Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üstadım Dm için kendi pc mizden yüklediğimiz kısa videoları da videoyap sistemi tanıyıp uzun videolar ile değişiyor mu acaba ?

Merhaba Arkadaşlar,

yarın sabah erken vakitde frankfurt fuarına gidiyorum. Bu nedenle bu gece yönetici desteğine son bakışım. 02.02.2016 gecesi döneceğim. Eğer sorunuzu yetkili destek cevaplaması mümkün değilse ve botu bu süreçte kullanmanız imkansızsa sürenizi dondurunuz. İnşAllah bu süreçte Serverlar sürekli olarak kontrol edilecek, ve aksama yaşanmayacağını umuyorum. Herkese bol kazançlı günler

dailymotion da izlenim almak için ; hesap ayaları kısmında

ülke mi?

dil mi?

asıl etken

efe hocam bu soruya bi yanıt verir misin

Hesap ayarlarından yükleyeceğin videoların dilini seçtikten sonra yüklemedir. Yükledikten sonra dil değiştirilirse anlamı kalmıyor hocam. Ülkeninde bir anlamı yok hocam. Fakat ben yinede yaptığım kanallarda hangi dil olursa olsun fransa seciyorum. Urdaca da çalışsam fransa seciyorum. (türkiye bırakmıyorum, birgün gelirde tarama yapmak isterse daily ilk türkiyeden başlar:) )

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üstadım Dm için kendi pc mizden yüklediğimiz kısa videoları da videoyap sistemi tanıyıp uzun videolar ile değişiyor mu acaba ?

Merhaba hocam, malesef sistemde bir kanala 100 kısa video yükle dediniz. Sonrasında videoyapın hangi bölümünü kullanırsan kullan ilk 100 videoda o kısalarla değiştirr. Baktıki bot ile kısa video değiştirilecek kalmadı normal yükler. Ama o kısa videolar botdan tanımlı olarak yüklenmesi gerekiyor.

Merhaba hocam, malesef sistemde bir kanala 100 kısa video yükle dediniz. Sonrasında videoyapın hangi bölümünü kullanırsan kullan ilk 100 videoda o kısalarla değiştirr. Baktıki bot ile kısa video değiştirilecek kalmadı normal yükler. Ama o kısa videolar botdan tanımlı olarak yüklenmesi gerekiyor.

Bunlar ilgili düzenleme yapamazmısınız hocam
x2 hakkımız ziyan olucak boşu boşuna x1 hakkımız gitse yani elle attığımız kısa videoyu da algılasa bot yapılabilir heralde bu ?
Kısa Video Değiştir diye bi bölüm yaparsınız elle attığımız kısa videolar orada görülür ona göre değiştiririz toplu olarak

Videoları genel yüklememe rağmen, videoyap videotakipte görünmesine rağmen kanala PC ile girip bakınca videolar görünmüyordu.

Kanala girip baktım videolarda "yayımlamak için tıklayın" yazıyor. Bunu nasıl halledebilirim ? Bottan yapılıyor mu bu ? Kolay gelsin. Bilen arkadaşlar da yazarsa iyi olur

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bunlar ilgili düzenleme yapamazmısınız hocam
x2 hakkımız ziyan olucak boşu boşuna x1 hakkımız gitse yani elle attığımız kısa videoyu da algılasa bot yapılabilir heralde bu ?
Kısa Video Değiştir diye bi bölüm yaparsınız elle attığımız kısa videolar orada görülür ona göre değiştiririz toplu olarak

Dönünce ayarlarım kısa videolarda hak gitmez hale getiririm hocam

Videoları genel yüklememe rağmen, videoyap videotakipte görünmesine rağmen kanala PC ile girip bakınca videolar görünmüyordu.

Kanala girip baktım videolarda "yayımlamak için tıklayın" yazıyor. Bunu nasıl halledebilirim ? Bottan yapılıyor mu bu ? Kolay gelsin. Bilen arkadaşlar da yazarsa iyi olur

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Dailymotion kanalını açarken mail aktivasyonunu yapmadığın için hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mehmet kanalalsat hesabını gun olarak eklermısın sana zahmet dun mesaj atmıstım bugun sagolasın mesaj atmıssın satacagım ıcın sana zahmet tesekkurler abı..
Üyelik Id : 13552

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam küçük resim ekle de sorun var sanırım.. resimler gelmiyor.

Dün gece dediğim gibi arkadaşlar. 02.02.2016 gecesi gelicem şuanda uçağa binmek üzereyim. Yetkili desteğe yazınız sorunuz olursa. Teşekkürler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mehmet kanalalsat hesabını gun olarak eklermısın sana zahmet dun mesaj atmıstım bugun sagolasın mesaj atmıssın satacagım ıcın sana zahmet tesekkurler abı..
Üyelik Id : 13552

Çevirmeyi yaptım hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam küçük resim ekle de sorun var sanırım.. resimler gelmiyor.

Küçük resim değiştirmede şuanda karşı kanaldaki resmi kopyalama var. Google api image kaldırıldığı için o bölümü henüz yandex image apiye almadım. Dönünce alırım hocam

Dm için kendi pc mizden yüklediğimiz kısa videoları da videoyap sistemi tanıyıp uzun videolar ile değiştirme özelliği olmazsa olmaz birşey hocam ilave ederseniz güzel olur.

Dm için kendi pc mizden yüklediğimiz kısa videoları da videoyap sistemi tanıyıp uzun videolar ile değiştirme özelliği olmazsa olmaz birşey hocam ilave ederseniz güzel olur.

Aynen o şekilde hocam. Küçük videoları kanal için tanımladıysanız. Ondan sonra hangi bölümden dailymotion kanalınıza video yüklerseniz yükleyin. Küçük video kalmışsa otomatik değiştirir. Küçük video yoksa direk yüklet. Yani botun zekasını es geçmeyelim lütfen:)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanal araştırma bölümünde sıkıntı mı var tam anlamadım ama olayı ilk defa kullanıyorum o bölümü çook uzun aradan sonra , yazıyorum kelimeyi günlük hit oranı seçiyorum son 1 ay diyorum ama öyle aranmıyor. son 1 hafta ve video hit / abone sayısı olarak arama yapıyor her seferinde. birde hocam amatör kanalları yine bu bölümden bulabiliyoruz demi ?

Aynen o şekilde hocam. Küçük videoları kanal için tanımladıysanız. Ondan sonra hangi bölümden dailymotion kanalınıza video yüklerseniz yükleyin. Küçük video kalmışsa otomatik değiştirir. Küçük video yoksa direk yüklet. Yani botun zekasını es geçmeyelim lütfen:)

Eski yüklediğimiz videoları değiştirecek. Neader güzel bi özellik:) Peki kısa videodan kasıt nedir üstadım 3---4 dakikalık videolarıda değiştirecekmi?

Dm için kanal takip yok mu videoyap da (belirleyeceğimiz dm kanalına yeni eklenen videoları dm kanalımıza ekleyecek)

Kendi bilgisayarımızdan attığımız videoları görmüyor mu yani hocam sistem.. Bu kısa video atma olayı sizin sisteme bağlı olursa bence 95 video atamayız malesef.. Genelde bir kaç video atıp bırakıyor sizin sistem.. Mesela bir kanalıma şimdi baktım Toplam 4 video atmış ve toplam süresi 20 dakika bile etmiyor. Genelde bu şekilde limitleri doldurmadan bıraktığı için bilgisayarımızdan biz yüklesekte bot uzun video ile değiştirse daha iyi olur hocam.

Edit.. Şimdi denedim kendi bilgisayarımdan attığım kısa videoyu (3 saniyelik) değiştirmemiş direk attı uzun videoyu kanal öncedende bota tanımlıydı.. anasayfadan yükleme yaptım.

Son düzenleme:
Kendi bilgisayarımızdan attığımız videoları görmüyor mu yani hocam sistem.. Bu kısa video atma olayı sizin sisteme bağlı olursa bence 95 video atamayız malesef.. Genelde bir kaç video atıp bırakıyor sizin sistem.. Mesela bir kanalıma şimdi baktım Toplam 4 video atmış ve toplam süresi 20 dakika bile etmiyor. Genelde bu şekilde limitleri doldurmadan bıraktığı için bilgisayarımızdan biz yüklesekte bot uzun video ile değiştirse daha iyi olur hocam.

Edit.. Şimdi denedim kendi bilgisayarımdan attığım kısa videoyu (3 saniyelik) değiştirmemiş direk attı uzun videoyu kanal öncedende bota tanımlıydı.. anasayfadan yükleme yaptım.

Bende toplu video yükleden denedim bilgisayardan yüklenen videoları değiştirmiyor. Botlada adetli kısa video yüklenmiyor.

ben bilgisayardan yükledim değiştirdi

Onda problem vardı kaldırıp kendi sistemimi kurmuştum.

Şöyle anlatım arkadaşlar. Kısa video yükle diyerek kısa videoları sistemle yükletiyorsunuz.

Sonra büyük video yükleyince kısa video tanımlıysa otomatik değiştiriyor. tanımsız kanalsa normal büyük yüklüyor.

Fakat çarşamba günü kısmetse toplu video yöneticisine sizin yüklediğiniz kısa videoları kısa video tanımlama koyucam. O şekilde kendi kısa video yükledikleriyle çalışanlar için

Mrb Dm ye yeni başladım. Botla kanala video emri verdim ve uyarı geldi. limiti aştınız yüklemeler ertelendi diye. Bunu aşmanın yolu nedir. Kısa videomu ?

Mantığı ve işleyişi anlatabilirmisiniz. Çok teşekürler

Mrb Dm ye yeni başladım. Botla kanala video emri verdim ve uyarı geldi. limiti aştınız yüklemeler ertelendi diye. Bunu aşmanın yolu nedir. Kısa videomu ?

Mantığı ve işleyişi anlatabilirmisiniz. Çok teşekürler

Ücretsiz 83.000 proxy var. Hepsi sırayla döngü içinde yükleme yapıyor. Mesala bir proxy ilk 3 videosunda 900 mb lık video atmıştır. Başka proxy ilk 50 videosunda normal boyutta atmıştır. Denk gelir yani limiti dolmuş proxye denk gelmesi. Toplu videoda 6 saatde bir dener ki denk gelmişse sonra denesin diye. yok ben toplu video çalışmıyorum ve hiç denk gelmesini istemiyorum dersenbenim ücretsiz proxy havuzum yerine proxy tanesini 1 tlden alabilirsinde. bol kaz-ançlar

Ücretsiz 83.000 proxy var. Hepsi sırayla döngü içinde yükleme yapıyor. Mesala bir proxy ilk 3 videosunda 900 mb lık video atmıştır. Başka proxy ilk 50 videosunda normal boyutta atmıştır. Denk gelir yani limiti dolmuş proxye denk gelmesi. Toplu videoda 6 saatde bir dener ki denk gelmişse sonra denesin diye. yok ben toplu video çalışmıyorum ve hiç denk gelmesini istemiyorum dersenbenim ücretsiz proxy havuzum yerine proxy tanesini 1 tlden alabilirsinde. bol kaz-ançlar

proxy nerden alıyoruz hocam .

edit: Tamam hocam proxy nerden alacağımı buldum teşekürler cevabınız için.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri