Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ıyı calısmalar .en para ıle odemenızı gectım .Üyelik Id : 14497 süreyı eklersenız sevınırım ç

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] merhaba arkadaşlar bilen varsa yazssın lütfen yt de toplu video çekmede çerçeve yapmıyor _? yüzde 50 seçiyorum fakat çıkmıyor yt yüklenince

yav benim videoyapta 19k video yükleme hakkım kalmış bunları verip yerine gün hakkı alamıyormuyuz :)

Desteki mesajlar günlük en geç cevaplanmaktadır. Şuanda da bekleyen mesaj bulunmuyor.

şimdi destekdende mesaj attım ama,benden başka dmye upload yapamayan varmı acaba?kaç saattir ugraşıyorum,en son 15-20 gün önce video yükledigim kanallara şimdi video atmaya çalışınca limiti aştın diye hata veriyor.10 video atmaya kalksam şansa belki 1 tanesini yüklüyor,o da düşük bi ihtimal...

Yazdığın gün dm apide ufak bir sertifika güncellemesi yaptı, bende 24 saatte serverlarıma uyarlayıp tüm aktif üyelerime +1 gün hediye süre eklemiştim. Uyarın için sağol hocam.

Hocam daha önce istemiştik playlist için başka kanallardan video ekleyebilmek ancak şuan ki hali bizim için hiç kullanışlı değil, playlist seo açısından çok önemli şöyle olsa çok kullanışlı olacak bir kanala playlist olşturacak olsak 2 seçenek olsa bir kendi videolarından playlist yapmak 2 o kanala başka kanalın videolarından playlist yapmak yani playlist yap botunu girildiğinde başka kanaldan playlist yap seçeneği eklense kanal urlsi girilip o kanaldaki videolar listelense onların arasından istediğimizi seçsek bot kullanışlı olur. daha önce playlist için ek özellikler istemiştim saolun yaptınız ama yani hiç kullanışlı değil. önemli olan başka kanallarımızın videolarını başka kanallar tarından playlistleri olması bu sayade videolar otoriter olabiliyor

Playlist yapmada hocam çok fazla yöntem ekledim ki. Yani isteğinizi videoların linklerini girip kolayca yapabilirsiniz. Örneğin yüklediğim videolar bölümünden linklerini gösterirsiniz kanalınızın, sonrada o linkleri kolayca eklersiniz. yinede istekleriniz daha da pratikleştirme isteğidir, kısa sürede entegre edeceğim hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] merhaba arkadaşlar bilen varsa yazssın lütfen yt de toplu video çekmede çerçeve yapmıyor _? yüzde 50 seçiyorum fakat çıkmıyor yt yüklenince

Toplu videonun video başı render kuvvedti -0mb altı videolarador hocam. Sol menüdeki yükleme limitlerim sayfasında hangi sayfanın kaç mblık videoya render yapabileceği yazmaktadır. 2 yıldır limit hiç bir bölümde düşmedi, sadece yükseltildi.

Hocam orda sınırlar var bildiğim kadarıyla 150 mb üstüne edit yapamıyorsunuz

Aynen hocam bir limit var, ama tabi o 150mb değil hocam.

arkadaşlar tokenlemeyi hızlandırmak için bir yöntem yokmu?

Malesef hocam, firefox eklentisinin hızı sabittir, her sayfada bekeleme süreleri mevcuttur. Manuel açma daha hızlı olabilir ama oda insanı kendinden alır :)

yav benim videoyapta 19k video yükleme hakkım kalmış bunları verip yerine gün hakkı alamıyormuyuz :)

Toplu video bölümünde sağ üstteki kırmızı butona tıklayıp yapabilirsiniz.

videoyap kullanırken en son vardı hocam hakkı güne çevirmek 1k hak 1 gündü

Aynen hala var hocam:)

gunluk 1k glıyordu ıyıydı sımdı oda azaltıldı..
sistem ıyı ama bunlar can sıkıcı

Hiç birşeyi 1 yılda azaltmadım hep yükselttim, tam olarak anlıyamadım galiba dediğinizi hocam.

eyv hocam da benim sorunum hala çözülmedi az öncede destekden tekrar mesaj attım.anasayfadan upload denemedim ama pcden uploadda sorun devam ediyor.3 gündür deli etti beni,her dosyayı 5-6 defa atıyorum yüklesin diye.bütün düzenimi bozdu :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Üyelik Id : 16450 destege bakarmısın abi

Kanallara giriş yaparken kullanmak için proxy almak istiyorum. Videoyapın proxy fiyatları çok uygun. Bu proxyler paylaşımlı proxy olduğu içinmi bu kadar ucuz. Bide bu proxyler şifresizmi, istediğimiz şifreyi giremezmiyiz?

Tüm destek mesajları cevaplanmıştır.

eyv hocam da benim sorunum hala çözülmedi az öncede destekden tekrar mesaj attım.anasayfadan upload denemedim ama pcden uploadda sorun devam ediyor.3 gündür deli etti beni,her dosyayı 5-6 defa atıyorum yüklesin diye.bütün düzenimi bozdu :)

Merhaba hocam,

Mesajınıza dönüş yaptım. Dailymotion toplu pc upload bölümünün loglarınada baktım. Şöyle bir durum var, 1 ip adresi günde 2gb video yükleyebilir. Sizde video başı 500mb üstünde videolar deneyince bende de bu iş için çok fazla ip olsada 1 ip için o kadar kotaya denk gelme durumu oluşabilir. O tarzda büyük videoları daily hesaplarınıza yükleyecekseniz önerim kendinize özel sistemimizden proxy alımı yapabilirsiniz.(Dailymotion kanallarım bölümünden alım yapabilirsiniz.)

Kanallara giriş yaparken kullanmak için proxy almak istiyorum. Videoyapın proxy fiyatları çok uygun. Bu proxyler paylaşımlı proxy olduğu içinmi bu kadar ucuz. Bide bu proxyler şifresizmi, istediğimiz şifreyi giremezmiyiz?

Merhaba hocam,

Videoyap türkiyedeki en büyük proxy satıcısıdır. Ciddi proxy alımı yaptığım için, ciddi derecede indirim alıyorum. Haliyle de dedicated ipleri ucuza satıyorum. Dedicated ipler aynı tarihte 2 kişiye asla satılamaz. Bunu ne benim sistemim yapar, ne de satın aldığım kişi başkasına satamaz. Her ipin bende portu ve o portun şifresi var, fakat sizlere bu şifreyi malesef veremiyorum. Siz iplere erişimi yetkili ip tanıtarak o ip üstünden proxylere kolayca giriş yapabiliyorsunuz. Ip dedicated olduğu için bu mümkün oluyor.

Hocam render seçeneklerine sadece ses netleştirme seceneği eklerseniz yani render+%0(süre eklememe) seçeneği ekleyebilirmisiniz

Merhaba hocam,

Buna videoyapın yapısı uygun değil hocam. Ancak yüzlerce serverımda bir bakım veya değişiklik yapacağım zaamnda yapı değiştirme aşamasında ekleyebilirim. Son 3 aydır o denli bir değişiklik yapılmadı hocam. Yapıldığında ekleyeceğim.

İleride açılcak mı üyelikler acaba

Malesef hocam, videoyap'a üye alımı ömür boyu kapalı kalacak.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] , Selam, satılan proxy ler shared mi dedicated mi ? her ip yi 1 aylık mı alabiliyoruz? aldığımız ip yi videoyap dışı da istedinilen şekilde kullanabiliyor muyuz herhangi bir kısıtlama var mı bu konularda ?

Merhaba hocam,

Mesajınıza dönüş yaptım. Dailymotion toplu pc upload bölümünün loglarınada baktım. Şöyle bir durum var, 1 ip adresi günde 2gb video yükleyebilir. Sizde video başı 500mb üstünde videolar deneyince bende de bu iş için çok fazla ip olsada 1 ip için o kadar kotaya denk gelme durumu oluşabilir. O tarzda büyük videoları daily hesaplarınıza yükleyecekseniz önerim kendinize özel sistemimizden proxy alımı yapabilirsiniz.(Dailymotion kanallarım bölümünden alım yapabilirsiniz.)

1.si ben destekdende bildirdigim üzere dm işine girdigim günlerden itibaren aynı şekilde çalışıyorum hocam.daha önce sorun yoktu,son 3-5 gündür var.ayrıca alta 2 resim ekliyorum incelerseniz sevinirim.

resim 1: videoların her birisi 300mb,hiçbirisi yüklenmedi ve limiti aştın hatası verdi.
qb33Dq.jpg

resim 2 : videoların her birisi 450mb ve üzeri,hepsi yüklendi.sondaki hata veren dosyaya takılmayın,o normal çünkü ilk 3 videonun video süresi 120dkyi geçtigi için onun yüklenmemesi normal.
9QRR78.jpg

görüldügü üzere daha küçük olanlardan 1 tanesini dahi yüklemeyip,daha büyük olanların hepsini düzgün bi şekilde yüklemiş.bu sürekli degişiyor tabi.geçen bi kanalda mesela ilk 2 videoyu yüklemedi,3ü ve 4ü yükledi.

not : destek mesajına dönüş yaptım ama bunları eklememiştim,sonradan aldım bu ekran görüntülerini.siz cevap vermeden ben tekrar mesaj atamadıgım için buraya ekliyi dedim,nasılsa burayıda takip ediyorsunuz çünkü :)

Son düzenleme:
Web_Scripti, ustam proxy ipleri videoyap üyesi olmayanlar alamıyor degilmi, alsak kendi sunucuvds pcmizde, üzerinde kullansak vs. :)

Destekdeki tüm sorular cevaplanmıştır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] , Selam, satılan proxy ler shared mi dedicated mi ? her ip yi 1 aylık mı alabiliyoruz? aldığımız ip yi videoyap dışı da istedinilen şekilde kullanabiliyor muyuz herhangi bir kısıtlama var mı bu konularda ?

Dedicated ip. 1 aylık aldıktan sonra uzatmak isterseniz süresi bitmeden uzatabiliyorsunuz hocam. Alınan ip de sitelerin %90 nı çalışır. Video izleme, video indirme veya video yükleme işlemi yapmıyorsanız. Kısacası benim proxy internetinin kotasını bitirecek bir download/upload işlemi yapılmıyorsa kullanılabilir.

Web_Scripti, ustam proxy ipleri videoyap üyesi olmayanlar alamıyor degilmi, alsak kendi sunucuvds pcmizde, üzerinde kullansak vs. :)

İnan hocam proxy hizmetinden 1 kuruş kar etmeyi gütmeden çalışıyorum. Hatta videoyapda toplu kredi alımı var. Toplu kredi alımıyla proxy alacak olunca ufak bir zarar bile ediyorum. Bu nedenle proxy sistemi sadece üyelerime özeldir, dışarıya satışını malesef yapmıyorum hocam :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri