Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

---------- Spam Engelliyici 14:18 ---------- Önceki Mesaj 14:17 ----------

Videoyap.com

Üyelik alımı kapatılmıştır, sadece aktif veya pasif üyeliği bulunan üyelere hizmet verilmektedir.

Bedava Kredi Kampanyası!

Normalde kampanya yapan bir kişiliğim yoktur. Çünkü kampanya yaptığımda geçmişte alanların ne suçu vardır diye düşünürüm.

Bu nedenle bu kampanya'yı geçmişte alanlarda gelecekte alanlarada uyguluyorum.

2017 Yılı içerisinde Videoyap.com'a ne kadar ödeme yaptıysanız, rakamlarını toplayın.

2017 Yılı içerisinde Ozgunvideo.com'a ne kadar ödeme yaptıysanız, onun da rakamlarını ayrı olarak toplayın.

Düşük olanın miktarı ne kadarsa o kadarlık ozgunvideo.com hesabınıza kredi olarak ekleyeceğim.

Örneğin ;
Videoyap.com : 225 TL
Ozgunvideo.com : 100 TL

olarak 2017 yılı içerisinde ödeme yaptınız. Bana belirteceğiniz ozgunvideo hesabınıza kredi olarak 100 TL yükleyeceğim.

Kampanya Geçerlilik Tarihleri ve Ödemelerin Yapıldığı Geçerlilik Tarihleri: OzgunVideo Açılış Tarihi(01.01.2017) - 31.03.2017

Amaç : Açıkcası zarar edeceğim bir kampanyadır, fakat ozgunvideo.com'u hızlı büyümesini sağlatacak kampanyadır.

Video yükleme emri vereli 36 saat oldu. Toplam 4 video yükledi,kanal demiyorum bakın video sayısı 4. Mehmet hocam buna acilen çözüm getirilmeli, günlerimiz boşu boşuna gidiyor.

aynı sorunu bende yasıyorum 48 saattır tek bır vıdeo yuklenmedı ve gunlerımde bosa gıdıyor destkten yazıyorum cvp da yok bunun acıl cozulmesı gerekıyor çok acıll

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 16290 VİDEO YUKLENILMIYOR destege bildirim yollandı

Benim de satın aldığım 20 K izlenim 5 gündür hala onay alacakta kanala yansıyacak. Desteğe yazıyorum cevap yok. Herhangi bir işlemde olmuyor. Sonuçta para bağlıyoruz buraya. Bizden para anında çekiliyor karttan ama hizmet alamıyoruz. Üstelik karşımızda muhattap da yok. Normalde bu tip konuları hoş karşılarım. Olabilir hastadır vs derim, sistemde bir sorun olmuştur derim ama acil olmasa zaten bu kadar para bağlayıp da izlenim almazdım. en geç 24 saat içinde başlar denen izlenim 5 gün olmasına rağmen başlamadı.

14.11.17 20:37
tarihinde verdiğim emir hala yüklenmemiş sistem tamamen kilitlendi,yükleme yapmıyor.

bu tatil modunun yeniden gözden geçirilmesi gerekiyor bence..

toplu video yüklemede sorun var hala galiba saatlerdir 1 video yüklememiş

işlem yapamıyoruz firefox güncelledi kendini eklentiyide devre dıışı bbırktı

Eski bir firefox portable buldum, elimdeki portable in icinden profile klasorunu kopyaladim. Eklenti guncellenene kadar bu idare eder.
Not: ayarlardan guncellemeyi kapatmayi unutmayin

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Bot resmen kilit bi sıkıntısı mı var acaba hiç böyle yapmazdı aman başına birşey gelmesinde

Kanalları bağlayıp yükleme talimatı veriyorum 24 saat olacak video yüklemiyor kanallara. Bot neden bu kadar yavaş ? Sizde de yüklemeler yapılmıyor mu suan ?

Benim sorunum süre bitti ücret ödendi arkadaşın süre eklemesini bekliyorum,
yükleme yapmayan arkadaşlar maile baksın, bendede aynı hata olmuştu gelen mailde Google Api hizmetlerini kötüye kullandıgım yazıyordu, bu nedenle yükleme yapmamış olabilir, test aşamasında süre bitti malesef

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri