Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam blog botu nasıl kullanacağımız hakkında bir video hazırlıyabilirmisin hocam.Forumda bazı arkadaşlar blog işine yeni girdi.Bir video hazırlayıp tamamiyle nasıl yapıcağımız hakkında bir video olursa güzel olur.

Çok güzel oluyor hocam bugeceye inşAllah aktif etmiş olacağım. Çok güzel bir öneriydi hocam. Teşekkürler.

Yarın inşAllah günümün çoğunu o işe ayırmış durumdayım hocam. Aşmak için 10-12 gündür bir çok kişi bir çok öneri yaptı. Hepsini tek tek test edeceğim hocam.

Yavaşlık ruhumda yok:)

Şöförsüz google arabaları var. Onlar üstüne yazılım geliştirmeye başladım:) Yakında ayağına kadar getirecekler. Ayıpsın sen hocam :P

Merhaba üstad,

Youtube -> Toplu Video -> Kanal Videolarının Linkleri

seçimindeki gibi tüm kanalın videolarını veriyor hocam. Aynısını hocam dailymotion toplu videoya dailymotion kanalları ve youtube kanalları için getirsem iş görürmü acaba hocam? Görürse kısa sürede yaparım hocam. Görmezse hocam nasıl yapılacağına dair bir mantık anlatabilirsen çok sevinirim. Daha az önce uyandım şuanda pek düşünemiyorum :)

evt dostum. ben link yükleyerek çalışna biriyim. link arşivi yapiyom . örnek 10 000 video lşnk arşivi. 40 ar videodan 1250 kanala yayıyorum. bunu dm kanallarının linklerini toplamak için de kullanmak istiyorum. amaç : bi dm kanalının içindeki videoların linklerini toplamak

Bu sıkıntıyı dile getiren olmamıştı hocam. Benim test bloglarımda da görmedim. Bunun için mümkünse hocam yönetici desteğine ben wada blog mail ve şifrem diye yazarsan çok sevinirim hocam.

Merhaba hocam,

bir sıkıntı göremiyorum ki. Bugün sabaha kadar önceki yönetici desteklerini cevaplamıştım. Sizin mesajda olsa probleminiz varsa gidermiş olmam gerek. Üye id nedir hocam?

Çok teşekkürler murat hocam bakıcam.

üyelik id:35693 sorunum:hocam yt'den dm'ye video yüklenmiyor :( sunucumuz şuan meşgul daha sonra yüklencek diyor ama daha sonra da yükledi filan yok.. dm den verim alamadım için şuanda üyelimi tatil moduna aldım

evt dostum. ben link yükleyerek çalışna biriyim. link arşivi yapiyom . örnek 10 000 video lşnk arşivi. 40 ar videodan 1250 kanala yayıyorum. bunu dm kanallarının linklerini toplamak için de kullanmak istiyorum. amaç : bi dm kanalının içindeki videoların linklerini toplamak

buldum dostum. videoyap da

blogger kısmında
blog kanalına dm kanalını yükle derken
altta linkleri sıralıyo
ordan kopyala yapıştırla bu iş çözülüyo

---------- Spam Engelliyici 22:11 ---------- Önceki Mesaj 22:11 ----------

blogger kısmında
altta linkleri sıralıyo

dm den youtube a video yüklemek nasıl etki eder acaba spamden kapanma olaylarına

Merhaba hocam,

Dün gece yaptığım eklenti kurulu sizde hocam. onu kaldırıp versiyn 2.7 i kurarsanız sabahleyin doğrulama kodu bugını hallettim. Aynen dediğine benzer şekilde ve yapılması gerekeni listeleyen bir şekilde hallettim hocam.

Hocam sistem gayet güzel ancak bot kaldığı yerden devam etmiyor, tekrar başa dönüyor ve döngü aynı linkler üzerinden devam ediyor.Yani bot doğrulama gelene kadar eklediği linkleri doğrulamayı manuel geçtikten sonra tekrar baştan eklemeye devam ediyor.

Merhaba Arkadaşlar,

1) Firefox eklentisini az önce tekrardan güncelledim. Blogger için kullanacaklar tekrar videoyap v2.7 eklentisini kursun arkadaşlar.

2) Vdsli dailymotion kullanan 2 arkadaşda 2016 ya girişle bir hata yapmış. Onlar onarıldı 10 ar gün süre hediye ettim.

3) Blogger sayfasında alınan uyarıları türkçeleştirdim.

4) 50 gündür youtube bölümünde 1 video 5 dk beklememiştir. Fişek hızımda atmıştır. Önceki stabil çalışma süreyi geçerek başarıya imza attım.

Haftasonu Yapılacaklar Listesi:
1) Youtube uygunsuz içeriği geçme render denemeleri.

2) Dailymotiondan video indirme hızını yükseltme. Sonrası malum dm to dm otomatik botu..

3) Blogger sayfasında her işlem için kanal seçmeden xml çıktı ver seçimi.

4) Bir blogu veya wordpressi kopyalama veya xml çıktısı alma.

5) Bir gmail hesabında birden çok blog varsa ekleme anında hangi blog eklenecek seçimi sunma imkanı.

6) Blogger içerikleri ekleme bölümünde zaman aralıklı yükletme.

7) İstekleriniz...

Bugüne kadarki tüm destek mesajlarını cevapladım. Elimden geldiğince bu yazılım geliştirdiğim günlerde çok çok bekletmemeye özen göstericem.

Forum mesajlarının tamamını oluyorum fakat vakit yetersizliğinden cevaplıyamıyorum arkadaşlar.

Herkese bol kazançlar.

Videoyap 2012 - 2016...

Hocam uygunsuz içeriği halledebilirseniz gerçekten süper olur.

Videoyapta her şey çok harika gerçekten ama şu firefox eklentisi bana göre tam bir şaheser. Her kullandığımda tekrar tekrar teşekkür ediyorum size. Çalışmalarınızın daimi olur insallah.

Merhaba Arkadaşlar,

1) Başka bir blogspot adresini kendi blogspot adresinize kopyalamayı yaptım. (1 blogger hesabına 50 tane yayın girebilirsiniz, fakat dilerseniz günlük limiti bitince otomatik sonraki günlerde yüklesin seçeneğini seçerek işinizi kolaylaştırabilirsiniz)

2) Blogger bölümüne zaman aralıklı ekletmeyi ekledim.

Bugecelik benden bu kadar. Bomba gibi güncellemeler oldu:) İnşAllah herkez çok kazanır

hocam blogger hakkında herşey ne zaman tamam olacak?

Merhaba Hocam,

Blogger için yapılabilecek şeylerin %95'i sistemde çalışır vaziyette hocam. Henüz wordpressleride bloggera aktar. Blogger hesabı eklemeden xml çıktısı alabilme gibi extreme istekleride yavaş yavaş yapacağım inş.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam blog botu nasıl kullanacağımız hakkında bir video hazırlıyabilirmisin hocam.Forumda bazı arkadaşlar blog işine yeni girdi.Bir video hazırlayıp tamamiyle nasıl yapıcağımız hakkında bir video olursa güzel olur.

Merhaba Hocam,

İnşallah şu yoğun güncelleme haftalarını atlatyım bu ay içerisinde yeni videoyap videosunu çekeceğim hocam. Teşekkürler

üyelik id:35693 sorunum:hocam yt'den dm'ye video yüklenmiyor :( sunucumuz şuan meşgul daha sonra yüklencek diyor ama daha sonra da yükledi filan yok.. dm den verim alamadım için şuanda üyelimi tatil moduna aldım

Aşağıdaki şekilde hocam mail gönderdim. Forumda urller görülmemesi için x,y yaptım.

Merhaba hocam,

bu konuda hiç bana yazın bulunmadığı için beklediğini bilmem mümkün değildi. bir tane youtube videosunu daily hesabına aktardım hocam başarıyla.

Youtube video : xxx

Yüklenen Video : yyy

blogger kısmında
altta linkleri sıralıyo

---------- Spam Engelliyici 22:11 ---------- Önceki Mesaj 22:11 ----------

dm den youtube a video yüklemek nasıl etki eder acaba spamden kapanma olaylarına

Merhaba hocam,

Oranın işini görmesine çok sevindim hocam. Yt to yt ye göre daily to yt çok çok daha iyi hocam. Fakat daily çok yavaş video indirmek. Oda işin en can sıkıcı durumu.

Hocam sistem gayet güzel ancak bot kaldığı yerden devam etmiyor, tekrar başa dönüyor ve döngü aynı linkler üzerinden devam ediyor.Yani bot doğrulama gelene kadar eklediği linkleri doğrulamayı manuel geçtikten sonra tekrar baştan eklemeye devam ediyor.

Merhaba hocam,

Eklenti hani yukarıda güvenlik kodu çıkardığında duruyor. 3 aşamalı işlem sıralaması yazıyor ya. Oradaki hocam mavi olanı alır getir oluştur yaparsan kaldığı yerden devam eder. index.html yazarsan en başdan başlatırsın:) o nedenle kalın mavi yazdığım linki al hocam yeniden getir oluştur yap ve yeniden çalıştır:) bol kazançlar

Hocam uygunsuz içeriği halledebilirseniz gerçekten süper olur.

Videoyapta her şey çok harika gerçekten ama şu firefox eklentisi bana göre tam bir şaheser. Her kullandığımda tekrar tekrar teşekkür ediyorum size. Çalışmalarınızın daimi olur insallah.

Teşekkürler hocam, Allah razı olsun. Youtube birşeyleri yeni çıkardığında aşmak hemen mümkün olmuyor. Bakalım bu süreçde bir çok öneri geldi. İnşAllah yarın test edip açacağız hocam.

Error calling POST https://www.googleapis.com/blogger/v3/blogs/xxx/posts: (400) We're sorry, but the value for field labels was not valid.

şu hatayı alan var mı blog yüklemede

Merhaba hocam, az önce bu hatayla ilgilendim. etiketi boş içerik gönderildiğinde çıkıyor. Artık boş etiket gönderilirse etiketsiz olarak yükleyebiliyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Üyelik Id : 5097

Merhaba hocam,

http://www.videoyap.com/bekleyenvideolardaily.php bölümünde emirlerin gelmiş durumda. orada mesajına kasıtlı cevap vermedim ki bu emirlerin ne durumda olduğuna yarın bakıp cevaplıyabilmem için. inceliycem teşekkürler.

Son düzenleme:
Web_Scripti mrb ben vds aldım fakat bu vds nin hiç fayasını görmedim. kanallara videolar yüklemek için emir verdim fakat ayın 6sında 7sinde yüklenmesi gereken videolar hala yüklenmemiş. ve bu sorun sürekli devam ediyor. tamam serverler yoğun olur bir gün olur 2 gün olur 3 gün geçikme olur ama 300 videonun 300üde gecikmeye girmez ki. size destek bölümünden yazdım fakat hala bir cevap gelmedi. konuyu çözerseniz ve bilgilendirirseniz çok memnun olurum.Üyelik Id : 36233

Aşağıdaki mesajım bu soru sorulduğunda kullanmayı bilmeyenler için otomatik cevabımdır. Keşke tanıtım videomuzu almadan önce izleseydiniz.
Web_Scripti mrb ben vds aldım fakat bu vds nin hiç fayasını görmedim. kanallara videolar yüklemek için emir verdim fakat ayın 6sında 7sinde yüklenmesi gereken videolar hala yüklenmemiş. ve bu sorun sürekli devam ediyor. tamam serverler yoğun olur bir gün olur 2 gün olur 3 gün geçikme olur ama 300 videonun 300üde gecikmeye girmez ki. size destek bölümünden yazdım fakat hala bir cevap gelmedi. konuyu çözerseniz ve bilgilendirirseniz çok memnun olurum.Üyelik Id : 36233

Merhaba,

Videoyap vdssiz üyelik ile videoyap vdsli üyelik arasındaki kullanım açısından tek farkı videoyap vdsli üyeler toplu video emri verdiği zamanda yapılan renderlı işlemler olduğu için yüklemelerin yapılacağı emirleri bizim sistem vdsli üyeler için yetişemediği zamanlar oluyor. Bu nedenle Toplu videodada yükleme emri verdikten sonra Özel Linux sayfanızdaki Vds Toplu Video Yukleyen Adresiniz bölümününde bulunan linki alıp tarayıcınızda açınız. Eğer 100 den fazla bekleyen videonuz varsa 2 farklı sekmede açınız. O bölüm sizin vdsli yüklemele emirlerinizi yerinde ve zamanında iletmesini sağlayacaktır.

İyi kazançlar

Hocam Manuel yapsam daha seri yaparım walla dizine gönderirken bile 7-8 dizinden sonra sayfa yeniliyor dizine göndermekle sayfa yenilemenin ne anlamı var anlamadım 2 debir 500 ü seçiyorum ve 25 den fazla dizine göndermiyo yinede şansımı deniyorum eline sağlık güzel şeyler yapmışsın ama bi çeki düzen ver hocam sadece dizine gönder işinide yapsa yeter google gibi getir işlemi fazla zaman almaz ama dizine gönder sıkıntı bide yan sekmede başka bişey yaparken yenileyince direk oraya atıyor seni öyle olmasın

Son düzenleme:
hocam [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dm to dm otomatik botunda gelişme varmı hocam dört değil sekiz gözle bekliyorum.

Hocam Manuel yapsam daha seri yaparım walla dizine gönderirken bile 7-8 dizinden sonra sayfa yeniliyor dizine göndermekle sayfa yenilemenin ne anlamı var anlamadım 2 debir 500 ü seçiyorum ve 25 den fazla dizine göndermiyo yinede şansımı deniyorum eline sağlık güzel şeyler yapmışsın ama bi çeki düzen ver hocam sadece dizine gönder işinide yapsa yeter google gibi getir işlemi fazla zaman almaz ama dizine gönder sıkıntı bide yan sekmede başka bişey yaparken yenileyince direk oraya atıyor seni öyle olmasın

Firefox eklentisinin Güncel versiyon 2.7 galiba siz 2.6 kullanıyorsunuz. 500 problemini dünkü güncellemede yapmıştım.

hocam [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dm to dm otomatik botunda gelişme varmı hocam dört değil sekiz gözle bekliyorum.

7 farklı öneri var hocam. Tarih sırasına göre önerileri uyarlıyorum. İnş birisi dailyden hızlı video indirme olayını çözerser daily to daily de tam otomatik yapıcam

Bugün yükledim eklentiyi 2.7 olduğuna eminim

iPhone 6 Tapatalk

Bugün yükledim eklentiyi 2.7 olduğuna eminim

iPhone 6 Tapatalk

Sayfa otomatik 500 seçili olarak gelmiyor mu hocam? Her 6 işlemde sayfa yenilenmesi şart. Security token diye bir yapısı var. Onun için şart durumda. Sayfa değişmeden ben onu değiştiremiyorum. Fakat sayfa değişsede kaldığı yerden bende devam ediyor.

Sayfa otomatik 500 seçili olarak gelmiyor mu hocam? Her 6 işlemde sayfa yenilenmesi şart. Security token diye bir yapısı var. Onun için şart durumda. Sayfa değişmeden ben onu değiştiremiyorum. Fakat sayfa değişsede kaldığı yerden bende devam ediyor.

Hocam " Google Gibi Getir " yaparken;

7-8 sonrası captcha geliyor, sonra sokak tabelası seçtiriyor 2-3 kez, sonra 1 kod geliyor o kodu aşağı yapıştırın diyor, yapıyorum, linki de aşağı yapıştırıyorum. GETİR VE OLUŞTUR Butonu aktif olmuyor devam edemiyorum dolayısıyla, son versiyonu yükledim eklentinin, neden olmuyor ? yardımcı olur musun teşekkürler.

Hocam " Google Gibi Getir " yaparken;

7-8 sonrası captcha geliyor, sonra sokak tabelası seçtiriyor 2-3 kez, sonra 1 kod geliyor o kodu aşağı yapıştırın diyor, yapıyorum, linki de aşağı yapıştırıyorum. GETİR VE OLUŞTUR Butonu aktif olmuyor devam edemiyorum dolayısıyla, son versiyonu yükledim eklentinin, neden olmuyor ? yardımcı olur musun teşekkürler.

Merhaba hocam,

Getir ve Oluştur butonu aktif olmuyorsa 2 sebebi vardır hocam.

1) Captcha çıktığı zaman captcha yı düzgün onaylayamamışsınızdır.(Eğer resim seçme çıkardıysa hatalı seçim yapmış olabilirsiniz.)

2) Alıp linki girmediğinizde olur ama girdiğinizi söylemişsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri