Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar, 2 gündür serverlar kuruyorum. İnşallah bugun 10 serverı birden aktif edip 122 server olmuş olacak. Bunlardan bir tanesi daha blade makinadır. Şuanda youtube günlük yükleme 5.5 milyon videodur. Bir şirketle görüşme yapıyıruz. Her video sonuna isteyenler reklam bir tık atacak. Bizim panelde özel bir bölüm olacak. İzlenmeler başına çok iyi fiyatlar bizde vericez. Aynı zamanda google veya partner reklamındanda kazanacaksınız. Hiç kayıp yok, kanal kapandı şu oldu bu oldu yok. Reklamda Net birşey şuan için veremiyorum.

sevdim bu fikri

reklam işini tam anlamadım siz bir reklam firmasıyla anlastınız ve video izlenmeis basına reklam mı vereceksiniz yada izlenme bası üücretmi alacagız?
ege röyle birsey olursa cok iyi olur

Merhaba Arkadaşlar, 2 gündür serverlar kuruyorum. İnşallah bugun 10 serverı birden aktif edip 122 server olmuş olacak. Bunlardan bir tanesi daha blade makinadır. Şuanda youtube günlük yükleme 5.5 milyon videodur. Bir şirketle görüşme yapıyıruz. Her video sonuna isteyenler reklam bir tık atacak. Bizim panelde özel bir bölüm olacak. İzlenmeler başına çok iyi fiyatlar bizde vericez. Aynı zamanda google veya partner reklamındanda kazanacaksınız. Hiç kayıp yok, kanal kapandı şu oldu bu oldu yok. Reklamda Net birşey şuan için veremiyorum.

fikir süper bende diyorum 2 gündür konuyada cevap vermiyorsunuz ne oldu acaba tam hız devam demekki :cool:

Öneri Tahtası Bölümü Açılmıştır.

Merhabalar,

Forum konularında ve destek bölümünden çok fazla öneri geliyor. Ama hangi öneriye öncelik vereceğimizi bilemiyoruz. Ayrıca takip etmeside güç oluyor. İşte bu bölüm sayesinde artık önerileriniz çok daha hızlı sisteme entegre edilecektir. Öneri yapıldıkdan sonra alt bölümde yapılmış öneriler bölümü açılıp yayınlanacaktır.

1 üyemizin;
1 öneri yazma hakkı,
1 öneriyi destekleme hakkı,
1 öneriyi desteklememe hakkı bulunuyor.

desteklediğiniz öneri varken farklı öneriyi destekle butonuna basarsanız yeni öneri desteklenir

Öneri Tahtası - Videoyap.com

En çok destek alandan az destek alana doğru önerilerinizi sisteme entegre etmeye çalışacağız.

---------------------------

baya bir hızlandırma yaptım. Geri kalanını sabah erkenden yapmaya devam edeceğim. Şuanda bekleyen video hiç bir üyemizde bulunmuyor. Yani servera 5 dakika önce verilmiş emir dahi yüklenmiş durumda. 10 dakika önce 1000 video emri verdiyseniz dahi yüklenmiştir. İşte bundan önceki hızımızda böyleydi. Sadece son 15 gündür bu hızı yaklayamıyorduk. İnşallah hep bu hızda tutmaya çalışacağım.

Reklam olayına gelince biraz daha detaylandırayım. Panelde Videoyap reklam diye bir bölüm olacak oradan kazançlarınıza bakabileceksiniz. Video yüklerken videoyap reklamı ekle butonuna basarsanız ekleyeceğiniz video örneğin 10 dakikalık bir video sonuna 15 saniyelik bir reklam gelicek. ekleyeceğiniz video 3 dakikaysada sonuna 15 saniye bir video gelicek. Örneğin bir ayda 7.500 video yüklediniz ve hepsine videoyap reklamı olsun butonuna bastınız. Bazı videolarınız silindi, bazı kanalarınız kapandı v.s. hiç birşeyi umursamaz toplam izlenme kaç oldu ona bakar. Tabiki o videolarınızda adsense veya partner reklamlarınızdan da kazancaksınız. Belki onlar kadar kazandırmayacak fakat %100 ödeme garantili, kanal kapansada ödeme alacağınız bir yöntem olacak. Açıkcası şuanda bir iddaa sitesiyle görüşüyoruz. günlük hedef reklamlı video yükletmek 3.000.000 adetdir. Uluslararası iddaa sitesi olduğu için her dilde video kabul edilecek. Her türlü video yine kabul edilecektir. Anlaşamaya varmak üzereyiz ama kesin birşey söyleyemiyorum. Ödeme konusunda 15 günde bir ödeme olarak yapabileceklerini beyan ettiler. dünyanın en büyük siteleri arasında yer alıyorlar. Eğer böyle bir anlaşmaya varabilirsek türkiye'nin en büyük internet reklam anlaşması diyebiliriz. Belki haftaya bu iş için ingiltereye günübirlik gidip gelebilirim. Bu bir ümit verme olmasın, büyük bir proje ne olacağı hiç belli olmaz.

Öneri Tahtası Bölümü Açılmıştır.

Merhabalar,

Forum konularında ve destek bölümünden çok fazla öneri geliyor. Ama hangi öneriye öncelik vereceğimizi bilemiyoruz. Ayrıca takip etmeside güç oluyor. İşte bu bölüm sayesinde artık önerileriniz çok daha hızlı sisteme entegre edilecektir. Öneri yapıldıkdan sonra alt bölümde yapılmış öneriler bölümü açılıp yayınlanacaktır.

1 üyemizin;
1 öneri yazma hakkı,
1 öneriyi destekleme hakkı,
1 öneriyi desteklememe hakkı bulunuyor.

Öneri Tahtası - Videoyap.com

En çok destek alandan az destek alana doğru önerilerinizi sisteme entegre etmeye çalışacağız.

---------------------------

baya bir hızlandırma yaptım. Geri kalanını sabah erkenden yapmaya devam edeceğim. Şuanda bekleyen video hiç bir üyemizde bulunmuyor. Yani servera 5 dakika önce verilmiş emir dahi yüklenmiş durumda. 10 dakika önce 1000 video emri verdiyseniz dahi yüklenmiştir. İşte bundan önceki hızımızda böyleydi. Sadece son 15 gündür bu hızı yaklayamıyorduk. İnşallah hep bu hızda tutmaya çalışacağım.

Reklam olayına gelince biraz daha detaylandırayım. Panelde Videoyap reklam diye bir bölüm olacak oradan kazançlarınıza bakabileceksiniz. Video yüklerken videoyap reklamı ekle butonuna basarsanız ekleyeceğiniz video örneğin 10 dakikalık bir video sonuna 15 saniyelik bir reklam gelicek. ekleyeceğiniz video 3 dakikaysada sonuna 15 saniye bir video gelicek. Örneğin bir ayda 7.500 video yüklediniz ve hepsine videoyap reklamı olsun butonuna bastınız. Bazı videolarınız silindi, bazı kanalarınız kapandı v.s. hiç birşeyi umursamaz toplam izlenme kaç oldu ona bakar. Tabiki o videolarınızda adsense veya partner reklamlarınızdan da kazancaksınız. Belki onlar kadar kazandırmayacak fakat %100 ödeme garantili, kanal kapansada ödeme alacağınız bir yöntem olacak. Açıkcası şuanda bir iddaa sitesiyle görüşüyoruz. günlük hedef reklamlı video yükletmek 3.000.000 adetdir. Uluslararası iddaa sitesi olduğu için her dilde video kabul edilecek. Her türlü video yine kabul edilecektir. Anlaşamaya varmak üzereyiz ama kesin birşey söyleyemiyorum. Ödeme konusunda 15 günde bir ödeme olarak yapabileceklerini beyan ettiler. dünyanın en büyük siteleri arasında yer alıyorlar. Eğer böyle bir anlaşmaya varabilirsek türkiye'nin en büyük internet reklam anlaşması diyebiliriz. Belki haftaya bu iş için ingiltereye günübirlik gidip gelebilirim. Bu bir ümit verme olmasın, büyük bir proje ne olacağı hiç belli olmaz.

bi kişi öneri yapmış bile :D

valla bu reklam olayı çok mantıklı. yeni bir yan kazanç kapası süper olur. gösterim bazlı olacağı için tık saymama gibi bir durum da olmayacaktır

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhabalar ben 1 videoyu 20 kanalımada atıyorum. bu videom 5 kanalda telif yiyor ve diğer 15 kanalda telif yemiyor ama telif yiyeceği belli, ben bazen bunları tek tek elle silmeyi unutuyorum ve diğerleride yiyor. acaba bot bunları otomatik silemez mi ?

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam 1 haftanın 2 adet botun iadesini bekliyorum destek bölümüne yazmıştım fakat dönüş yapmadılar ilgilenirseniz sevinirim

bi kişi öneri yapmış bile :D

Sabah uyandığımda baya kişi öneri yapmış bile :)

valla bu reklam olayı çok mantıklı. yeni bir yan kazanç kapası süper olur. gösterim bazlı olacağı için tık saymama gibi bir durum da olmayacaktır

Aynen hocam, bizim panelde youtube'un izlenme paneline bağlı olacak. izlenmeler hiç eksilmeyecek. Kanal kapanırsa bizde izlenmeler saklanacağı için hiç kaybınızda olmamış olacak.

@Web_Scripti hocam merhabalar ben 1 videoyu 20 kanalımada atıyorum. bu videom 5 kanalda telif yiyor ve diğer 15 kanalda telif yemiyor ama telif yiyeceği belli, ben bazen bunları tek tek elle silmeyi unutuyorum ve diğerleride yiyor. acaba bot bunları otomatik silemez mi ?

Merhaba hocam,

daha önceden de iletilmişti bu durum. Fakat ben kanallarda otomatik sildirmeye karşıyım hocam. Bu bot Allah korusun yazılımda bir kusur çıkarsa kanaldaki her videoya sıkıntı olabilir. Bu nedenle kanaldan video silme olayı bizim panelde sizin tıklamanızla gerçekleşiyor.

@Web_Scripti hocam 1 haftanın 2 adet botun iadesini bekliyorum destek bölümüne yazmıştım fakat dönüş yapmadılar ilgilenirseniz sevinirim
Merhaba hocam,

kredi kartı ve paypal ile ödeme yapılınca yapılan yere ödemeyi aynı gün içerisinde iade ediyorum. Fakat havale ve eft ile ödeme yapılınca iadeyi 3-4 gün içerisinde biriktirip yapabiliyorum. Çünkü mobil bankacılığımın şifresini biliyorum. Ondan da havale gelmelerini kontrol ediyorum. İnternet şube şifresini bilmiyorum. Bu nedenle bankamatikden yapmam gerekiyor. Ama önemli olan iade için yazdığınız zaman ne zamansa geçen sürenin düşümü olmaz. Sadece Yazdığınız zamana kadar kullanım bedeli kesilip iade yapılır.(Ek masraf : Eft masrafı 3.20 tldir.)

Öneri bölümünde gördüğümüz kadar en büyük istek mozaik üstüne. Bu işlem için 2. lisans ve alt domain başvurusu yaptım. Yakında bu özelliği getirmeyi planlıyorum. Öneri sistemine lütfen bir arkadaş mozaikin tam olarak nasıl yapıldığını anlatabilir mi? mesala videoyu youtube da kararttık. Sonra para kazanmayı açıyoruz. Peki karartma işlemi bitmeden mi açılacak acaba?para kazanma açıldıktan hemen sonra orjinale döndürmesi gerekiyor.

Not: ben bu sisteme karşıyım. Fakat çok isteyen var. Videoyap hep kanalların daimliğini sağladı. Kanallarda bu işlemi uygulayanları youtube kapatırsa olacaklar hep onların sorumluluğunda olacaktır.

Öneri bölümünde gördüğümüz kadar en büyük istek mozaik üstüne. Bu işlem için 2. lisans ve alt domain başvurusu yaptım. Yakında bu özelliği getirmeyi planlıyorum. Öneri sistemine lütfen bir arkadaş mozaikin tam olarak nasıl yapıldığını anlatabilir mi? mesala videoyu youtube da kararttık. Sonra para kazanmayı açıyoruz. Peki karartma işlemi bitmeden mi açılacak acaba?para kazanma açıldıktan hemen sonra orjinale döndürmesi gerekiyor.

Not: ben bu sisteme karşıyım. Fakat çok isteyen var. Videoyap hep kanalların daimliğini sağladı. Kanallarda bu işlemi uygulayanları youtube kapatırsa olacaklar hep onların sorumluluğunda olacaktır.

hocam ilgin için ve çalışmaların için teşekkürler fakat her yeni üyeler geldiğinde sistem yavaşlıyor bence en önemli sorun bu. Üye kısıtlamasına gitmek ya da yetecek şekilde sunucular entegre etmek yeni üyeler geldikçe...

Böyle olunca sistemin stabilitesi kalmıyor :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri