Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

вєякαη;307064' Alıntı:
hayır tam aksine normal video yüklemekten çok daha hızlı olacaktır :D :D

hocam kafam allak bullak oldu şimdi bot bize nası özgün video üretecek botu kullanan 5000 kişi var bot kafayı yemezmi hangi birinize özgün video üreteyim :D
neyse yormayalım hocam seni

@вєякαη hocam o kadar emin konuşuyorsunuz ki ümitle işe yaramasını bekliyorum :)

konu 301+ e takıldı berkan hocam :) yukarıdaki sorumuda cvplayabilir misiniz ? eski kanallarımıza aynı kategorıde vıdeo ureterek yaşatabilecek miyiz ?

Sistem sonuna kadar her türlü test edilmiştir. Kimsenin baş edemediği lanet ünlem ve teliflerden kurtulacağız Allah'ın izni ile ölmez isek herşey güzel olacak ... Forum adına Biraz geç bir çözüm oldu Bizi Spamdan hiç bir problem yıldıramaz herşeye yeniden başlıyoruz arkadaşlar

вєякαη;307088' Alıntı:
Youtube dünyaya kapatılmadığı sürece eminim hocam :)

hocam tahminim bota entegre edilecek sistemde kategoriyle ilgili arama yapacağız sistemde youtube da olmayan kategoriyle alakalı videoları dünya genelindeki sitelerde bulacak kanalımıza çekecez doğrumu tahmin ettim :D

konu 301+ e takıldı berkan hocam :) yukarıdaki sorumuda cvplayabilir misiniz ? eski kanallarımıza aynı kategorıde vıdeo ureterek yaşatabilecek miyiz ?

pardon hocam göremedim Eski kanallara elveda diyeceksin zaten yeni kanallardaki performansı gördüğünde eskileri çoktan unutmuş olacaksın :D

Valla beklentileri yükselttin üstat.Hadi bakalım hayırlısı.Eğer tahmin ettiğim şeyse botun şu anki iş yükü hafifler bile :D

Berkan senin dediklerin imkansız gibi geldi bana ama doğruysa artık zenginiz :) acaba nezaman aktif olur kanallarımı aldım bekliyorum

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Web_Scripti bir açıklama yapılacak mı? testler nasıl gidiyor,merak ettik.

Dün gece yarıso berkan hocam anlattı sabah 8 mesai ile birlikte yazmaya başladım. Bunun adına özgün spam demek daha doğru olur. Ancak geceye elle tutulur hale gelicektir.

Berkan senin dediklerin imkansız gibi geldi bana ama doğruysa artık zenginiz :) acaba nezaman aktif olur kanallarımı aldım bekliyorum

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu sabah başladım en kötü cumartesi gecesine aktif edicem ama bu yarın gece dahi olabilir.

Benim videoların başlıkları rakam şeklinde duruyor. Bunları benmi düzelteceğim tek tek elimle ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri