Üyelik Id : 3327
Yeniden videoyapa başlıyoruz bakalım bizi nasıl bir gelecek bekliyor![]()
ben sanmıyorum bu saatten sonra yt'dan iyi kazanılacağını, onay alma sıkıntılı bir kere, illaki bu konuda sorun çıkacaktır,
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üyelik Id : 3327
Yeniden videoyapa başlıyoruz bakalım bizi nasıl bir gelecek bekliyor![]()
Videoyap.com - Özgün Video Üretim Botu
[url]www.videoyap.com[/URL]
Arkadaşlar destek veya bu bölümden sorularınızı yazabilirsiniz. Herkese bol kazançlar
Toplu resim upload etmek istediğimde tarayıcınız desteklemiyor yöneticinize iletiniz diye bir hata veriyor.
chorme -firefox denedim hangisi destekliyor.?
birde kendimiz belirlediğimiz bir sayfada link versek
o sayfada ki örneğin yükseklik 600 genişlik 800 resimleri çek desek onları getirebilse güzel olur.
chorme eklentiler var.
Toplu resim indirme gibi öyle bir eklenti de iş görür.
O sayfada resimleri eklenti sıralar yanında ki metni de eklenti üzerinden yazarız. Sonra download etmeyizde videoyap video sayfasına aktarır.
Bir sürü resimli makale sitesi var.
Videoyap bağlı eklenti iş görür.
Yada ilk olarak google yandex resim ara yanında bir ek olarak lightshot sırala olabilir
biri makale sayfasına girer. resimlerin lightshot linklerini alır 15-20 tane
https://prnt.sc/pwf99i şöyle sonra onları vidoyapa yapıştırır çeker.
Eklenti uzun sürecek bir iş ise ancak zannetmiyorum uzun sürecek bir iş olacağını [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
bazı örnek eklentilerden
Bulk image dowloader
fatkun
şu ise senin işine oldukça yarabilir çünkü açık kaynak kodludur.
Image dowloader
github linki https://github.com/vdsabev/image-downloader
Yani tam olarak anlatmak gerekirse,
https://onedio.com/haber/olmeden-once-mutlaka-izlenmesi-gereken-40-basyapit-film-727382
ölmeden önce izlenmesi gereken 40 film ben böyle bir sayfaya denk geldim senin eklentin var. Tıkladım eklentini resimleri sıraladı , Resim boyutunu belirledim. O boyutta ki iki resim arasındaki metni kopyaladı. Videoyap sayfama aktar dedim aktardı. Orada düzenlemelerini yaparım. Kanalıma yüklerim.
ve ya şöyle sayfaları https://www.sabah.com.tr/fotohaber/dunya/dorian-kasirgasi-kategori-4-seviyesine-yukseldi/6 her kategoride çalışılır.
Bu iş görür.
hocam video basında yaptığın: youtube dekı herhangi bir videonun fotogaflarını aldğında, telif gelme gibi bi sorun olmaz mı ?
ben sanmıyorum bu saatten sonra yt'dan iyi kazanılacağını, onay alma sıkıntılı bir kere, illaki bu konuda sorun çıkacaktır,
En son 2015 de kullanmıştım. Tekrar bi deneyeceğim buram buram emek kokuyor
hocam yapılmış erkek sesli birkaç video kanalınıza koyabilirmisiniz görelim sesi merak ediyorum sadece önizlemede ses yok![]()
öncelikle hayırlı olsun çok sevindim geri dönmenize![]()
Resimleri pc den yüklediğim halde "Resim indirilemedi, çekilmek istenen site hotlink koruması yapmış olabilir. Bu nedenle bu site artık arama listesinden kaldırılmıştır, resim adresi: http://www.videoyap.com/resimler/xxx" şeklinde hata alıyorum.
Resim jpeg veya png formatında değildir, uyarısı var ancak ikisini de deniyorum olmuyor.
Teşekkürler hocamAynen 1 yıl sonrasına gidip görüp gelmek isterdim yani
![]()
Bende para kazanması açılmayan kanal olmadı, bende para kazanması kapanan kanalda olmadı. Videoyapın eski sürümünde sessiz özgün video üretme botu mevcuttu. 2016 dan beri o bölümde çalışan arkadaşların kanalları hala kazandırıyor, zaten o arkadaşların istekleri üzerine bu modülü geliştiriyorum.
Yani senin sistemim dışında programlarınla yaptığın kanallara birşey demem mümkün değil, belki abone çektin abone çektiğin yer güvenilir değildi. Belki slaytların arasındaki süreyi çok uzattın veya başlık ile içerik alakası çok yoktu ve dislike/like oranın hep %50 nin üstündeydi(tepki çektin). Belki ilgilendiğin kategoride şikayet aldın vs vs uzar gider. Para kazanması kapanan kanalın linkini verebilirsen incelemek isterim.
hangi dilde video oluşturmamızı önerirsiniz. Türkçe ses biraz kötü gibide sizde tanıtım videosunda diğer dillerin konuşma sesinin iyi olduğunu söylediniz. Önereceğiniz kategori ve dil varmıdır hocam. PK sı açılan kanalların kategorisi dili neydi bunu sorsak söylemeniz mümkünmü.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam hata bende devam ediyor.
7 tane slayt oluşturuyorum,4 tanesini indiriyor ama 5. sıraya gelince hotlink uyarısını veriyor.Resmi değiştirip başka eklesem yine 5. sırada hata alıyorum
Merhaba hocam,
hata verdiğinde şu sitedeki hotlink koruması diye yazıyor. Sen resmi değiştirince o farklı ismi yazıyor mu hocam? Eğer eski adresi yazıyorsa gerçekten resim değiştiğini algılamıyor. Destekden buradan veya pmden resmi iletebilirsin hocam.
şimdi çözdüm.resimi kabul etmiyordu Lightshot programıyla indirip yükledim oldu.
edit: hepsini tamamladı. "Makaleye ait ses oluşturulamadı. Sorun yöneticiye iletildi, kısa sürede çözülecektir." hatası verdi,English Grace yi seçmiştim.
ilk videoyu oluşturum sorun tire işaretleriymiş![]()
Üzgünüm fakat bir konuda yardıma ihtiyacım var. Ana sayfa kısmında 10 slaytlık bir Youtube videosu hazırlamak istiyorum. 10 Slaytı seçiyorum resimlerin altına bir dolu yazı yazıyorum ama video 1 dakika oluyor. Bu video süresini artırmanın bir yolu var mı?
Hocam merhaba, gün içinde saat 15.38 de hesaba para yatırdım fakat hala geçmedi kredi 0 görünüyor.
Id:14013
Hocam sorunu çözdüm meğersem video önizleme kısmında videonun demosunu gösteriyormuşTeşekkür ederim. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
abi yt to yt özelliği ve kanal tokenleme işi ne zaman olacak botu yt to yt için kullanacak birsürü insan var.Hatta Belkide özgün video üretmekten daha fazla sayıdadır![]()
kredilerimin hepsini sana vermiştim pişmanım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.