Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Öneri bölümünde gördüğümüz kadar en büyük istek mozaik üstüne. Bu işlem için 2. lisans ve alt domain başvurusu yaptım. Yakında bu özelliği getirmeyi planlıyorum. Öneri sistemine lütfen bir arkadaş mozaikin tam olarak nasıl yapıldığını anlatabilir mi? mesala videoyu youtube da kararttık. Sonra para kazanmayı açıyoruz. Peki karartma işlemi bitmeden mi açılacak acaba?para kazanma açıldıktan hemen sonra orjinale döndürmesi gerekiyor.

Not: ben bu sisteme karşıyım. Fakat çok isteyen var. Videoyap hep kanalların daimliğini sağladı. Kanallarda bu işlemi uygulayanları youtube kapatırsa olacaklar hep onların sorumluluğunda olacaktır.

Bende Bu sisteme kesinlikle karşıyım. Çünkü boşuna uğraşmış olacaksınız.
Benim bu konuda bir kaç tane önerim olacak sizlere.
Video ortası ortalama 5-10-15 saniyelik intro,yahut resim ekleme bu sorunu giderecektir kanımca
bir kafadan olmaz bu iş herkes oturup bir fikir yazmalı bu konuda eminim iyi şeyler çıkacaktır.

Lütfen bu konuda biraz hassas olun yapılan öneri hem işimizi sürekli görmeli hemde boşuna yaptırılıp çöp olmamalı.

hocam ilgin için ve çalışmaların için teşekkürler fakat her yeni üyeler geldiğinde sistem yavaşlıyor bence en önemli sorun bu. Üye kısıtlamasına gitmek ya da yetecek şekilde sunucular entegre etmek yeni üyeler geldikçe...

Böyle olunca sistemin stabilitesi kalmıyor :/

Merhaba hocam,

sistemde bir yavaşlama kalmadıki. Üye sayımız sürekli artsada makina sayımızı aynı oranda arttırıyoruz. Yavaşlıklar toplu yüklemede son 15-20 günde yaşandı. Ama dün yaşanmadı, bugün yaşanmıyor. İnşallah 1-2 gün sonra hiç bir zaman yaşanmayacaktır.

Bende Bu sisteme kesinlikle karşıyım. Çünkü boşuna uğraşmış olacaksınız.
Benim bu konuda bir kaç tane önerim olacak sizlere.
Video ortası ortalama 5-10-15 saniyelik intro,yahut resim ekleme bu sorunu giderecektir kanımca
bir kafadan olmaz bu iş herkes oturup bir fikir yazmalı bu konuda eminim iyi şeyler çıkacaktır.

Lütfen bu konuda biraz hassas olun yapılan öneri hem işimizi sürekli görmeli hemde boşuna yaptırılıp çöp olmamalı.

Merhaba hocam,

evet size katılıyorum aslında ama %100 çözümü getirmek adına sizin dediğiniz gibi 50'ye yakın öneriyi denedim ama %100 sonuç hiç birisi vermedi. Bizim ünlem geç oranıda %93'lerde. Fakat bir kanal belli bir oranda ünlem alırsa hep ünlem almaya başlıyor ve o kişiler hiç yükleyemiyorum olayına kapılıyor. Bu nedenle işde herkesin istediğini yapma yoluna girişiyorum. Yoksa bende sizin gibi çok karşıyım. Youtube.com da bundan 2 ay önce video işlenme süresi 1 dakikaysa artık 10 dakika oldu. Youtube hep errorlar vermeye başladı. Bende artık bu işleme geçince youtube iyiyce yavaşlayacaktır. Bide bizdeki yükleme sayısı türkiye'de atılan her türlü yöntemle video sayısının 3 katından fazladır. Dünya'nın en çok video yükleten yazılımıyız. Alexa.com değerlerine görede sadece yükletme değil kullanım olarakda dünya'nın en büyük youtube api sistemiyiz. Bizden sonraki 2 yazılımda amerika yazılımıdır.

Merhaba hocam,

sistemde bir yavaşlama kalmadıki. Üye sayımız sürekli artsada makina sayımızı aynı oranda arttırıyoruz. Yavaşlıklar toplu yüklemede son 15-20 günde yaşandı. Ama dün yaşanmadı, bugün yaşanmıyor. İnşallah 1-2 gün sonra hiç bir zaman yaşanmayacaktır.

Merhaba hocam,

evet size katılıyorum aslında ama %100 çözümü getirmek adına sizin dediğiniz gibi 50'ye yakın öneriyi denedim ama %100 sonuç hiç birisi vermedi. Bizim ünlem geç oranıda %93'lerde. Fakat bir kanal belli bir oranda ünlem alırsa hep ünlem almaya başlıyor ve o kişiler hiç yükleyemiyorum olayına kapılıyor. Bu nedenle işde herkesin istediğini yapma yoluna girişiyorum. Yoksa bende sizin gibi çok karşıyım. Youtube.com da bundan 2 ay önce video işlenme süresi 1 dakikaysa artık 10 dakika oldu. Youtube hep errorlar vermeye başladı. Bende artık bu işleme geçince youtube iyiyce yavaşlayacaktır. Bide bizdeki yükleme sayısı türkiye'de atılan her türlü yöntemle video sayısının 3 katından fazladır. Dünya'nın en çok video yükleten yazılımıyız. Alexa.com değerlerine görede sadece yükletme değil kullanım olarakda dünya'nın en büyük youtube api sistemiyiz. Bizden sonraki 2 yazılımda amerika yazılımıdır.

Sistemimiz güzel gerçekten lider biziz o yönden sıkıntı yok :)
Fakat dediğim gibi ünlem işi için en az bi kaç gün vereceksiniz yapılan işin garantili olması şart çoğu kişi bezdi zaten.
Mozaik yükleme diyen dostlar, buda garanti değilki %50 geçme ihtimali oda. onuda denedim çok ve çoğu zaman videolar karanlık kalıyor geri dönmüyor.
Benim fikrim video içi ara ara bir iki saniyelik reklam tarzı birşey konulabilir bir videoya 4 tane bundan atabiliriz geriye kalan için sistemin çerçeve kırpma ünlem geçide ele alırsak geçme olasılığı yüksek.
Zor değil her dostumuz 5 dakika kafa yorsa iyi fikirler çıkacaktır. :)

Merhaba hocam,

Merhaba hocam,

Anladım hocam ünlem geç sistemini denemedim de %93 lerde olması büyük bir başarı zaten gerek yok ki sisteme o halde ? Ama bi arkadaşım %40 falan demişti 100 videodan 40 ı geçebiliyor vs. diye ?

@Web_Scripti hocam dünya geneli olayından sonra birçok kişinin tadı kaçtı, ve kanallar aniden topluluk nedeniyle kapanmaya başladı.bu sistem için farklı öneriler var.sistem dünya geneli alan videoyu bidaha yüklemesin gibi.aslında şöyle bişey de olabilir.dünya geneli alan video Anında silinirse bi sıkıntı çıkmadığı söyleniyor.bu doğrultuda şöyle bir sistem oluşturulabilir.kişi kanala video yüklemeye başladığı anda.Sadece telif sil kısmı her 1 dakikada otomatik kontrole geçse.ve kişi o kanala video yüklemeyi bitirdiğinde bu eski 30 dk vs. 1 saat şekline dönse.böylelikle dünya geneli gelen video direkt olarak silinmiş olur.

ayrıca ünlem geçme kısmı aktifken.sadece telif sil seçemiyoruz.onada bir el atsanız iyi olacak.birde kanallarım sekmesine her girişte açıklama çıkması biraz sinir bozuyor ve menüyü yavaşlatıyor.kanal isimlerini yazıyorm kaydet diyorm.yine çıkıyor.kanalın raporlarını siliyorm yine çıkıyor.açıklama penceresini kapatmaktan işlem yapamaz hale geldik neredeyse.ona da bir düzenleme gelse iyi olabilir.

iyi çalışmalar bol kazançlar

EDİT: Bu arada yiğidi öldür hakkını ver demişler Burası hep eleştiri yeri olmasın :) , ne kadar gece verdiğim oto çekme emri başlamamış olsada o emri iptal edip 400 kadar videoyu elle seçtim MAŞALLAH diyelim nazar değmesin hepsi 1.5 saat üstü olmasına rağmen yarım saatte eritti :D Teşekkürler [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Teşekkürler video yap :)

bu ünlem yüzünden iyice soguyanlardanım bende youtube bakmaz oldum artık nolcak bilmıyom

videoyap bugün harika hıza ulaştı 450 video yükleme emri verdim hepsi 60+ dakika ve %25 çerçeve eklemeli 15 dakikada 150 tanesini yükledi bile şaştım kaldım

@Web_Scripti hocam dünya geneli olayından sonra birçok kişinin tadı kaçtı, ve kanallar aniden topluluk nedeniyle kapanmaya başladı.bu sistem için farklı öneriler var.sistem dünya geneli alan videoyu bidaha yüklemesin gibi.aslında şöyle bişey de olabilir.dünya geneli alan video Anında silinirse bi sıkıntı çıkmadığı söyleniyor.bu doğrultuda şöyle bir sistem oluşturulabilir.kişi kanala video yüklemeye başladığı anda.Sadece telif sil kısmı her 1 dakikada otomatik kontrole geçse.ve kişi o kanala video yüklemeyi bitirdiğinde bu eski 30 dk vs. 1 saat şekline dönse.böylelikle dünya geneli gelen video direkt olarak silinmiş olur.

ayrıca ünlem geçme kısmı aktifken.sadece telif sil seçemiyoruz.onada bir el atsanız iyi olacak.birde kanallarım sekmesine her girişte açıklama çıkması biraz sinir bozuyor ve menüyü yavaşlatıyor.kanal isimlerini yazıyorm kaydet diyorm.yine çıkıyor.kanalın raporlarını siliyorm yine çıkıyor.açıklama penceresini kapatmaktan işlem yapamaz hale geldik neredeyse.ona da bir düzenleme gelse iyi olabilir.

kardeş kanallar sekmesine girdiğinde o uyarıyı vermesinin nedeni normal sistem ve ünlem geç sistemi seçilebilen bölümde "ünlem geç" bölümünün açık kalmasıdır. onu normal sistem yaptığın zaman uyarı vermeyecektir. yani mesela kanal 1 in içi bomboş ama uyarıyor o zaman ünlem geç sistemini normal sistem olarak değiştir düzelecektir. ikincisi ise eğer kanal 1 içi doluysa yani kullanıyorsan ve uyarı veriyorsa telif kontrol bölümünde her 30 dakikada bir otomatik kontrol seçeneğini aktif etmelisin o zaman yine hata vermez..

kısa video ise %90 başarı oranı sağlar ancak uzun videolarda başarı oranı hem dünya engeline takılır geçenler de ünlem olur %30-40 civarı olur..

@Web_Scripti hocam bir de kanallarım sayfasının üst tarafına sayfanın en altına git tuşu gibi bişey olsa iyi olur. en aşağı gidip güncelle ye tıklamak bazen uğraştırıyor. ne yaptığımızı şaşırıyoruz :D

klavyedeki "End" Tuşuna basarak sayfanın en altına "Home" tuşuna basarak ta en üstüne çıkabilirsiniz.

Merhaba hocam,

sisteme giriş yapıldıgı zaman 30 gün boyunca hiç çıkış yapmaz ve bu nedenle tek giriş olarak gözükür. sizde gözükmemesinin sebebi odur. Yükle botları api ile giriş yapar onun ip adresinin sıkıntısı olmaz çünkü api yükletir.
cebaınız için teşşekürler ama sorum hala var.
Giriş yapar çıkmaz dediniz ben sürekli giriş yapıldığını görüyorum hesabıma aynı ipden. ip adreslerini ben göremiyor muyum yani ? neden api ile giriş yapılıyor anladım. api desteklemiyor demiştiniz ? api yükletir o kısımı biliyorum da telifleri nasıl siliyor diyorum ben, api ile silmiyor curl ile siliyor veyaparakazanmayı nasıl açıyor. onun ip adresini görmüyomuyum

4-5 sdayfa önce sordum tekrar soruyorum cevap alamadım. kanal kontrol önemli benim için, diğer bottada kullanmıyorum

EDİT: Bu arada yiğidi öldür hakkını ver demişler Burası hep eleştiri yeri olmasın :) , ne kadar gece verdiğim oto çekme emri başlamamış olsada o emri iptal edip 400 kadar videoyu elle seçtim MAŞALLAH diyelim nazar değmesin hepsi 1.5 saat üstü olmasına rağmen yarım saatte eritti :D Teşekkürler @Web_Scripti Teşekkürler video yap :)

Merhaba Hocam,

evet şuanda tam bunun üzerine çalışma yapıyorum. Bildiğiniz üzere elimde milyar adet videonun durumu mevcut. Milyonlarca kanalın telif veriyor vermiyor durumuda mevcut. Çünkü videoyap günde 6 milyona yakın videoyu youtube'a yüklüyor. Artık bir istatistiği var. Fakat yeni videoların ve yeni kanalların ne risk yapacağını bilmek neredeyse imkansız.

Öncelikle manuel seçmeli toplu video bölümünde telif riski düşük diye bir seçenek var. İşte bu seçeneği biz youtube'dan çekiyoruz. Yakında oraya 2. bir seçenek çıkacak. Telif riski Düşük + Videoyap risk ölçeri düşük seçeneği. Eğer o seçilmiş olursa hem bizim hemde youtube'un risk ölçerinden geçebilen videoları yükleyebileceksiniz. Bunu aynı zamanda otomatik toplu video bölümünede entegre edeceğim. Böylelikle kanallar daha uzun ömürli olabilecek.

Kanallarım sekmesi için arkadaş açıklama yapmış. Kanallarım bölümüne girdiğinizde ekran kararıp yazı çıkıyorsa o işlemi yapınız. O eksik yaptığınız bir işlemi anlatıyor.

bu ünlem yüzünden iyice soguyanlardanım bende youtube bakmaz oldum artık nolcak bilmıyom

Ünlem için aslında çok fazla geçme ihtimalleri var. Fakat yinede çok istek geldiği için %100 ünlem geçme özelliğini kısa süre içerisinde ekleyeceğim. İsteyen kişiler kullanmış olacak.

videoyap bugün harika hıza ulaştı 450 video yükleme emri verdim hepsi 60+ dakika ve %25 çerçeve eklemeli 15 dakikada 150 tanesini yükledi bile şaştım kaldım

Evet hocam, dün ve bugün aynı hızda devam ediyoruz. 20 dakikadan fazla bekleyen video emri olmadı hiç. Az önce bir arkadaş yazdı. 6.000 video yükledim. 10 dakika sonra bekleyen video yok dedi. Tam desteğe yazarken, emirlerim iptal olmuş ve haber vermemiş yazacakmış. Ama 20 dakikada 6.000 videoyu sistem kanallarına yüklemiş. İşte biz hep bu hızda çalışıyorduk. Ne olduysa son 1.5 ayda üye sayımız 2 ye katlandı. Ama dünkü eklediğimiz makinalarla birlikte epey süre bu hızda gitmeyi hedefliyoruz.

cebaınız için teşşekürler ama sorum hala var.
Giriş yapar çıkmaz dediniz ben sürekli giriş yapıldığını görüyorum hesabıma aynı ipden. ip adreslerini ben göremiyor muyum yani ? neden api ile giriş yapılıyor anladım. api desteklemiyor demiştiniz ? api yükletir o kısımı biliyorum da telifleri nasıl siliyor diyorum ben, api ile silmiyor curl ile siliyor veyaparakazanmayı nasıl açıyor. onun ip adresini görmüyomuyum

4-5 sdayfa önce sordum tekrar soruyorum cevap alamadım. kanal kontrol önemli benim için, diğer bottada kullanmıyorum

Merhaba hocam,

2 defa bu konuda cevap vermiştim ama yeterli gelmemiş. Youtube api işlemi giriş yaptığında kanallarınızda ip adresi gözükür. Ama ip adresi yasal youtube tarafından onaylı api kullanma yetkilidir. Yani hiç bir süretle onun riski yoktur. Kanal kontrol için olan ip adresi ise ayda 1 defa ekranınızda gözükür. Oda proxy ip adresinizdir.

Videoları api siliyor curl silmiyor hocam. Bizim sistemin %95'i api ile çalışır. Olabildiğince herşeyi apiye bağlarız. Curl işlemlerinden uzak işlemler yaparız. Bu konuda merakınız olmasın. 125.000 kanal bizim kontrolümüzde çalışıyor. Ayda patlayan(kapanan) kanal sayısı %0.5'den aşağıdadır. Yani 1000 tane kanalın sadece 1 ay içerisinde 5 tanesi kapanıyor.

Eğer başka bot kullanıyorsanız. Oraya eklediğiniz kanalı lütfen bizim bota eklemeyiniz. Çünkü youtube tek bir yerde yetki verir. İlk bize eklediniz yetki verdiniz. Zaten ürettiği api key içinde özel videoyap api keyi olarak açılıyor. Başka bot kullandığınızda yetki ya o bota ya benim bota geçiyor. Api key ise bende kalmış oluyor. Kısa süre içerisinde youtube spam diye kapatıyor. 2 botdan birini tercih ediniz.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam önemli bir mesajım var destekten yazdım bakarmısınız ?

2 kere yazmıştım tekrar yazıyorum

"hocam benim bi isteğim var kanalları kontrol ettirmeden otomatik kontrole ekleyebilirmiyiz ? kanalda 300 video var ben para kazanmasını açmak istemiyorum , sadece ünlem sil + telif sil yapmak istiyorum ama bunu yapmam için otomatiğe almam gerekiyo otomatiğe almam içinde kanalı kontrol ettirmem gerekiyo buna bi çözüm bulursanız güzel olur"

Merhaba Arkadaşlar,

Şirket olarak yeni bir karar aldık. 14.05.2014 tarihinden sonra ödeme yaparsanız iade yapamayacağımızı üzülerek belirtmek isteriz. Bundan önce ödeme yapmış kişiler iade isterse iadeleri yapılacaktır. ödeme sayfasına not yazılmıştır.

Peki 1.5 yıldır iade yapabilen videoyap neden artık iade yapmama kararı aldı?
1) Kredi kartı bölümünden 200 farklı işlem gerçekleşiyor. Bunun ortalama 2 tanesi iade istiyor. Yani %1 civarında iade isteme oranı var. Banka artık her iade işlemi için 22 tl masraf alacağını belirtti. Bunun adına chargeback deniyor. 25 tl lik ödeme yaptınız 6 gün kullandınız ve 20 tl iadenizi istediniz. biz 22 tl masraf ödemişsek bunun anlamı bulunmuyor. Bu nedenle tüm ödeme türlerinde yapılan ödemelerin artık iadesi olmayacağını beyan ediyoruz.

Bundan sonra lütfen bot almadan önce destek bölümünden deneme istiyorum yazınız.

@Web_Scripti hocam önemli bir mesajım var destekten yazdım bakarmısınız ?

cevapladım hocam.

2 kere yazmıştım tekrar yazıyorum

"hocam benim bi isteğim var kanalları kontrol ettirmeden otomatik kontrole ekleyebilirmiyiz ? kanalda 300 video var ben para kazanmasını açmak istemiyorum , sadece ünlem sil + telif sil yapmak istiyorum ama bunu yapmam için otomatiğe almam gerekiyo otomatiğe almam içinde kanalı kontrol ettirmem gerekiyo buna bi çözüm bulursanız güzel olur"

Merhaba hocam,

1) Hepsini Yap
2) Telifli videoları Sil + Para Kazanma Aç + Soru işareti sil
3) Ünlem Sil + Para Kazanma aç + Soru işareti çevir
4) Ünlem Sil + Para Kazanma aç + Soru işareti çevir
5) Telif Sil + Ünlem Sil
6) Telif Sil + Para Kazan aç
7) Ünlem Sil + Para Kazan aç
8) Telif Sil
9) Ünlem Sil
10) Para Kazan
11) Para Kazan + Soru İşareti çevir

5. sırada istediğiniz mevcuttur.

Merhaba hocam,

1) Hepsini Yap
2) Telifli videoları Sil + Para Kazanma Aç + Soru işareti sil
3) Ünlem Sil + Para Kazanma aç + Soru işareti çevir
4) Ünlem Sil + Para Kazanma aç + Soru işareti çevir
5) Telif Sil + Ünlem Sil
6) Telif Sil + Para Kazan aç
7) Ünlem Sil + Para Kazan aç
8) Telif Sil
9) Ünlem Sil
10) Para Kazan
11) Para Kazan + Soru İşareti çevir

5. sırada istediğiniz mevcuttur.

demek istediğim tam olarak anlaşılmadı sanırım.ben kanalımı otomatiğe almadan seçenekleri seçme hakkım olmuyor.kanalımı otomatiğe aldığımda videoların para kazanmasını açmış oluyor.kısacası kanalı kontrol ettirmeden otomatiğe alma şansımız yokmu umarım anlatabilmişimdir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri