Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

güzel kardeşim niye tartışmaya çalışıyorsun biliyor olabilirsin, biliyorum de geç o zaman. yardımcı olmaya çalışıyorum sadece herkese denediğim gibi. tartışma çıkarılacak bi durum yok ortada.

tartışma çıkarmıyorum canım sıkıldı bu ünlem olayına sende kusura bakma

Server'in aciliyetinin farkında olduğuna eminim hocam ama gerçekten çok aksıyor işler. Zaten geçen ay 10'dan fazla kanalım gitti tıklanmalar bildiğin 100 ün altına düştü hocam. Bu gidişle bu ay hiçbir gelir elde edemicez. Bir zahmet en mühimi şu sıra server yavaşlığı biliyorsundur tabii ama sadece hatırlatmak istedim.

7 saattir otomatik kanal çekme çalışmıyor, yardımdan destek veren de yok :(

[MENTION=4872]KimLanBunLaR[/MENTION] Bu ne asabiyet hocam arkadaş yardı etmek istemiş lütfen dikkat edelim.

Arkadaşlar tek cevap ile tüm sorulara cevap vermeye çalışacağım. Çünkü bildiğiniz üzere bugün için yazılım geliştirmesi ve yükleme hızını arttırmak adına çok yoğunum.

Bazı arkadaşlar yüklenen videolar ünleme düşmesin ve sistemde ünleme düştüğü için silmesin isteğinde bulunuyor. Hepinizden çok emin olun ben hiç bir videonun ünleme düşmesini istemem. [MENTION=5792]buhar41[/MENTION] hocamın dediği üzerine bu konu hakkında çok tartıştık ve deneme yaptık. En az 10 farklı yöntem denemesi yaptım. Ama sonuca ulaşılsa bile 2-3 gün sonra youtube otomatik tarama yapıyor ve ünleme dönüştürüyor. Açtığım ve fikir paylaşımı yaptığım konunun linki http://www.ytpara.com/youtube-hakki...-kazanmayi-acma-hakkinda-beyin-firtinasi.html

Dün gece sıralarında nedeni belli olmayan sebeplerden dolayı normal günlük yüklenmenin %25 üstüne çıkıldı. Buda açık konuşmak gerekirse bizim serverlarımızın yetersizliğine denk geldi.%3 %5 arttığını birgünde görmüştüm ama bu şekilde ani bir yüklenme isteği görmemiştim. Bu nedenle bugün öğlen 12 civarında otomatik toplu video bölümünü dondurdum. Sadece toplu video çalışır vaziyettedir. ortalama gece 11 gibi aktif edicem ve tüm emirleri inşallah yetişmesini sağlatıcam.

Bu süreçte kanallarınızın tehlikeye düşmemesi için tabiki kanal kontrol sistemini hiç durdurmadım. Çünkü onunla ilgili bir yavaşlama söz konu değildi. Site içerisindeki hızlanmayı zaten bariz olarak farkedebilirsiniz. Şuanda bugün sabahtan kalan videoları sistem yüklemesini eritiyor ve dönüyü yaklamaya az kaldı. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Üslubunuza dikkat edin, karşınızda emriniz altınız da olan biri yok.
1. Videoyap sahibine 25 tl verdiğiniz için istediğinizi yaptıramazsınız,
2. Buraya yorum atıyorsanız herkesin her cevabını olumlu karşılamak zorundasınız, karşılamam diyorsanız http://www.videoyap.com/destek.php ...

beyler toptan bi açıklama yapacağım tek tek alıntılamayın mesajı.

1)Web_scripti hocam benden tam 5 yaş büyük herşeyi geçtim verdiğim parayı veyahut botu büyüğüm saygısızlık yapmam o kadar abartıyosunuz o kadar buyutuyosunuzki kendisine durumu videoyapdan da belirttim bu tarz muhabbetlere karşı
2)Bizde insanız akşama kadar çalışıyorum yoruluyorum onun yorgunluguyla ters bişi soylemış de olabiliriz eyvallah kusura bakma diye belirttim

3)Koray hocamla da konustuk ve konu kapandı

Web_scripti gerçekten kişiliğine ve karekterine cok deger verdıgım bi hocamdır gereksiz muhabbetler ıcın kendisinden de özür dilerim

açklama umarım kâfidir

Saygılar.

beyler toptan bi açıklama yapacağım tek tek alıntılamayın mesajı.

1)Web_scripti hocam benden tam 5 yaş büyük herşeyi geçtim verdiğim parayı veyahut botu büyüğüm saygısızlık yapmam o kadar abartıyosunuz o kadar buyutuyosunuzki kendisine durumu videoyapdan da belirttim bu tarz muhabbetlere karşı
2)Bizde insanız akşama kadar çalışıyorum yoruluyorum onun yorgunluguyla ters bişi soylemış de olabiliriz eyvallah kusura bakma diye belirttim

3)Koray hocamla da konustuk ve konu kapandı

Web_scripti gerçekten kişiliğine ve karekterine cok deger verdıgım bi hocamdır gereksiz muhabbetler ıcın kendisinden de özür dilerim

açklama umarım kâfidir

Saygılar.

Akşama kadar bizde çalışıyoruz, bizde yoruluyoruz, yorgunluktan sana sormadim işine bak ! denir mi ?
2. Kez de cevap attınız ayrıca.

Yönetici ile konuşmuş halletmişsiniz gerisi beni ilgilendirmez ama yorgunluktan böyle davranıyorsanız biraz dinlenin :)

Akşama kadar bizde çalışıyoruz, bizde yoruluyoruz, yorgunluktan sana sormadim işine bak ! denir mi ?
2. Kez de cevap attınız ayrıca.

Yönetici ile konuşmuş halletmişsiniz gerisi beni ilgilendirmez ama yorgunluktan böyle davranıyorsanız biraz dinlenin :)

aynen sanada tavsiye ederim

[MENTION=4872]KimLanBunLaR[/MENTION] [MENTION=167]Serdar Özkan[/MENTION] sakin olun.
evet arkadaşlar herhangi bir sıkıntı yok konu kapansın lütfen, yaşım 29 ama böyle ufak tefek şeyleri takacak biri değilim. hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. arkadaş özür dilemiş konu kapanmıştır.

ne yalan söyleyeyim bu olaylar forumdan insanı soğutuyor ama gülüp geçiyorum işte :)

az önce bottan 400 e yakın bekleyen videoyu sildim attığım her video ünleme düşüyordu. üstüne üstlük çöp kanaldan çekiyordum. temizlediğimin temizlediği bile böyle yapıyorsa işimiz çok zorlaştı. alican (doğru biliyorumdur umarım [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam da herşeyi düzgün bi şekilde halletmeye çalışıyor. ekstra yapabileceğimiz birşey varsa herkes birbirine yardım etsin ;)

2 gün içinde 2 kere üst üste para kazanma kapandı benim forumu yakmam lazım sanırım. Bot konusu oldugundan tartışılmaz düşüncesindeyim
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] bugün aşırı yogun oldugunuzu biliyorum hocamda, dün 10 farklı flv - mp4 adresinden video yüklemeye çalıştım yükleyemedim araya sıkıştırrırsanız sevinirim :D

ALAH BELASINI VERSİN BU ÜNLEMLERİN
sabahtan berı on numara videolar youtubede olmayan videoları buldum koydum onlara bile ünlem verdi
günlük 250hak ın 210 u ünlem sadece @@@@q

ALAH BELASINI VERSİN BU ÜNLEMLERİN
sabahtan berı on numara videolar youtubede olmayan videoları buldum koydum onlara bile ünlem verdi
günlük 250hak ın 210 u ünlem sadece @@@@q

evet malesef bu durumda haklısınız günlük hakkın 3de2si ünlemli videolara kesin gidiyor :/

ya arkadaş önceden yüklediklerime de gelmeye başladı kanala girip tüm videoları silsem mi çözemedim. toplu kapanma gelmesin bari :S

beyler bu adsenseyle alakalı bence.

bir adsenseye bağlı youtube hesaplarına aynı anda yüklenince ünlemi basıyor.

benim düşüncem böyle.

tabi botu yapan ADAM ( iltifat manasında ) daha iyi bilir :)

Merhaba arkadaşlar dün geceden bu öğlene kadar bildiğiniz üzere videoyap toplu video bölümü çok yavaştı. Bugün öğleden sonra biraz hızlandı. Ama bu sorunun asıl kaynağını buldum. İndirmek istenen videoların bazıları video olmasına rağmen youtube.com'un 1 makinasının diski bozulmasından dolayı video oynayamıyor. Bizim sistemde bu videoyu toplam 100 defa kontrol edicek ve yüklenmiyorsa silecek duruma getirdim. Eğer bu durumda videonuz olursa size acil uyarılar bölümünden bot bildiri yapacaktır. Ayrıca, bu video inip yüklenemediği için size hakkınızı sistem geri iade edecektir. İnşallah bu kilit noktayı da böylelikle çözmüş olduk.

Ünlem olayına gelince bir kanala 1 günde 30 dan fazla video yüklemeyin. Bu kanalı sürekli ünleme yönlendirir. 1 gün ara verin sonra 20-30 video arası maksimum yükleyin farkedeceksiniz ki ünlem oranı çok düşmüş olacaktır.

Buarada konu içerisinde son 36 saattir yapılan önerilere cevap veremedim bu konuda kusura bakmayın. Yarın gün içerisinde cevapları vereceğim.

Şuanda destekdeki biriken mesajları cevaplıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri