Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

bende sıkıntıdayım bota talımat verıyorsun hala yukleyecek dag gıbı yıgdı ne anladım ben bılmem kac dk ara ıle yukle dememden hergun yıgılıyor ısın kotusu gun de bıtıyor yanı kac gun bosuna gıttı hak yuklese neye yarar.

yılbaşından sonra ocağın 15 ine kadar destek beklemeyin arkadaşlar tahminim üzere iyi forumlar.

insanın iki eli kandada olsa yine yarım saatini ayırırdı, acaba muharebede mi savaşıyormu, hiç mi yarım saat ayıramıyor

bir arkadaş söylemişti sanırım efe beyin yakını vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyelim. Fakat gel gelelimki Efe beyden profesyonellik beklerdik kaç haftadır ilgilenmiyor . Bir futbolcunun annesi babası vefat ediyor ertesi gün maça çıkıyor profesyonellik bunu gerektirir günde 30 dakika olsun ilgilenmeliydi yada birisi görevlendirmeliydi sizinde dediğiniz gibi iki eli kandada olsa 30 dakika girmesi lazımdı . tebrik ettiğimiz kadar eleştirmekde hakkımız efe beyde biraz doymuşluk var bence o yüzden iyice saldığını düşünüyorum efe bey kusura bakmasın malasef durum bu.

tamam,botun sahibinin azda olsa girip bakması,ilgilenmesi gerekiyor tabi ona katılıyorum ama en ufak sorunda bu iş bitti,battı,bittik diyip durmayın arkadaş.kaç gündür ttnet yerlerde,resmen can çekişiyor.napayım şimdi ben o zaman nasılsa net öldü,artık gelmez diyip pcleri satıp internet hayatımı sona mı erdireyim :D

efe hocamın cenazesi vardı,hala işleri bitmedi demekki.umarım bian önce gelirde işleri rayına oturtur hemen.

Bence biraz daha hoşgörüp beklemeliyiz sonuçta efe hoca her zaman sorunları çözen ve ilgilenen biri. Herkesin zor günleri olabilir

ben sahsım adına bısey dmeıyorum sadece bu durumdan bır magdurıyet dogdu sonucta cogumuzun lıstede gunlerdır yuklenmeyı bekleyn vıdeoları vs sorunları var gun hakkımızında dustugu cabası vıdeo hakkıyla gıden gun sayısı bırbırını esıtlemıyor benım gorusurum.
geldıgı zaman gunlerı ekler bıseyler yapar bısey dıemem magdurıyet gıderılsın onemlı olan o..
yoksa hayata yaptıklarımıza bkarsak hepsı bo sonu ölüm için butun cabamız..
ama suan yasıyoruz ve tıcaret yapıyoruz magdurıyet gıdelır ınsallah..

Yıllardır işine disiplinle bağlı bir insandır efe hocam,bence eleştirirken biraz sağduyulu olalım arkadaşlar..

Son düzenleme:
hala düzelmemiş ne zaman düzelecek iletişime geçebilen var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri