[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]; abi font müziği yüklemiyor, test aşamasında da yüklememişti bildirmiştim sana.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne kadar vermiştin kral iade edeyim senin canın sağolsun![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]; abi font müziği yüklemiyor, test aşamasında da yüklememişti bildirmiştim sana.
Yeni sistemde hesaptan hesaba kredi transferi olacak mi?
Hata! Yöneticiye iletiniz. resimler/http://www.videoyap.com/resimler/master_1573985826.png resmi bulunamadi...
bu hatayı alıyorum.
Ayrıca karartmalı geçişlerde https://www.videoyap.com/resimler/master_1573985826.png
bu tür uzun resimlerde yukarıdan ve aşağıdan kesmek yerine yanları siyah bırakabilir yoksa resim çok bozuluyor.
Hocam garip sıkıntılar yaşıyorum 30-40 lık slayt yapıyorum(wikipedia çek) 1.80 tl hesaptan gidiyor ama çıkan slayt 3-4 tane dün sorun yoktu acaba bir şeyler mi değişti?
Giderilen Bug:
Karatmalı slayt geçiş efekti uygulanırken jpeg görünümlü png ve webp formatlı resimler slaytın oluşmasını hatalı yaptırıyordu. Artık sistem png ve webp formatlı resimleri otomatik jpege çeviriyor ve hata çıkarmıyor. Bu sorunu yaşamış arkadaşlar videolarının başlıklarıyla birlikte destekden yazabilirse kredilerini iade yapacağım. Yaşattığımız bu durum için kusura bakmayınız.
Bug giderildi hocam, ilginiz için teşekkür ederim. Lütfen hatalı videoların adlarını yazarsanız hesabınıza iadeleri yapayım.
Giderilen Bug:
Karatmalı slayt geçiş efekti uygulanırken jpeg görünümlü png ve webp formatlı resimler slaytın oluşmasını hatalı yaptırıyordu. Artık sistem png ve webp formatlı resimleri otomatik jpege çeviriyor ve hata çıkarmıyor. Bu sorunu yaşamış arkadaşlar videolarının başlıklarıyla birlikte destekden yazabilirse kredilerini iade yapacağım. Yaşattığımız bu durum için kusura bakmayınız.
Bug giderildi hocam, ilginiz için teşekkür ederim. Lütfen hatalı videoların adlarını yazarsanız hesabınıza iadeleri yapayım.
Japonca resim üstüne yazmıyor,(karakterler çıkmıyor hatalı çıkıyor)Bomba Bir Özellik Daha Eklendi!
Tek yapmanız gereken beğendiğiniz bir içeriğin linkini yazmak. Videoyap sizin için resim ve seslendirme metinlerini ayarlayacaktır.
![]()
![]()
![]()
Üretilen Örnek Videoyu İzlemek için Tıklayınız
Üretilen Örnek Videoyu Intro ve Fon Müzikli İzlemek için Tıklayınız
Not: Eğer bir sitenin metin şeması google için optimize edilmemiş durumda ise o site için metinleri sistem çekemeyecektir, benim yönetim panelime düştüğünde kısa sürede eklenecektir. Dünyadaki websitelerin %95'i google optimize şemalarına uygun olarak yapılmaktadır.
Japonca resim üstüne yazmıyor,(karakterler çıkmıyor hatalı çıkıyor)
Resimleri çektiğinde anladığım kadarı ile random çekiyor,manuel sıralama konusunda zorluk oluyor her slayt da sıra değişik en azından sıralama slaytlarda aynı kalabilir aranilan resim daha kolay bulunur.
Birde resme yazı yazdırılmaMA gibi bir seçenek var mı varsa ben bulamadım.
olsa iyi olur.
birde panelden yaptığımız videoları nasıl sileceğiz. öyle bir seçenekte yok galiba
Resme yazı yazdırılmama seçeneği var hocam , " Videolara alt yazı ekle " kısmı var en altta ona basıp ekleme derseniz ekrana yazdırmıyor.
Merhaba hocam,Bazen Google ya da Yandex'ten resim çek dediğim zaman yavaşlama oluyor ve " Resimler yükleniyor " kısmında kalıyor acaba bu bir tek bende mi oluyor?
Toplu video bölümü diğer bölümler gibi değildir. Oranın yapay zekasında metin ilişkilendirmesi şuanlık bulunmuyor. Bu nedenle ancak sessiz videolar oluşturabilirsiniz. Ancak o bölümden video oluşturun sonra intro ve müzik ile videoya renk katın hocam. Henüz o bölüme nasıl bir seslendirme zekası verebilirim fikrine çare bulamadım.ben mesela Rüyalar Hakkında Bilinmeyen 15 İlginç Gerçek diye toplu videodan sorgulattım 1 tane video yaptım. Hiç ses yazı filan yoknoldu şimdi bu videoyu izlerken adamlar nasıl anlicak ne olduğunu sadece resimler geçiyor. Toplu videonun mantığını anlayamadım hocam. sessiz ve yazısız oldu. Bitek intro ve fon müziği ekliyebilirim.
Teşekkür ederim hocam bayağı bir yerini kurcalıyorum hata çıktıkça yazarım , bot çok güzel , videoları hazırlıyorum bir de kanala yüklendiğinde izlenme gelirse tamamdır
Videolarım kısmında istediğimiz videoyu silebilsek aslında hocam ne dersiniz?
Japonca resim üstüne yazmıyor,(karakterler çıkmıyor hatalı çıkıyor)
Resimleri çektiğinde anladığım kadarı ile random çekiyor,manuel sıralama konusunda zorluk oluyor her slayt da sıra değişik en azından sıralama slaytlarda aynı kalabilir aranilan resim daha kolay bulunur.
Birde resme yazı yazdırılmaMA gibi bir seçenek var mı varsa ben bulamadım.
olsa iyi olur.
birde panelden yaptığımız videoları nasıl sileceğiz. öyle bir seçenekte yok galiba
üye alımı var mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.