Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] merhaba arkadaşlar bilen varsa yazssın lütfen yt de toplu video çekmede çerçeve yapmıyor _? yüzde 50 seçiyorum fakat çıkmıyor yt yüklenince
yav benim videoyapta 19k video yükleme hakkım kalmış bunları verip yerine gün hakkı alamıyormuyuz![]()
videoyap kullanırken en son vardı hocam hakkı güne çevirmek 1k hak 1 gündü
şimdi destekdende mesaj attım ama,benden başka dmye upload yapamayan varmı acaba?kaç saattir ugraşıyorum,en son 15-20 gün önce video yükledigim kanallara şimdi video atmaya çalışınca limiti aştın diye hata veriyor.10 video atmaya kalksam şansa belki 1 tanesini yüklüyor,o da düşük bi ihtimal...
Hocam daha önce istemiştik playlist için başka kanallardan video ekleyebilmek ancak şuan ki hali bizim için hiç kullanışlı değil, playlist seo açısından çok önemli şöyle olsa çok kullanışlı olacak bir kanala playlist olşturacak olsak 2 seçenek olsa bir kendi videolarından playlist yapmak 2 o kanala başka kanalın videolarından playlist yapmak yani playlist yap botunu girildiğinde başka kanaldan playlist yap seçeneği eklense kanal urlsi girilip o kanaldaki videolar listelense onların arasından istediğimizi seçsek bot kullanışlı olur. daha önce playlist için ek özellikler istemiştim saolun yaptınız ama yani hiç kullanışlı değil. önemli olan başka kanallarımızın videolarını başka kanallar tarından playlistleri olması bu sayade videolar otoriter olabiliyor
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] merhaba arkadaşlar bilen varsa yazssın lütfen yt de toplu video çekmede çerçeve yapmıyor _? yüzde 50 seçiyorum fakat çıkmıyor yt yüklenince
Hocam orda sınırlar var bildiğim kadarıyla 150 mb üstüne edit yapamıyorsunuz
arkadaşlar tokenlemeyi hızlandırmak için bir yöntem yokmu?
yav benim videoyapta 19k video yükleme hakkım kalmış bunları verip yerine gün hakkı alamıyormuyuz![]()
videoyap kullanırken en son vardı hocam hakkı güne çevirmek 1k hak 1 gündü
gunluk 1k glıyordu ıyıydı sımdı oda azaltıldı..
sistem ıyı ama bunlar can sıkıcı
eyv hocam da benim sorunum hala çözülmedi az öncede destekden tekrar mesaj attım.anasayfadan upload denemedim ama pcden uploadda sorun devam ediyor.3 gündür deli etti beni,her dosyayı 5-6 defa atıyorum yüklesin diye.bütün düzenimi bozdu![]()
Kanallara giriş yaparken kullanmak için proxy almak istiyorum. Videoyapın proxy fiyatları çok uygun. Bu proxyler paylaşımlı proxy olduğu içinmi bu kadar ucuz. Bide bu proxyler şifresizmi, istediğimiz şifreyi giremezmiyiz?
Hocam render seçeneklerine sadece ses netleştirme seceneği eklerseniz yani render+%0(süre eklememe) seçeneği ekleyebilirmisiniz
İleride açılcak mı üyelikler acaba
Merhaba hocam,
Mesajınıza dönüş yaptım. Dailymotion toplu pc upload bölümünün loglarınada baktım. Şöyle bir durum var, 1 ip adresi günde 2gb video yükleyebilir. Sizde video başı 500mb üstünde videolar deneyince bende de bu iş için çok fazla ip olsada 1 ip için o kadar kotaya denk gelme durumu oluşabilir. O tarzda büyük videoları daily hesaplarınıza yükleyecekseniz önerim kendinize özel sistemimizden proxy alımı yapabilirsiniz.(Dailymotion kanallarım bölümünden alım yapabilirsiniz.)
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] , Selam, satılan proxy ler shared mi dedicated mi ? her ip yi 1 aylık mı alabiliyoruz? aldığımız ip yi videoyap dışı da istedinilen şekilde kullanabiliyor muyuz herhangi bir kısıtlama var mı bu konularda ?
Web_Scripti, ustam proxy ipleri videoyap üyesi olmayanlar alamıyor degilmi, alsak kendi sunucuvds pcmizde, üzerinde kullansak vs.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.