Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

arkadaşları neti ortak kullanıyorum bot mu acaba neti yavaşlatıyor kendi pc sorun yokta diğer kullananlar net çok yavaş diyor sizce bottan mı

@Web_Scripti hocam,şu ünlem konusu hakkında biz üyelerinizi aydınlatmayı düşünüyor musunuz?bota entegre ediyorsanız falan bi söyleseniz en azından,biz yine bekleriz:o

bende videoyap ın bir üyesiyim daha tam çözemedim fakat güzel bir bot kullanışlı yeni kullananlar için bile faydalı

Öneri bölümünde gördüğümüz kadar en büyük istek mozaik üstüne. Bu işlem için 2. lisans ve alt domain başvurusu yaptım. Yakında bu özelliği getirmeyi planlıyorum. Öneri sistemine lütfen bir arkadaş mozaikin tam olarak nasıl yapıldığını anlatabilir mi? mesala videoyu youtube da kararttık. Sonra para kazanmayı açıyoruz. Peki karartma işlemi bitmeden mi açılacak acaba?para kazanma açıldıktan hemen sonra orjinale döndürmesi gerekiyor.

Not: ben bu sisteme karşıyım. Fakat çok isteyen var. Videoyap hep kanalların daimliğini sağladı. Kanallarda bu işlemi uygulayanları youtube kapatırsa olacaklar hep onların sorumluluğunda olacaktır.

Hocam tüm kullanıcılar zarar görecekse ben mozaiğe karsıyım. Zaten gelirsede kullanmayı düsünmüyorum.

Merhaba arkadaşlar,

siz hiç birşeyi hissetmeyeceksiniz arkadaşlar. Bu işlem için farklı bir alan adım üzerinden işlemi alttan yapacak. Yani kurunun yanında yaş kesinlikle yanmayacak. Yanacak kişi olursa kullanan kişiler olucak. Onlarıda mozaik sistemini kullandıkları için ancak youtube toplu olarak banlarsa olur. Bende karşıyım ama istek haddini aştı.

Evet mozaik isteyen arkadaşlar bana bir kaç konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Youtube video düzenleme bölümünde.

Dolgu Işığı = 0
Doygunluk = -5
Kontrast = -5
Renk Sıcaklığı = -5

yapdıktan sonra kaydet tuşuna basıyoruz.

Hemen ardından para kazanmayı açıyoruz. Edit işlemi bittikden sonra tekrardan orjinale döndür butonuna basıyoruz. Manuel olarak bu şekilde mi oluyor işlem?

Peki ortalama bu edit işlemi ne kadar sürede oluyor acaba 1 saat önce edit yaptığım hala düzelmedi çünkü:) Bota entegre ettim ama testleriyle uğraşıyorum. Ama edit işini youtube oldukça yavaş yapıyor.

Merhaba arkadaşlar,

siz hiç birşeyi hissetmeyeceksiniz arkadaşlar. Bu işlem için farklı bir alan adım üzerinden işlemi alttan yapacak. Yani kurunun yanında yaş kesinlikle yanmayacak. Yanacak kişi olursa kullanan kişiler olucak. Onlarıda mozaik sistemini kullandıkları için ancak youtube toplu olarak banlarsa olur. Bende karşıyım ama istek haddini aştı.

Evet mozaik isteyen arkadaşlar bana bir kaç konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Dolgu Işığı = 0
Doygunluk = -5
Kontrast = -5
Renk Sıcaklığı = -5

Hemen ardından para kazanmayı açıyoruz. Edit işlemi bittikden sonra tekrardan orjinale döndür butonuna basıyoruz. Manuel olarak bu şekilde mi oluyor işlem?

Peki ortalama bu edit işlemi ne kadar sürede oluyor acaba 1 saat önce edit yaptığım hala düzelmedi çünkü:) Bota entegre ettim ama testleriyle uğraşıyorum. Ama edit işini youtube oldukça yavaş yapıyor.

hocam mozaik değilde bir arkadaş size mesaj attığını söyledi bu ünlemle ilgili o noldu ?

o mozaik işi ölüm ya valla en kücük video bile çook zmana alıyo bende gelmesin taraftarı değilim :D

mozaikle zaman kaybı yaşıyoruz. millet kendini kandırıyor bu çözüm değil. isteyenden çok istemeyen var.

ayrıca ünlem için sizinle görüşen biri oldu kesin sonuçmuş açıklama yapabilirmisiniz bu konuda doğruluğu nedir ?

Mozaik olmasın. Her şeyi batırabilir gerçekten de. Belki bot olayının da sonunu getirebilir. Bir arkadaş bahsetmişti bugün yeni bir ünlem geçme yöntemini size bildirmiş. O şekilde bir çözüm daha iyi olur bence de.

Mozaiği falan boşver hocam gündüz arkadaşın dediği olay ne?o mozaikten daha mı kötü ki mozaik yapacağım diyorsunuz?eğer arkadaşın iddia ettiği gibi kolay ve basit bi işlemse onu entegre edemiyor muyuz bota?gündüzden beri bu konuyu takipteyiz ama birşey söylemiyorsunuz:confused::(

hocam şu arkadaşın ünlemle alakalı size ilettiği fikir noldu acaba merak ediyoruzda

bişey daha ekleme yapayım
ben başka bir botta mozaik ile deneme yaptım
öyle yüzdeyüz başarı sağlanır diye bişey yok, yüzde 30 başarı sağlıyomuş

o arkadaşın yöntem yok heralde olsa yazardıı. sazan.avi olduk beyler hiç gülecek halim yok ama gülecem :D

bişey daha ekleme yapayım
ben başka bir botta mozaik ile deneme yaptım
öyle yüzdeyüz başarı sağlanır diye bişey yok, yüzde 30 başarı sağlıyomuş

arkadaşım bende videoyap kullanıcısıyım videoyu manuel olarak ekleyip mozaikleyip, pikselleştirip kaydet. işlendikten sonra para kazanmayı aç sonra görüntü iyileştirmeden orjinale döndür kaydet başarı oranı %98 lerde öneririm
eğer sizin oranınız %30larda ise yöntemi uygulamanızda bir sorun vardır

o arkadaşın yöntem yok heralde olsa yazardıı. sazan.avi olduk beyler hiç gülecek halim yok ama gülecem :D

Dostum, arkadaş akşama kadar bekleyecem olumlu haber almazsam açıklayacam demişti konusunda, acele etmeyelim belkim akşam olmamıştır daha...:)

Merhaba arkadaşlar,

Dolgu Işığı = 0
Doygunluk = -5
Kontrast = -5
Renk Sıcaklığı = -5

Aynen hocam birde filtre yerinden mozaik seçilecek bu işlemlerin dışında.Birde şu şekilde olursa daha iyi olur ben genelde mozaik işlemi bittikten sonra videonun adını değiştiriyorum misal "asdfasefasdf" şeklinde para kazanmayı açıp tekrardan başlık etiket açıklama kısımlarını düzeltiyorum.Bunu ünlem geç sistemiyle bir şekilde bağlantılı çalıştırabilirmisiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri