Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam benim sorun genel mi? Videoların kanalların hepsine 30 dakika sonra yükleme emri veriyor, bunu tekrarlıyor, hiç video yüklemiyor. gözardı et seçeneğim aktif.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam benim sorun genel mi? Videoların kanalların hepsine 30 dakika sonra yükleme emri veriyor, bunu tekrarlıyor, hiç video yüklemiyor. gözardı et seçeneğim aktif.

Yılbaşı nedeniyle hem 1 ocak hemde bugün pek ilgilenemedim hocam. Şimdi pc başına oturyorum. Gece bakmış ve dönüş yapmış olurum. Rica etsem yönetici desteğinden bir kanalın mail ve şifresini yazarmısın? Bir arkadaş daha aynı durumu iletmişti. Kanal mail ve şifre verdi ama kanalına bir türlü girilmeyen garip bir durum vardı. Sende rica etsem yazarmısın bu durumu yaşadığın bir kanal. Erteleme olayına ve yükleme durumlarına baktım tüm üyeler oranında bir sorun görmedim hocam

Efe hocam Videoyap dışı şahsi bir soru olacak kusura bakma.

Kategorin çizgi film olupta ban yemeyen adsense'in var mı?

Artık uzak durmanın zamanı geldi mi sence de çizgi film, dizi vb. kategorilerden tamamen?

Efe hocam Videoyap dışı şahsi bir soru olacak kusura bakma.

Kategorin çizgi film olupta ban yemeyen adsense'in var mı?

Artık uzak durmanın zamanı geldi mi sence de çizgi film, dizi vb. kategorilerden tamamen?

Merhaba cahit hocam,

1 aydır adsenselerime yeni kanal eklemiyorum. 9,10 ve 11. ayda açtığım adsenselerde ise hiç riskli kateogorili kanal eklemediğim için sıkıntı yaşamadım. 1 aydan fazla zamandır farklı farklı partnerlar kasıyorum. Orada hafif riskiler çalışıyorum ama yinede dizi, çizgi film veya film çalışmıyorum. O kanalların ömürleri 5-6 aydan fazla olamıyor. kazanç verdiğini düşünsekde Uzun süre kazanç vermiyor onlar.

Edit ; çizgi filmi dailyde kas hocam:) Ben öyle yapıyorum

Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/...://www.youtube.com/user/ghjgh1&key=apikey-G4: (403) There is a per-IP or per-Referer restriction configured on your API key and the request does not match these restrictions. Please use the Google Developers Console to update your API key configuration if request from this IP or referer should be allowed.

yukarıdaki hatayı alıpta çözebilen videoyap üyesi var mı acaba ? Varsa sorunu nasıl çözdü acaba ? tekrar tekrar id ve decret alıyorum ama hata olan bi yer var çözemedim video cekmek istediğimde bu hata cıkıyor. Destekten yazdım ama çözüm cevabı yok.

yukarıdaki hatayı alıpta çözebilen videoyap üyesi var mı acaba ? Varsa sorunu nasıl çözdü acaba ? tekrar tekrar id ve decret alıyorum ama hata olan bi yer var çözemedim video cekmek istediğimde bu hata cıkıyor. Destekten yazdım ama çözüm cevabı yok.

Api keyi aldığınız gmail hesabı kapnmış. Bu nedenle Api keyi tekrardan alınız. Api keyi gerçek hayatta sürekli kullandığınız gmailden almanız ömür boyu api keyde sıkıntı yaşamamanızı sağlatır.

Api keyi aldığınız gmail hesabı kapnmış. Bu nedenle Api keyi tekrardan alınız. Api keyi gerçek hayatta sürekli kullandığınız gmailden almanız ömür boyu api keyde sıkıntı yaşamamanızı sağlatır.

Yeni sıfır hesaptan yeniden key aldım onları girdim sonuç aynı yukarda ki heta mesajı geliyor. Cekmek istediğim kanal kendimin kopyalamak istedim. Kanalda sorun vardır diye başka kanal denedim yine olmadı.

Yeni sıfır hesaptan yeniden key aldım onları girdim sonuç aynı yukarda ki heta mesajı geliyor. Cekmek istediğim kanal kendimin kopyalamak istedim. Kanalda sorun vardır diye başka kanal denedim yine olmadı.

Api key için oluşturduğun google sayfasında youtube data apiyi o zaman enable yapmamışsındır hocam. Yönetici desteğine api keyi aldığın mail ve şifreyi yazarsan ben halledeyim gece istersen.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] p.m attım bakabilirmisiniz?

Şuanda videoyap desteğe bakıyorum hocam. Ondan sonra pm e gece 1 gibi bakıcam inş.

Yılbaşı nedeniyle hem 1 ocak hemde bugün pek ilgilenemedim hocam. Şimdi pc başına oturyorum. Gece bakmış ve dönüş yapmış olurum. Rica etsem yönetici desteğinden bir kanalın mail ve şifresini yazarmısın? Bir arkadaş daha aynı durumu iletmişti. Kanal mail ve şifre verdi ama kanalına bir türlü girilmeyen garip bir durum vardı. Sende rica etsem yazarmısın bu durumu yaşadığın bir kanal. Erteleme olayına ve yükleme durumlarına baktım tüm üyeler oranında bir sorun görmedim hocam

hocam attım
Üyelik Id : 4059

mesajı tekrar güncelledim en alta düşmüş olabilirim, öncelik alıp önce bakarsan sevinirim

Api key için oluşturduğun google sayfasında youtube data apiyi o zaman enable yapmamışsındır hocam. Yönetici desteğine api keyi aldığın mail ve şifreyi yazarsan ben halledeyim gece istersen.

cok eski bir hesapdan daha once aldıgım keyi girdim sorun çözüldü şimdilik yardım için teşekkür ederim.

@Web_Scripti Mehmet hocam hani iki kanal denemiştik seninle bilgisayardan video atmıştım onlar onlar açık hala destekte bilgileri vardı..Ama botla yükleme yaptığım kanalların alayı kapanmış gene malesef sadece hiç bota ekli olup video yüklenmeyen kanallar ayakta.. Kapanma durumlarını bi çözebilsek iyi olacak destekten yazdım yine bi ilgilenebilir misin? o seninle denediğimiz bilgisayardan video attıklarımda kapansaydı sorun bende diyecektim ama bu yt botlara mı önlem aldı ne yaptı çözemedim gitti.
Üyelik Id : 10228

[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] kapanma bendede kapanma oldu tek tek eklenti ile ekleyip temizlik yapıldı ip ler değiştirildi aynı video yokken kapanma yok ama yt to yt yapınca kapanıyor maalesef [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bir fikriniz varmı yt to yt çözümüyle ilgili

Efe hocam vds alıp render yapsak bile bu youtube to youtube korumasından kurtulamıyormuyuz ? bununla ilgili elinde veri varmı.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam daily to daily gelecek mi?

hocam merhaba destekden yazmadım burdan yazayım dedim bu dm kanallarını takip için yaptıgınız kısımda önceden dm kanalındaki abone sayısınıda görüyoduk onu tekrardan koyabilirmisiniz kanal kazançları kısmında eski kanal yazıyor kazançlarıda göstermiyor abone sayısınıda ... teşekürler.

Üyelik Id : 2026 ödemeyi yapalı 3 saat oldu hala gün eklenmedi [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 20:08 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

Üyelik Id : 2026 ödemeyi yapalı 3 saat oldu hala gün eklenmedi [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sorun hall oldu gün eklenmiştir.

@Web_Scripti

1 gmail hesabımda 1'den fazla blog var ise ( örneğin 3 blog ) ;

Resimlerden Nasıl Yayın Oluşturacağım hocam ?

1 gmail'ime bağlı bütün bloglarıma resim atamıyorum sanırım şuan ?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri