Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

@Web_Scripti firefox eklentiye ambargo koymuş :) yükleyemiyoruz

eklentinin yeni versiyonu zaten vardı ama firefox durdurdu bu yüzden çalışmıyordu. bende yeniden denedim yüklemeyi ama firefox yüklenmesine bile izin vermiyor. firefox güncel 43. sürüm

Sorunun Çözümü mozillanın güncel 43. sürüm olmasıymış eski versiyona döndüm engelleme olayı kalktı. 42. sürüme geçtim

Son düzenleme:
@Web_Scripti firefox eklentiye ambargo koymuş :) yükleyemiyoruz

eklentinin yeni versiyonu zaten vardı ama firefox durdurdu bu yüzden çalışmıyordu. bende yeniden denedim yüklemeyi ama firefox yüklenmesine bile izin vermiyor. firefox güncel 43. sürüm

Sorunun Çözümü mozillanın güncel 43. sürüm olmasıymış eski versiyona döndüm engelleme olayı kalktı. 42. sürüme geçtim

Manuel olarakta kurabilirsin 43. Versiyona

Mobil mesaj

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam kanal kapanmasıyla alakalı (12.12.2015 16:04) bu tarihte desteğe mesaj atmıştım ama hala dönmediniz bi bakarmısınız Üyelik Id : 14936

merhaba benim videoyapa kayıtlı özgün kanalımda dahil tüme yakın kanallarım kapandı. 2 tane adsense hesabım kapandı. sağlam gmaillerle açılmış eski 2014 2013 hesaplarımı videoya bağladığım ve 10dan fazla video atmadığım kanallarım dahi 2. gününde kapandı. bu sorun ile ilgili 2 gün önceden mail attım ama hala dönüş yapılmadı. kapanan kanalların bazıları sildim çünkü silmemek risk oluşturuyor ama 1-2 tane bıraktım ki kontrol edilebilsin faat kontrol edilmeyip o kanalların orda durması her geçen gün bana zarar. bu konuyla ilgilenip bana geri dönüş sağlarsanız çok memnun olurum.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Pazartesi 18:30 civarında işden eve dönerken bir titreme geldi. Arabayı kullanamaz hale geldim ve yarım istedim. Başta kolay bir titreme diye düşündüm fakat saatler ilerledikçe bilincim kapanmaya çektiğim acı artmaya, defalarca terlesemde ateşim 39-40 dan aşağı indiremiyordum. O kadar yüksek ateşliydim ki o ateşde kulaklar iyi duymaz, bilinçde yarı kapalıdır. Aslında yakalandıgım kücük bir titreme değilmiş. CRP oranım yükselmiş. Yani bünyedeki enfeksiyon oranı yükselmiş. Bu nedenle arkadaşlar siz siz olun sadece bir titreme demeyin. 2 günüm neredeyse full bilincim kapalı geçti. salı ve çarşamba toplam 4 saat uyanık kaldım.

Şuanda önceki günlere nazaran çok iyiyim fakat bütün yönetici destek sorularını cevaplamam pazarı dahi bulabilir. Bu nedenle kullanımınızı engelleyen bir durum varsa destek bölümünden sürenizi dondurabilirsiniz arkadaşlar.

Merhaba Arkadaşlar,

Pazartesi 18:30 civarında işden eve dönerken bir titreme geldi. Arabayı kullanamaz hale geldim ve yarım istedim. Başta kolay bir titreme diye düşündüm fakat saatler ilerledikçe bilincim kapanmaya çektiğim acı artmaya, defalarca terlesemde ateşim 39-40 dan aşağı indiremiyordum. O kadar yüksek ateşliydim ki o ateşde kulaklar iyi duymaz, bilinçde yarı kapalıdır. Aslında yakalandıgım kücük bir titreme değilmiş. CRP oranım yükselmiş. Yani bünyedeki enfeksiyon oranı yükselmiş. Bu nedenle arkadaşlar siz siz olun sadece bir titreme demeyin. 2 günüm neredeyse full bilincim kapalı geçti. salı ve çarşamba toplam 4 saat uyanık kaldım.

Şuanda önceki günlere nazaran çok iyiyim fakat bütün yönetici destek sorularını cevaplamam pazarı dahi bulabilir. Bu nedenle kullanımınızı engelleyen bir durum varsa destek bölümünden sürenizi dondurabilirsiniz arkadaşlar.
aman hocam geçmiş olsun dikkat et kendine

Abi ödemeler aksadi dün odeme yapanlar sikayetci baya... Gecmis olsun saglik önemli aman dikkat fazla bilgisayar ile ugrasmaktan oluyor sinir stres..

Mobil mesaj

Merhaba Arkadaşlar,

Geçmiş olsun hocam boşver sen desteği falan bir iki hafta bi tatil yap kendine gel.. Nasıl olsa iyi kötü işliyor sistem arada parmaklarsın olur biter.. Sağlıktan daha önemli birşey yok tekrar geçmiş olsun Allahım şifa versin

Merhaba Arkadaşlar,

Aman efe abi dikkat et kendine abi herşeyin başı sağlık abi fazla yorma kendını dınlen abı bıraz çok çok geçmiş olsun .

Merhaba Arkadaşlar,

Geçmiş olsun hocam neden böyle bir anda olmuş, şuanda bir sıkıntı kalmamıştır umarım.

Bence sizin iyi bir tatile ihtiyacınız var tatilden döndüğünüzde de biraz daha düşük bir tempoyla işlere dönüş yapmanız yararınıza olur. Çok yüklenmeyin kendinize.

VİDEOYAP MOZİLLA FİREFOX EKLENTİSİ KURMA RESİMLİ ANLATIM​

http://www.videoyap.com/firefox-eklentisi.php
adresine girip o bölüme sağ tıklayıp işaretlediğim gibi kaydediniz masaüstüne

img

aMmy4Q.png

Yükledikten sonra mozillaya girip gösterdiğim işlemleri yapınız

82A9G7.png

Daha sonra dosyadan eklenti kur diyoruz

D6p8Lv.png

İndirdiğimiz eklendiyi seçip aç'a basıyoruz

E6kz7Z.png

daha sonra yükle seçeneği gelecektir tıklıyoruz

2NBYMA.png

Başarıyla kuruldu.

ZQmArG.png

Daha sonra tekrar eklentiler bölümüne geliyoruz videoyapı bulup seçeneklere basıyoruz

lrm0oJ.png

Oradan işaretlediğim yerlere videoyap hesap bilgilerinizi giriyorsunuz Kaydete basıp mozillayı kapatıp tekrar açınız. Eklenti sorunuz çalışacaktır

NOT : Doğru bilgiler girmezseniz eklenti çalışmaz. Ve Kaydete basmayı unutmayın.

nmZkVV.png

Son düzenleme:
VİDEOYAP MOZİLLA FİREFOX EKLENTİSİ KURMA RESİMLİ ANLATIM​

http://www.videoyap.com/firefox-eklentisi.php
adresine girip o bölüme sağ tıklayıp işaretlediğim gibi kaydediniz masaüstüne

img

aMmy4Q.png

Yükledikten sonra mozillaya girip gösterdiğim işlemleri yapınız

82A9G7.png

Daha sonra dosyadan eklenti kur diyoruz

D6p8Lv.png

İndirdiğimiz eklendiyi seçip aç'a basıyoruz

E6kz7Z.png

daha sonra yükle seçeneği gelecektir tıklıyoruz

2NBYMA.png

Başarıyla kuruldu.

ZQmArG.png

Daha sonra tekrar eklentiler bölümüne geliyoruz videoyapı bulup seçeneklere basıyoruz

lrm0oJ.png

Oradan işaretlediğim yerlere videoyap hesap bilgilerinizi giriyorsunuz Kaydete basıp mozillayı kapatıp tekrar açınız. Eklenti sorunuz çalışacaktır

NOT : Doğru bilgiler girmezseniz eklenti çalışmaz. Ve Kaydete basmayı unutmayın.

nmZkVV.png

buna rağmen yükleyemiyorum izin vermiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri