekledim geçen günde biraz video atayım dedim ertesi gün 10 adet + 1 aylık videoyaptaki adsenseye bağlı kanal kapanmıs ? desteğe zaten yazdım fakat buraya yazıyorum ki sizce de sorun bottamı bendemi diye çünkü hadi bir nebze 10 adet kanalı yüklerken kapanmıs der anlarım 1 aydır ayakta olan nıye ben yenı tokenladıklarıma video atarken kapanıyor ? botun zincirleme etkisi yaptığı ortada.. yöneticiye yazdım bekliyorum sizinle paylaşırım bence sizinde başınıza gelmiştir bu sorun artık üstüne gidilmeli bu tuhaf olayın

sistemde sorun olabilir hocam son 1 ayda kapanmalar çok çok çok fazla arttı

Dün 2 haftalık içinde 7 video olan kanala 5 video attım ertesi gün spamdan kapandı, bugün 3 haftalık içinde 12 video olan kanala 5 video attım 10dk sonra spamdan kapandı, 5ten fazla video atıpta 3 gün içerisinde kanalı kapanmayan varmı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri