bota ekli 5 kanal kapanmıs. saldırıdan kaynaklı olabilir mi ki? 2 tanesine 10 15 dk once pc uploadla video yuklemiştim hatta
Hayir hocam saldiri ile asla videoyap verilerine erisemezler en fazla siteye erisimi 1-2 dakika keserler
Mobil mesaj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bota ekli 5 kanal kapanmıs. saldırıdan kaynaklı olabilir mi ki? 2 tanesine 10 15 dk once pc uploadla video yuklemiştim hatta
Dizi de yüzde yüz dünya engeli geçer mi?

@Web_Scripti firefox eklentiye ambargo koymuşyükleyemiyoruz
eklentinin yeni versiyonu zaten vardı ama firefox durdurdu bu yüzden çalışmıyordu. bende yeniden denedim yüklemeyi ama firefox yüklenmesine bile izin vermiyor. firefox güncel 43. sürüm
Sorunun Çözümü mozillanın güncel 43. sürüm olmasıymış eski versiyona döndüm engelleme olayı kalktı. 42. sürüme geçtim
Aynen hocam sıkıntı var hatta şuan video bile atamıyoruz özgünleştirmeyi falan yapmıyorkanaltakipte sıkıntı mın var tüm kanallar kapalı görünüyor.Ama kanallar açık
aman hocam geçmiş olsun dikkat et kendineMerhaba Arkadaşlar,
Pazartesi 18:30 civarında işden eve dönerken bir titreme geldi. Arabayı kullanamaz hale geldim ve yarım istedim. Başta kolay bir titreme diye düşündüm fakat saatler ilerledikçe bilincim kapanmaya çektiğim acı artmaya, defalarca terlesemde ateşim 39-40 dan aşağı indiremiyordum. O kadar yüksek ateşliydim ki o ateşde kulaklar iyi duymaz, bilinçde yarı kapalıdır. Aslında yakalandıgım kücük bir titreme değilmiş. CRP oranım yükselmiş. Yani bünyedeki enfeksiyon oranı yükselmiş. Bu nedenle arkadaşlar siz siz olun sadece bir titreme demeyin. 2 günüm neredeyse full bilincim kapalı geçti. salı ve çarşamba toplam 4 saat uyanık kaldım.
Şuanda önceki günlere nazaran çok iyiyim fakat bütün yönetici destek sorularını cevaplamam pazarı dahi bulabilir. Bu nedenle kullanımınızı engelleyen bir durum varsa destek bölümünden sürenizi dondurabilirsiniz arkadaşlar.
Geçmiş olsun hocam boşver sen desteği falan bir iki hafta bi tatil yap kendine gel.. Nasıl olsa iyi kötü işliyor sistem arada parmaklarsın olur biter.. Sağlıktan daha önemli birşey yok tekrar geçmiş olsun Allahım şifa versinMerhaba Arkadaşlar,
Pazartesi 18:30 civarında işden eve dönerken bir titreme geldi. Arabayı kullanamaz hale geldim ve yarım istedim. Başta kolay bir titreme diye düşündüm fakat saatler ilerledikçe bilincim kapanmaya çektiğim acı artmaya, defalarca terlesemde ateşim 39-40 dan aşağı indiremiyordum. O kadar yüksek ateşliydim ki o ateşde kulaklar iyi duymaz, bilinçde yarı kapalıdır. Aslında yakalandıgım kücük bir titreme değilmiş. CRP oranım yükselmiş. Yani bünyedeki enfeksiyon oranı yükselmiş. Bu nedenle arkadaşlar siz siz olun sadece bir titreme demeyin. 2 günüm neredeyse full bilincim kapalı geçti. salı ve çarşamba toplam 4 saat uyanık kaldım.
Şuanda önceki günlere nazaran çok iyiyim fakat bütün yönetici destek sorularını cevaplamam pazarı dahi bulabilir. Bu nedenle kullanımınızı engelleyen bir durum varsa destek bölümünden sürenizi dondurabilirsiniz arkadaşlar.
Merhaba Arkadaşlar,
Merhaba Arkadaşlar,
VİDEOYAP MOZİLLA FİREFOX EKLENTİSİ KURMA RESİMLİ ANLATIM
http://www.videoyap.com/firefox-eklentisi.php adresine girip o bölüme sağ tıklayıp işaretlediğim gibi kaydediniz masaüstüne
![]()
![]()
Yükledikten sonra mozillaya girip gösterdiğim işlemleri yapınız
![]()
Daha sonra dosyadan eklenti kur diyoruz
![]()
İndirdiğimiz eklendiyi seçip aç'a basıyoruz
![]()
daha sonra yükle seçeneği gelecektir tıklıyoruz
![]()
Başarıyla kuruldu.
![]()
Daha sonra tekrar eklentiler bölümüne geliyoruz videoyapı bulup seçeneklere basıyoruz
![]()
Oradan işaretlediğim yerlere videoyap hesap bilgilerinizi giriyorsunuz Kaydete basıp mozillayı kapatıp tekrar açınız. Eklenti sorunuz çalışacaktır
NOT : Doğru bilgiler girmezseniz eklenti çalışmaz. Ve Kaydete basmayı unutmayın.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.