Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Dailymotion - Toplu Video Yöneticisi - Api Geliştirmesi

Para Kazanma Açık Videolar
kODyAJ.png

Bir kanalda U! harfi arandığında çıkan para kazanması kapalı videolar
m2DWd4.png

Başka bir kanalda U! harfi arandığında çıkan sıkıntılı videolar
D7A0E3.png

Başka bir kanalda U! harfi arandığında çıkan hazırlanıyorda takılı kalmış videolar
W7PLVQ.png

Kısaca U! diye ararsanız kazanma açık haricindeki tüm videolarınızı görürsünüz. Zaten bunları bulmadan da üstteki otomatik taramayla tek tuşla sildirebilirsiniz.

Youtube - Kanallarınızın Kazançlarını Kanallara Girmeden Görebilirsiniz

Bu özellik Kanal İstatistikleri menünüzde yer alıyor. Aynı zamanda kanalınızın adsense başvurusu için abone ve izlenim yeterliliği kontrolü adına kırmızı ve yeşil renk ile ayrımlandırılmıştır.

Aşağıdaki örnekte olan kanallar benim eski kanallarımdır. Youtube işiyle kendim uğraşmayı uzun süre önce bıraktım.
XPgro0.png

Bakın mesala aşağıdaki kanal için abone ve izlenim renkleri yeşil tonda. Bu adsensesi yoksa hesabın başvurabileceğinizin anlamına geliyor.
D7A0RZ.png

Youtube - Abone Sistemi Yenilendi

Kredili Abone çekme sistemimize ek olarak otomatik sistem ekledim. Bu otomatik sistem şuanda beta aşamasındadır. Aboneler silinmeme garantisi veremiyorum.
Vr71XP.png

Not : Biliyorum ki aranızdaki bazı arkadaşlar bana karşı stemli durumdalar. Onları anlıyorum, çünkü haklılar. Geçmişte yaşadığım dertleri burada yazıpda bahane olsun istemiyorum. Hakkım olan arkadaşlar varsa helali hoş olsun. Bot satışları eğer bu kadar berbat gitmeye devam ederse botu 01.09.2018 tarihinde kapatacağım.

Not 2 : Binance.com hakkında çok süper bir yazılım geliştiriyorum. 1-2 haftaya kadar bombasını patlatacağım.

Not 3 : Destekde bekleyen soru bulunmamaktadır. Fakat bu desteğe çok hızlı baktığım anlamına gelmez, sorularınız olursa güncelerce yanıt almayabilirsiniz. Destek veremiyorum, süre yenileyecek olursanız destek yokmuş tarzında düşünmenizi tavsiye ederim. Botu zaten bilmeyen arkadaş satın alamaz, çünkü yeni üyelik alımına kapalıdır.

Hayırlı Kazançlar
Aleyküm Selam Hoş Geldim

Son düzenleme:
Not 2 : Binance.com hakkında çok süper bir yazılım geliştiriyorum. 1-2 haftaya kadar bombasını patlatacağım.

BUDAN HABERİM VAR :) Bİ YERDEN ALDIM HABERİ AMA İLK REFİ BEN İSTERİM
EFE HOCAM KOLAY GELSİN :)

edit yanlış siz yapıyorsunuz sandım. :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

videoyap ile binance nin ne alakası var anlamadım :) bu arada kaç gündür dm kanallarında video yöneticisinde para kazanma açık/kapalı olayında sorun vardı düzelmiş o.efe hocam mı düzeltti yoksa dmde sorun vardıda kendimi düzeldi bilmiyorum ama iyi oldu.aynı sorun kanal takipdede var,bunla ilgili bi güncelleme geldiyse kanal takip programını yazan arkadaşada iletmek gerek.

Tabiki hocam, ayıpsın. Refin lafı olmaz. Bu sektörde herşey hızlı duyuluyor :)

videoyap ile binance nin ne alakası var anlamadım :) bu arada kaç gündür dm kanallarında video yöneticisinde para kazanma açık/kapalı olayında sorun vardı düzelmiş o.efe hocam mı düzeltti yoksa dmde sorun vardıda kendimi düzeldi bilmiyorum ama iyi oldu.aynı sorun kanal takipdede var,bunla ilgili bi güncelleme geldiyse kanal takip programını yazan arkadaşada iletmek gerek.

Videoyap ile binance in bir alakası yok hocam. Sadece Videoyap youtube api sistemi ile çalışan bir sistem. Şimdi yeni yaptığım sitede binance api ile çalışan algoritmalı rapor sistemi.

---

Evet hocam dm api sistemini revizyon etmişti. Bende yeni revizyonuna göre uyarlamayı bu sabah yaptım o nedenle düzeldi. Kanal takip tarafında bir sıkıntı göremedim üstad. Sıkıntı nedir o taraftaki?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi sende mi borsaya, btc işlerine başladın :)

videoyapın kanal takibi degil hocam, [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocamın kanal takip programında var aynı sorun.

Üstad [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 1 Hafta içerisinde + %60 Süre ve Render ve %20 renk açma koşulu ile çekilen videoların bazılarında orjinal videoda ses olmasına rağmen,kopyalanan videolarda ses yok,bu konudan çok müzdaribim sebebi nedir ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi sende mi borsaya, btc işlerine başladın :)
Merhaba hocam,
Açıkcası bağımlısı değilim, bağımlılarına yardımcıyım
videoyapın kanal takibi degil hocam, [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocamın kanal takip programında var aynı sorun.
Şimdi anladım üstad, aynen apisini değiştirdi daily ondandır. Kendiside yeni apiye göre uyarlıyacaktır.

Üstad [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 1 Hafta içerisinde + %60 Süre ve Render ve %20 renk açma koşulu ile çekilen videoların bazılarında orjinal videoda ses olmasına rağmen,kopyalanan videolarda ses yok,bu konudan çok müzdaribim sebebi nedir ?
Üstad, bu yıllardır olan bir durum. Videoların %1 inde, Süreli render seçiminde stereo çıkışa sahip olmayan telefonlarda videoda ses gelmez. %1-2 dir o kitle. Ama yok ses istiyorum diyorsan süredeki render seçimini kaldır ünlem geçmeye ait. Buda açıkcası videoların %2 sinin %2 si dersek binde 4 ihtimal demektir, seçim sana kalmış hocam

Başlık düzeltme kısmı çalışmıyor mu bende mi bir sorun var yoksa

%25 kırpma özelliği de çalışmıyor sanırım..

Dm bolumunde video yuklenmiyor bakabilir misin hocam ?
Sorun sadece ben de mi var ?

Şuan kanal eklenmiyor.
Sayfayi kapatmayiniz, Google hatasi icin gerekli islem otomatik yapilacaktir. (Hata Sebebi : Error 401 (OAuth2 Error)!!1)

bu hata alınıyor.

Ayrıca dm de çalışmıyor.

http://prntscr.com/ixiez4
Sayfayi kapatmayiniz, Google hatasi icin gerekli islem otomatik yapilacaktir. (Hata Sebebi : Error 401 (OAuth2 Error)!!1)

bu şekilde hata alıyorum genel sanırım

10-12 saattir daily.videoyap.com a baglanamıyorum.başka yaşayan varmı bu sorunu?yt sayfalarında sorun yok ama dm bölümünde hiçbişey çalışmıyor.

edit : yt ninde bagzı sayfaları gitti şuan,toplu video düzenleme sayfası mesela.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri