neyi komik bence üzerine vazife olmayan işlere karışma ben görmedimmi o konuyu biz bilmiyozmu yorum yapmasını tekrar ediyorum işine bak.
sen nasıl konuşuyorsun ya herkes yorum yapabilir fikrini söyler forum burası forum sokak değil kahvede değil
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
neyi komik bence üzerine vazife olmayan işlere karışma ben görmedimmi o konuyu biz bilmiyozmu yorum yapmasını tekrar ediyorum işine bak.
güzel kardeşim niye tartışmaya çalışıyorsun biliyor olabilirsin, biliyorum de geç o zaman. yardımcı olmaya çalışıyorum sadece herkese denediğim gibi. tartışma çıkarılacak bi durum yok ortada.
tamam hocam tartışmayalım gerek yoksen nasıl konuşuyorsun ya herkes yorum yapabilir fikrini söyler forum burası forum sokak değil kahvede değil
tartışma çıkarmıyorum canım sıkıldı bu ünlem olayına sende kusura bakma
sen nasıl konuşuyorsun ya herkes yorum yapabilir fikrini söyler forum burası forum sokak değil kahvede değil
sana sormadim işine bak !
Üslubunuza dikkat edin, karşınızda emriniz altınız da olan biri yok.
1. Videoyap sahibine 25 tl verdiğiniz için istediğinizi yaptıramazsınız,
2. Buraya yorum atıyorsanız herkesin her cevabını olumlu karşılamak zorundasınız, karşılamam diyorsanız http://www.videoyap.com/destek.php ...
beyler toptan bi açıklama yapacağım tek tek alıntılamayın mesajı.
1)Web_scripti hocam benden tam 5 yaş büyük herşeyi geçtim verdiğim parayı veyahut botu büyüğüm saygısızlık yapmam o kadar abartıyosunuz o kadar buyutuyosunuzki kendisine durumu videoyapdan da belirttim bu tarz muhabbetlere karşı
2)Bizde insanız akşama kadar çalışıyorum yoruluyorum onun yorgunluguyla ters bişi soylemış de olabiliriz eyvallah kusura bakma diye belirttim
3)Koray hocamla da konustuk ve konu kapandı
Web_scripti gerçekten kişiliğine ve karekterine cok deger verdıgım bi hocamdır gereksiz muhabbetler ıcın kendisinden de özür dilerim
açklama umarım kâfidir
Saygılar.
Akşama kadar bizde çalışıyoruz, bizde yoruluyoruz, yorgunluktan sana sormadim işine bak ! denir mi ?
2. Kez de cevap attınız ayrıca.
Yönetici ile konuşmuş halletmişsiniz gerisi beni ilgilendirmez ama yorgunluktan böyle davranıyorsanız biraz dinlenin![]()
ALAH BELASINI VERSİN BU ÜNLEMLERİN
sabahtan berı on numara videolar youtubede olmayan videoları buldum koydum onlara bile ünlem verdi
günlük 250hak ın 210 u ünlem sadece @@@@q
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.