Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

arkadaşlar an itibariyle tüm kanallarımı dinlenmeye aldım, ne yüklersem yükleyeyim anında ünleme düşüyor ve program siliyor. bunun geçiçi bir süre olması için dua ediyorum aksi halde bu işten para kazanma hayal olur. ve bot işi tamamiyle biter yani ihtiyac kalmaz. bekleyelim görelim. bot sahipleri kullanıcılar için mutlaka bi çare bulmak zorundalar hem bizim için hem kendileri için.

Ünlem için yazı yazan arkadaşlar;

Nereden nasıl yüklerseniz yükleyin sonuçta ünlem veriyor. Benim elimde olan birşey olsa 5 dakika durmam yaparım. Benim nasıl birşey yapmamı bekliyorsunuz? Ünleme düşüren videonun kendisi değil. Videonun başlığı, etiketi ve açıklaması. Para kazanmaya almadan önce başlık rakam v.s. olsada para kazanma açıldıktan sonra o şekle alınca yine ünleme dönüyor. Bu konuda net çözüm yokken benden nasıl bir beklentiniz var? Yani siz söyleyin ben yapayım. Ama nasıl yapacağımı belirtmelisiniz. bana kanalınıza normal atılınca ünlem veriyor durumdayken yaptıgınız işlemle ünlem vermeden bir videonun 3 gün durdugunu gösterin hemen yaparım.

para kazanma açma özelliğinin zamanı gelmedi mi [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] ? :)

5 aydır bu özellik sistemde mevcut hocam. Telifli videolar & para kazan bölümünden yapabilirsiniz. Sizinde bilmeniz gerekiyordu aslında uzun süredir buradasınız.

hocam şu site kurma veya blog olayını tek kanal için aktif yapabilsek güzle olacak bütün kanalları siteye atarsak hem kanallar ifşa olacak hemde hepsi için gerek olmayabilir...

istediğimiz kanal için blog ve site kurma olayını yaparsak süper olur

İnşallah sitenize yakında kanal seçip aktarabileceksiniz. toplu aktarma dışında kanal bazlı olacak aktarma hocam.

@WebScripti hocam para kazanma devre dışı olanları kastettim :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mesaj kutunuz dolu hocam .silebilirmisiniz
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] özel mesajları siler msiiniz bot satın alacağımda iletişime geçmeliyim

@WebScripti hocam para kazanma devre dışı olanları kastettim :)

Kusura bakmayın hocam bende o nedenle çok şaşırmıştım. Yanlış anlamışım. Belki ileride para kazanmaya kapanan kanallarıda bakarsınız açtırırız:)

Mesaj kutunuz dolu hocam .silebilirmisiniz
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam, açtığım gibi yer hemen p.m. geliyor. ve buradan takip etmem çok zor oluyor. Mümkünse videoyap destek panelinden yazabilirmisiniz. Ben ancak size videoyap panelden mailinizi unuttuğum için ulaşamadım ve p.m. gönderdim:)

Özel mesajlarınızı silermisiniz

Malesef hocam, günde 15-20 den fazla p.m. geliyor. Bu nedenle videoyap destek panelinden yazarsanız daha hızlı işlem yapabilirim

Arkadaslar iyi gunler

toplu yukleme kisminda "kanal hatali" mesaji aliyorum.
girdigim link ornegi asagidadir. dogru giris seklini yazabilirseniz cok sevinirim. Yada ben neden boyle bir uyari aliyorum ? Bot sahibini , boyle bir zamanda, boyle basit bir sey icin mesgul etmek istemedim :) ; Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler

www.youtube.com/user/kanaladi

Arkadaslar iyi gunler

toplu yukleme kisminda "kanal hatali" mesaji aliyorum.
girdigim link ornegi asagidadir. dogru giris seklini yazabilirseniz cok sevinirim. Yada ben neden boyle bir uyari aliyorum ? Bot sahibini , boyle bir zamanda, boyle basit bir sey icin mesgul etmek istemedim :) ; Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler

www.youtube.com/user/kanaladi

orda altta yazar zaten, sadece kanaladi kısmını alıyorsunuz.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] DESTEK BÖLÜMÜNDEN YAZDIM GER DÖNÜŞ YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ ?

Tüm kanallarımdaki otomatik cekimi iptal ettim.
Sizden haber bekliyorum, biliyorumki siz bizim en az 10 katımız çalışıyorsunuz allah yardımcınız olsun.

Destek bölümünden Ünlem için olumlu bir yöntem geldi, bu gece testlerini yapacağım. Olumlu sonuç veya olumsuz olursa yazacağım.

Destekde bugun 11 den sonrasına henüz yanıt vermedim. Gece büyük ihtimal herkese yanıt vermiş olurum

Destek bölümünden Ünlem için olumlu bir yöntem geldi, bu gece testlerini yapacağım. Olumlu sonuç veya olumsuz olursa yazacağım.

Destekde bugun 11 den sonrasına henüz yanıt vermedim. Gece büyük ihtimal herkese yanıt vermiş olurum

ve umutların bittiğini düşünüğün an o gelirya sora yine yüzünde o sevinç belirtisi :)

Web_Scripti isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için Web_Scripti isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

gerekıyor dıyor hocam posta kutunuzu temızleyın

hocam Günlük toplu video yükleme hakkı alacaktım
gunluk 250 yukluyom stantard paket almışdım denemek için +1.000 Toplu Video Hakkı alacam garanti bankası bılgılerını verırsenız odemeyı geçım videoyap mail adresim [email protected]

Hocam kolay gelsin , ben Ozgur yurtdisindan , bugun benim son gunmus , simdi TR den eft gonderttim hesabiniza , bi kontrol edip sureyi ekleyebilirmisiniz , songun toplu biriken videolar yanmasin :) [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam ünlemi çözersen kralsin.yardımci olanlara da teşekkürler.

mobil mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri