Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

toplı link botunda yukleme yapamıyorum hocam. Üyelik Id : 17659

Başlık Etiket olmadan denedin mi hiç hocam?
YT to YT haricinde bu sorun var mı diye de merak etmiyor değilim açıkcası, denemek lazım. Çünkü illaki kanalın izlenimi düşmesin diye güncelleme yapmak yani video yüklemek lazım, eğer ki YT to YT çalışmakta olan biriyseniz

Başlık ve etiketsiz denemedim ama fırsat bulursam deneyecem hocam ayrıca siz denediniz mi var mı bir değişiklik?

ilk yıllarda aldıgım botun e mail ve şifresini buldum çok sevindim :D Eger adsense kesinleşmeyen paramı kesinleştirir ödeme yaparsa botu yenileyecem çok üzülüyordum üyelik kapandı diye.

arkdaşlar videoyapta sıkıntı mı var şuan toplu video bölümünde sıkıntı var bir türlü yükleme yapamıyorum çok ağır şuan bot

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam soldaki menü listesine fligran eklemeyide eklermisiniz, profil resmi ekleme ve kanala fragman ekleme var, fligran seçeneği eksik şuanda

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam desteğe yazdım bakabilirseniz sevinirim.

Üyelik Id : 38479

arkadaslar dun bendede sıkıntı vardı bır guncelleme yapıolarmıs verıtabınnda arkadaslar.sanırım duzelme olmustur.enson bana oyle msj atmıslar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam nasıl donduruyoruz videoyap.com hesabımızı

Üyelik Id : 33976
Hocam botu tatile almıştım 9 saatin kaldı diyor kalan gün sayısında bir kontrol edebilir mısın destek den mesajım var ona da bakabilir mısın

MHA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar boş bir mailden client verip 3-4 kanal bağlamak mı daha sağlam her bağladığım kanala kendi clientini tokenlemem mi daha sağlam olur ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri