Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Süre uzatma için yapılan ödemeleri müsait olduğunuzda kontrol edebilir misiniz? Süre satın aldım ancak daha eklenmedi.

Arkadaşlar botta sorunmu var ? Kanal çek diyorum, inanılmaz derecede ağır çalışıyor.Bazen boş sayfada kalıyor.Var mı böyle bir sorun yaşayan ?

hocam rica ediyorum şu toplu etkinleştirmeyi ekleyin ve
dün bişey sordum hala cevap vermediniz
çerçeve ile ünlemi geçmede başarı oranımız var mı

lütfen cevap verirseniz sevinirim
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

hocam şu son 1 saattir botta donmalar mevcut ilgilenirseniz sevinirim

ya bot iyice kağnıya döndü.. takıldı kaldı yüklenmiyor.. bir el atın

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] üstat küçük resim ekleme yapmışın eline sağlık çok güzel olmuş. bunu toplu yapamaz mısın?

beyler toplu yükleme hakkı satan varsa alabilirim pm atın lütfen

dün saat 16:00 da garanti hesabınıza havale yaptım destek bölümünüzdende formu gönderdim ama daha hesabım aktif olmadı

Botta yine sorun var.Kanal çek'den hangi sayfayı çekersem çekeyim bu video bu kanala yüklenmiş diyor.

böyle iş olmaz böyle hız olmaz.
ha ben yanlış biliyorsam söyleyin anasayfadan tekli linkte video yüzde yüz yükleniyorsa çıkacaksak no problem ama url linkini görünceye kadar bekleyeceksek ölme eşşeğim ölme
1 saatlik video tamam çok olsun hadi ama 15 dk olur mu be abim , ben bir saatte 4 uzun mu atacağım..çoklu link başa bela zaten..tek videoyu dahi sokamıyorum.

Bot kanal çekten ilk 2 sayfayı çekiyor sadece.Geri kalan sayfalarda hep video yüklenmiştir diyor.

hocam böyle bir hata verdi ama arada yüklüyor yine de aynı kanala.

kanal bilgileriniz hatalı olduğu için yüklenemedi. Youtube Hata Sebebi: <!DOCTYPE html>

<html lang=en>
<meta charset=utf-8>
<meta name=viewport content="initial-scale=1, minimum-scale=1, width=device-width">
<title>Error 502 (Server Error)!!1</title>
<style>
*{margin:0;padding:0}html,code{font:15px/22px arial,sans-serif}html{background:#fff;color:#222;padding:15px}body{margin:7% auto 0;max-width:390px;min-height:180px;padding:30px 0 15px}* > body{background:url(//www.google.com/images/errors/robot.png) 100% 5px no-repeat;padding-right:205px}p{margin:11px 0 22px;overflow:hidden}ins{color:#777;text-decoration:none}a img{border:0}@media screen and (max-width:772px){body{background:none;margin-top:0;max-width:none;padding-right:0}}#logo{background:url(//www.google.com/images/errors/logo_sm_2.png) no-repeat}@media only screen and (min-resolution:192dpi){#logo{background:url(//www.google.com/images/errors/logo_sm_2_hr.png) no-repeat 0% 0%/100% 100%;-moz-border-image:url(//www.google.com/images/errors/logo_sm_2_hr.png) 0}}@media only screen and (-webkit-min-device-pixel-ratio:2){#logo{background:url(//www.google.com/images/errors/logo_sm_2_hr.png) no-repeat;-webkit-background-size:100% 100%}}#logo{display:inline-block;height:55px;width:150px}
</style>
<a href=//www.google.com/><span id=logo aria-label=Google></span></a>
<p><b>502.</b> <ins>That’s an error.</ins>
<p>The server encountered a temporary error and could not complete your request.<p>Please try again in 30 seconds. <ins>That’s all we know.</ins>

anlık iletişim yok mu sizde ?

sorumuzu sorsak, hemen cevaplasanız olmaz mı?

Bot performansı gayet iyi bugün tıkır tıkır işlerimi gördü

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] üstad sanırım yapabileceğini söylemiştin.. Kanal istatistikleri bölümünü biraz daha geliştiremez misniz ? Analistik verilerini çektirelim mesela oraya kanalların..

Merhaba Arkadaşlar, 2 gündür serverlar kuruyorum. İnşallah bugun 10 serverı birden aktif edip 122 server olmuş olacak. Bunlardan bir tanesi daha blade makinadır. Şuanda youtube günlük yükleme 5.5 milyon videodur. Bir şirketle görüşme yapıyıruz. Her video sonuna isteyenler reklam bir tık atacak. Bizim panelde özel bir bölüm olacak. İzlenmeler başına çok iyi fiyatlar bizde vericez. Aynı zamanda google veya partner reklamındanda kazanacaksınız. Hiç kayıp yok, kanal kapandı şu oldu bu oldu yok. Reklamda Net birşey şuan için veremiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri