Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Firefox eklentisini kullanan arkadaşlar. Eklentiyi tekrardan kaldırıp sitemizden güncellermisiniz. Client Al, Token Al, Kanal Ekle işlemini yapan fonksiyonu bazı tür kanallarda sayfa farklı şekilde görüldüğü içindir.

Firefox eklentisini kullanan arkadaşlar. Eklentiyi tekrardan kaldırıp sitemizden güncellermisiniz. Client Al, Token Al, Kanal Ekle işlemini yapan fonksiyonu bazı tür kanallarda sayfa farklı şekilde görüldüğü içindir.
Allah razı olsun, onu hallederiz bir şekilde

hocam açılan gmailler hunharca kapatılıyor. Buna karşı nasıl bir önlem almalıyız.

Gmail satıcılarıda aynı dertten muzdarip

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eklentiye 'tüm videoları etiket/açıklama ozgunlestir' i nezman ekleyeceksin?

---------- Spam Engelliyici 04:04 ---------- Önceki Mesaj 03:32 ----------

eski ve yeni tarihlerde açılmış 2 farklı kanalla ekleme denemesı yaptım sorunsuz calıştı hocam.sıkıntı çözülmüş:)

Videoyap eklentisin yanındaki Seçenekler butonuna tıkladığımda videoyap kullanıcı adı ve şifre girme bölümü gelmiyor ne yapmam lazım acaba Videoyap 2.5 sürümünü kullanıyorum [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
Aynı mesaja 2 defa cevap vermek , tek mesajla çözecegin sorunu 4 mesaj uzatmak, baştan savma cevapların yakışmıyor sana . İsim vermiyorum umarım okursunda yüzün kızarır.

Merhaba Efe hocam [MENTION=13845]original[/MENTION] arkadaşa hesap satışı yapacağım Üyelik Id : 13812

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu link bot video yüklemede video bilgileri cekilemedi hatası alıyorum.Linklere bakıyorum linkler sağlam çalışıyor ama hata veriyor.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu link bot video yüklemede video bilgileri cekilemedi hatası alıyorum.Linklere bakıyorum linkler sağlam çalışıyor ama hata veriyor.

5 dakika once denedim sorun yok hocam tekrar dener misiniz

Son düzenleme:
Mozilla eklentisinde sorun yoktur project sayfasinda duruyorsa eklenti seceneklerinden videoyap uyeliginizi dogru girdinizden emin olun

Mobil mesaj

Mozilla eklentisinde sorun yoktur project sayfasinda duruyorsa eklenti seceneklerinden videoyap uyeliginizi dogru girdinizden emin olun

Mobil mesaj
Aynen hocam az önce ben sorun yaşamıştım halbuki videoyap hesap şifresini yanlış girmişim birkaç tane olunca karıştırmışız şifreyi :) Eklenti stabil çalışıyor şuan

---------- Spam Engelliyici 17:02 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------

Bazen hesabın yt kanalı olsada şu şekilde bir hata çıkıyor nedense tekrar eklentiyle işlem yapınca düzeliyor sorunsuz ekliyor
Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan yoken veriniz.

Youtube Hata Mesajı: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/v3/channels?part=snippet,contentDetails&mine=true: (403) Access Not Configured. The API (YouTube Data API) is not enabled for your project. Please use the Google Developers Console to update your configuration.

Aynen hocam az önce ben sorun yaşamıştım halbuki videoyap hesap şifresini yanlış girmişim birkaç tane olunca karıştırmışız şifreyi :) Eklenti stabil çalışıyor şuan

---------- Spam Engelliyici 17:02 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------

Bazen hesabın yt kanalı olsada şu şekilde bir hata çıkıyor nedense tekrar eklentiyle işlem yapınca düzeliyor sorunsuz ekliyor
Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan yoken veriniz.

Youtube Hata Mesajı: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/v3/channels?part=snippet,contentDetails&mine=true: (403) Access Not Configured. The API (YouTube Data API) is not enabled for your project. Please use the Google Developers Console to update your configuration.

Bunu 1-2 arkadaş söylemişti. İnternet hızı yavaş olunca bildiğiniz gibi firefox eklentisini kontrol ederken şu kadar saniyede şunu yap şu sayfaya geç olayları oluyor. demekki o data api yi açması için saniye yetersiz bugün yarın güncelleme cıkaracağım 1-2 saniye daha arttırırım o işlemi yapması adına. Teşekkürler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba, kanalda Video ortası reklam açıyorum eklenti ile bazen sıkıntısız açıyor, bazen de Video ortası reklamları giriyor ama yukarıda kalan Sponsor reklamlar vs hiç bir kutucuğu seçmediğinden tekrar tek tek videolara girip kendim açıyorum. Video ortası ayarının üstünde işaretlenen 3 kutucuk var hiçbirini işaretlemiyor. Ama dediğim gibi bazen oluyor. O da mı acaba internet yavaşlığından kaynaklanıyor?

Bunu 1-2 arkadaş söylemişti. İnternet hızı yavaş olunca bildiğiniz gibi firefox eklentisini kontrol ederken şu kadar saniyede şunu yap şu sayfaya geç olayları oluyor. demekki o data api yi açması için saniye yetersiz bugün yarın güncelleme cıkaracağım 1-2 saniye daha arttırırım o işlemi yapması adına. Teşekkürler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üyelik Id : 5097
Üyelik Id : 17448

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri