- Web sitesi
- www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,
1) Firefox eklentisini az önce tekrardan güncelledim. Blogger için kullanacaklar tekrar videoyap v2.7 eklentisini kursun arkadaşlar.
2) Vdsli dailymotion kullanan 2 arkadaşda 2016 ya girişle bir hata yapmış. Onlar onarıldı 10 ar gün süre hediye ettim.
3) Blogger sayfasında alınan uyarıları türkçeleştirdim.
4) 50 gündür youtube bölümünde 1 video 5 dk beklememiştir. Fişek hızımda atmıştır. Önceki stabil çalışma süreyi geçerek başarıya imza attım.
Haftasonu Yapılacaklar Listesi:
1) Youtube uygunsuz içeriği geçme render denemeleri.
2) Dailymotiondan video indirme hızını yükseltme. Sonrası malum dm to dm otomatik botu..
3) Blogger sayfasında her işlem için kanal seçmeden xml çıktı ver seçimi.
4) Bir blogu veya wordpressi kopyalama veya xml çıktısı alma.
5) Bir gmail hesabında birden çok blog varsa ekleme anında hangi blog eklenecek seçimi sunma imkanı.
6) Blogger içerikleri ekleme bölümünde zaman aralıklı yükletme.
7) İstekleriniz...
Bugüne kadarki tüm destek mesajlarını cevapladım. Elimden geldiğince bu yazılım geliştirdiğim günlerde çok çok bekletmemeye özen göstericem.
Forum mesajlarının tamamını oluyorum fakat vakit yetersizliğinden cevaplıyamıyorum arkadaşlar.
Herkese bol kazançlar.
Videoyap 2012 - 2016...
1) Firefox eklentisini az önce tekrardan güncelledim. Blogger için kullanacaklar tekrar videoyap v2.7 eklentisini kursun arkadaşlar.
2) Vdsli dailymotion kullanan 2 arkadaşda 2016 ya girişle bir hata yapmış. Onlar onarıldı 10 ar gün süre hediye ettim.
3) Blogger sayfasında alınan uyarıları türkçeleştirdim.
4) 50 gündür youtube bölümünde 1 video 5 dk beklememiştir. Fişek hızımda atmıştır. Önceki stabil çalışma süreyi geçerek başarıya imza attım.
Haftasonu Yapılacaklar Listesi:
1) Youtube uygunsuz içeriği geçme render denemeleri.
2) Dailymotiondan video indirme hızını yükseltme. Sonrası malum dm to dm otomatik botu..
3) Blogger sayfasında her işlem için kanal seçmeden xml çıktı ver seçimi.
4) Bir blogu veya wordpressi kopyalama veya xml çıktısı alma.
5) Bir gmail hesabında birden çok blog varsa ekleme anında hangi blog eklenecek seçimi sunma imkanı.
6) Blogger içerikleri ekleme bölümünde zaman aralıklı yükletme.
7) İstekleriniz...
Bugüne kadarki tüm destek mesajlarını cevapladım. Elimden geldiğince bu yazılım geliştirdiğim günlerde çok çok bekletmemeye özen göstericem.
Forum mesajlarının tamamını oluyorum fakat vakit yetersizliğinden cevaplıyamıyorum arkadaşlar.
Herkese bol kazançlar.
Videoyap 2012 - 2016...
Son düzenleme: