Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dailymotion da izlenim almak için ; hesap ayaları kısmında
ülke mi?
dil mi?
asıl etken
efe hocam bu soruya bi yanıt verir misin
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üstadım Dm için kendi pc mizden yüklediğimiz kısa videoları da videoyap sistemi tanıyıp uzun videolar ile değişiyor mu acaba ?
Merhaba hocam, malesef sistemde bir kanala 100 kısa video yükle dediniz. Sonrasında videoyapın hangi bölümünü kullanırsan kullan ilk 100 videoda o kısalarla değiştirr. Baktıki bot ile kısa video değiştirilecek kalmadı normal yükler. Ama o kısa videolar botdan tanımlı olarak yüklenmesi gerekiyor.
Bunlar ilgili düzenleme yapamazmısınız hocam
x2 hakkımız ziyan olucak boşu boşuna x1 hakkımız gitse yani elle attığımız kısa videoyu da algılasa bot yapılabilir heralde bu ?
Kısa Video Değiştir diye bi bölüm yaparsınız elle attığımız kısa videolar orada görülür ona göre değiştiririz toplu olarak
Videoları genel yüklememe rağmen, videoyap videotakipte görünmesine rağmen kanala PC ile girip bakınca videolar görünmüyordu.
Kanala girip baktım videolarda "yayımlamak için tıklayın" yazıyor. Bunu nasıl halledebilirim ? Bottan yapılıyor mu bu ? Kolay gelsin. Bilen arkadaşlar da yazarsa iyi olur
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mehmet kanalalsat hesabını gun olarak eklermısın sana zahmet dun mesaj atmıstım bugun sagolasın mesaj atmıssın satacagım ıcın sana zahmet tesekkurler abı..
Üyelik Id : 13552
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam küçük resim ekle de sorun var sanırım.. resimler gelmiyor.
Dm için kendi pc mizden yüklediğimiz kısa videoları da videoyap sistemi tanıyıp uzun videolar ile değiştirme özelliği olmazsa olmaz birşey hocam ilave ederseniz güzel olur.
Aynen o şekilde hocam. Küçük videoları kanal için tanımladıysanız. Ondan sonra hangi bölümden dailymotion kanalınıza video yüklerseniz yükleyin. Küçük video kalmışsa otomatik değiştirir. Küçük video yoksa direk yüklet. Yani botun zekasını es geçmeyelim lütfen![]()
Merhaba hocam, malesef sistemde bir kanala 100 kısa video yükle dediniz. Sonrasında videoyapın hangi bölümünü kullanırsan kullan ilk 100 videoda o kısalarla değiştirr. Baktıki bot ile kısa video değiştirilecek kalmadı normal yükler. Ama o kısa videolar botdan tanımlı olarak yüklenmesi gerekiyor.
Kendi bilgisayarımızdan attığımız videoları görmüyor mu yani hocam sistem.. Bu kısa video atma olayı sizin sisteme bağlı olursa bence 95 video atamayız malesef.. Genelde bir kaç video atıp bırakıyor sizin sistem.. Mesela bir kanalıma şimdi baktım Toplam 4 video atmış ve toplam süresi 20 dakika bile etmiyor. Genelde bu şekilde limitleri doldurmadan bıraktığı için bilgisayarımızdan biz yüklesekte bot uzun video ile değiştirse daha iyi olur hocam.
Edit.. Şimdi denedim kendi bilgisayarımdan attığım kısa videoyu (3 saniyelik) değiştirmemiş direk attı uzun videoyu kanal öncedende bota tanımlıydı.. anasayfadan yükleme yaptım.
ben bilgisayardan yükledim değiştirdiBende toplu video yükleden denedim bilgisayardan yüklenen videoları değiştirmiyor. Botlada adetli kısa video yüklenmiyor.
ben bilgisayardan yükledim değiştirdi
Mrb Dm ye yeni başladım. Botla kanala video emri verdim ve uyarı geldi. limiti aştınız yüklemeler ertelendi diye. Bunu aşmanın yolu nedir. Kısa videomu ?
Mantığı ve işleyişi anlatabilirmisiniz. Çok teşekürler
Ücretsiz 83.000 proxy var. Hepsi sırayla döngü içinde yükleme yapıyor. Mesala bir proxy ilk 3 videosunda 900 mb lık video atmıştır. Başka proxy ilk 50 videosunda normal boyutta atmıştır. Denk gelir yani limiti dolmuş proxye denk gelmesi. Toplu videoda 6 saatde bir dener ki denk gelmişse sonra denesin diye. yok ben toplu video çalışmıyorum ve hiç denk gelmesini istemiyorum dersenbenim ücretsiz proxy havuzum yerine proxy tanesini 1 tlden alabilirsinde. bol kaz-ançlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.