Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

1) Firefox eklentisini az önce tekrardan güncelledim. Blogger için kullanacaklar tekrar videoyap v2.7 eklentisini kursun arkadaşlar.

2) Vdsli dailymotion kullanan 2 arkadaşda 2016 ya girişle bir hata yapmış. Onlar onarıldı 10 ar gün süre hediye ettim.

3) Blogger sayfasında alınan uyarıları türkçeleştirdim.

4) 50 gündür youtube bölümünde 1 video 5 dk beklememiştir. Fişek hızımda atmıştır. Önceki stabil çalışma süreyi geçerek başarıya imza attım.

Haftasonu Yapılacaklar Listesi:
1) Youtube uygunsuz içeriği geçme render denemeleri.

2) Dailymotiondan video indirme hızını yükseltme. Sonrası malum dm to dm otomatik botu..

3) Blogger sayfasında her işlem için kanal seçmeden xml çıktı ver seçimi.

4) Bir blogu veya wordpressi kopyalama veya xml çıktısı alma.

5) Bir gmail hesabında birden çok blog varsa ekleme anında hangi blog eklenecek seçimi sunma imkanı.

6) Blogger içerikleri ekleme bölümünde zaman aralıklı yükletme.

7) İstekleriniz...

Bugüne kadarki tüm destek mesajlarını cevapladım. Elimden geldiğince bu yazılım geliştirdiğim günlerde çok çok bekletmemeye özen göstericem.

Forum mesajlarının tamamını oluyorum fakat vakit yetersizliğinden cevaplıyamıyorum arkadaşlar.

Herkese bol kazançlar.

Videoyap 2012 - 2016...

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

1) Firefox eklentisini az önce tekrardan güncelledim. Blogger için kullanacaklar tekrar videoyap v2.7 eklentisini kursun arkadaşlar.

2) Vdsli dailymotion kullanan 2 arkadaşda 2016 ya girişle bir hata yapmış. Onlar onarıldı 10 ar gün süre hediye ettim.

3) Blogger sayfasında alınan uyarıları türkçeleştirdim.

4) 50 gündür youtube bölümünde 1 video 5 dk beklememiştir. Fişek hızımda atmıştır. Önceki stabil çalışma süreyi geçerek başarıya imza attım.

Haftasonu Yapılacaklar Listesi:
1) Youtube uygunsuz içeriği geçme render denemeleri.

2) Dailymotiondan video indirme hızını yükseltme.

3) Blogger sayfasında her işlem için kanal seçmeden xml çıktı ver seçimi.

4) Bir blogu veya wordpressi kopyalama veya xml çıktısı alma.

5) Bir gmail hesabında birden çok blog varsa ekleme anında hangi blog eklenecek seçimi sunma imkanı.

6) İstekleriniz...

Bugüne kadarki tüm destek mesajlarını cevapladım. Elimden geldiğince bu yazılım geliştirdiğim günlerde çok çok bekletmemeye özen göstericem.

Forum mesajlarının tamamını oluyorum fakat vakit yetersizliğinden cevaplıyamıyorum arkadaşlar.

Herkese bol kazançlar.

Videoyap 2012 - 2016...

Hocam Daily to daily getirseniz :)

Elinize saglık. hocam spinner ile ilgidi son durum nedir? istediğimiz bir blogu spinleyip,günlük 5 er tane otomatik blogumuza yüklesin,otomatik pinglesin mesela.

Elinize saglık. hocam spinner ile ilgidi son durum nedir? istediğimiz bir blogu spinleyip,günlük 5 er tane otomatik blogumuza yüklesin,otomatik pinglesin mesela.

Spinneri dün aktif ettim hocam. Yapılacaklar listesinde blog ve wordpress çekme var hocam. o yapılacaklar listesine zamanlama koyayım :) Toplu pingleme blogger yöneticisinde var hocam.

Hocam sayfa linki ile makale çekme de eklenecek mi,
Blogu komple değilde belirli boglardan belirli sayfaları çekmek mümkün olacak mı aceba

Spinneri dün aktif ettim hocam. Yapılacaklar listesinde blog ve wordpress çekme var hocam. o yapılacaklar listesine zamanlama koyayım :) Toplu pingleme blogger yöneticisinde var hocam.
Yt to yt topluluk uyarısı da var ama :p emeğine sağlık [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kazandığımız para kapımıza kadar gelsin bu soğukta atm bulmak zor oluyor eline sağlık [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam firefox eklentisini kurarken firefox engelliyor bu sorunu nasıl aşabilirim?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam firefox eklentisini kurarken firefox engelliyor bu sorunu nasıl aşabilirim?

adres çubuğuna about:config yazınız. üstteki arama yerine xpinstall.signatures.required yazınız. çıkan sonucun sağ tarafında true yazıyor, üzerine 2 defa tıklayarak false yapınız. Sonrasında eklentiyi kurabilirsiniz.

dostum

amaç :bi dailymotion kanalındaki videoları videoyap ile kayıtlı kanallarıma 30-40 video olarak paylaştırmak

gerekli olan : kanal ismini yazdıgımız bi kanalın linklerini listeleyen program,bot veya modül

talep edilen :

1- bu işi göreceimiz program veya sayfa ismi vermeniz

veya

2- bu özellii videoyapa eklemeniz.

Hocam sayfa linki ile makale çekme de eklenecek mi,
Blogu komple değilde belirli boglardan belirli sayfaları çekmek mümkün olacak mı aceba

Çok güzel oluyor hocam bugeceye inşAllah aktif etmiş olacağım. Çok güzel bir öneriydi hocam. Teşekkürler.

Yt to yt topluluk uyarısı da var ama :p emeğine sağlık [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Yarın inşAllah günümün çoğunu o işe ayırmış durumdayım hocam. Aşmak için 10-12 gündür bir çok kişi bir çok öneri yaptı. Hepsini tek tek test edeceğim hocam.

Çok mu hızlıyız ne. :p

Yavaşlık ruhumda yok:)

Kazandığımız para kapımıza kadar gelsin bu soğukta atm bulmak zor oluyor eline sağlık [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Şöförsüz google arabaları var. Onlar üstüne yazılım geliştirmeye başladım:) Yakında ayağına kadar getirecekler. Ayıpsın sen hocam :P

dostum

amaç :bi dailymotion kanalındaki videoları videoyap ile kayıtlı kanallarıma 30-40 video olarak paylaştırmak

gerekli olan : kanal ismini yazdıgımız bi kanalın linklerini listeleyen program,bot veya modül

talep edilen :

1- bu işi göreceimiz program veya sayfa ismi vermeniz

veya

2- bu özellii videoyapa eklemeniz.

Merhaba üstad,

Youtube -> Toplu Video -> Kanal Videolarının Linkleri

seçimindeki gibi tüm kanalın videolarını veriyor hocam. Aynısını hocam dailymotion toplu videoya dailymotion kanalları ve youtube kanalları için getirsem iş görürmü acaba hocam? Görürse kısa sürede yaparım hocam. Görmezse hocam nasıl yapılacağına dair bir mantık anlatabilirsen çok sevinirim. Daha az önce uyandım şuanda pek düşünemiyorum :)

Hocam eklentiyi 2 saat önce yükledim google getir işleminde tekrar tekrar aynı işlemi yapıyor ve dizine gönder işleminde 7-8 dizinde sayfa yenileniyor ve 25 den fazla dizine göndermiyor 500 yapmama rağmen

iPhone 6 Tapatalk

Çok güzel oluyor hocam bugeceye inşAllah aktif etmiş olacağım. Çok güzel bir öneriydi hocam. Teşekkürler.

Yarın inşAllah günümün çoğunu o işe ayırmış durumdayım hocam. Aşmak için 10-12 gündür bir çok kişi bir çok öneri yaptı. Hepsini tek tek test edeceğim hocam.

Şöförsüz google arabaları var. Onlar üstüne yazılım geliştirmeye başladım:) Yakında ayağına kadar getirecekler. Ayıpsın sen hocam :P

Merhaba üstad,

seçimindeki gibi tüm kanalın videolarını veriyor hocam. Aynısını hocam dailymotion toplu videoya dailymotion kanalları ve youtube kanalları için getirsem iş görürmü acaba hocam? Görürse kısa sürede yaparım hocam. Görmezse hocam nasıl yapılacağına dair bir mantık anlatabilirsen çok sevinirim. Daha az önce uyandım şuanda pek düşünemiyorum :)

hocan şu dm işini'de halledin video atılmıyor :) iyi çalışmalar

Şöförsüz google arabaları var. Onlar üstüne yazılım geliştirmeye başladım:) Yakında ayağına kadar getirecekler. Ayıpsın sen hocam [emoji14]

Merhaba üstad,

Destekten yazıyorum hocam hemen yarın yt to yt yapmadan bi kontrol eder misin

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam eklentiyi 2 saat önce yükledim google getir işleminde tekrar tekrar aynı işlemi yapıyor ve dizine gönder işleminde 7-8 dizinde sayfa yenileniyor ve 25 den fazla dizine göndermiyor 500 yapmama rağmen

iPhone 6 Tapatalk

Bu sıkıntıyı dile getiren olmamıştı hocam. Benim test bloglarımda da görmedim. Bunun için mümkünse hocam yönetici desteğine ben wada blog mail ve şifrem diye yazarsan çok sevinirim hocam.
hocan şu dm işini'de halledin video atılmıyor :) iyi çalışmalar

Merhaba hocam,

bir sıkıntı göremiyorum ki. Bugün sabaha kadar önceki yönetici desteklerini cevaplamıştım. Sizin mesajda olsa probleminiz varsa gidermiş olmam gerek. Üye id nedir hocam?

Destekten yazıyorum hocam hemen yarın yt to yt yapmadan bi kontrol eder misin

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok teşekkürler murat hocam bakıcam.

Hocam videoyap üzerinden yazdım ama cevabı siz mi verdiniz bilmiyorum o yüzden bir de burdan sormak isterim ;

Google gibi getir özelliği mükemmel teşekkür ediyorum öncelikle ancak şöyle bir sorun var.Link eklemeye başladıktan sonra 9-10 tane de bir doğrulama bölümü geliyor o kısmı elle geçemiyorum çünkü bot çalışıyor o anda.Elle geçip tekrar çalıştırmayı düşünsek bu sefer de otomatik olmasının çok bir anlamı kalmıyor manuel yapsak aynı zamanda ilerleriz diye düşünüyorum.Buna bir çare bulabilir miyiz acaba ?

Mesela doğrulama işlemi çıktığında doğrulamayı biz yapsak ve bot eklemeye devam etse gibi ?

Hocam videoyap üzerinden yazdım ama cevabı siz mi verdiniz bilmiyorum o yüzden bir de burdan sormak isterim ;

Google gibi getir özelliği mükemmel teşekkür ediyorum öncelikle ancak şöyle bir sorun var.Link eklemeye başladıktan sonra 9-10 tane de bir doğrulama bölümü geliyor o kısmı elle geçemiyorum çünkü bot çalışıyor o anda.Elle geçip tekrar çalıştırmayı düşünsek bu sefer de otomatik olmasının çok bir anlamı kalmıyor manuel yapsak aynı zamanda ilerleriz diye düşünüyorum.Buna bir çare bulabilir miyiz acaba ?

Mesela doğrulama işlemi çıktığında doğrulamayı biz yapsak ve bot eklemeye devam etse gibi ?

Merhaba hocam,

Dün gece yaptığım eklenti kurulu sizde hocam. onu kaldırıp versiyn 2.7 i kurarsanız sabahleyin doğrulama kodu bugını hallettim. Aynen dediğine benzer şekilde ve yapılması gerekeni listeleyen bir şekilde hallettim hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri