Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam sıkıntı orda yazdığımı görmediniz sanırım dün gece 12de başladım 76 video yüklemeye şuan 2 tane yüklemiş 74 bekleyen var yükleme yapamıyoruzki test edelim

Hocam toplu videolarda yavaşlık çok fazla. gece 10 gibi bir çok arkadaş denemeye başlayınca onların videoları öncelik aldı. Server sayısı cok az oldugu için. toplu link bölümüyle ancak hızlıca atma yapabilirsiniz.

Hocam sıkıntı orda yazdığımı görmediniz sanırım dün gece 12de başladım 76 video yüklemeye şuan 2 tane yüklemiş 74 bekleyen var yükleme yapamıyoruzki test edelim

hocam test nedeniyle toplu yüklemeler kapalı durumda 25 link toplulink ve tek link video yükleyerek test edebilirsiniz

Bana Kalırsa alt kanal dönemi başlamıştır.

Birtane arkadaş CPA çalıştığını söylemişti. Sanırım CPA çalışan arkadaşlar bir günde yüklüce video yüklüyorlar. Bu yüklemenin diğer üyelere bir zararı oluyor mu acaba ?

sanmam.. en fazla taş çatlasa 3 ayrı kanala 50 şer videodan 150 video yüklüyorm.... diğer cpa cıları bilemem...

Bot düzelirse umarım şu önlemler alınır.

-bir kanala günde max 60 video atılabilsin.Raporlar silinse dahi sistem bunu hatırlasın.
-oto yüklemelerde çok fazla yükleme hakkı olsa dahi günde en fazla 500 video yüklenebilsin ana sayfadansa 100
-Her gece sıfırlanan günlük oto çekimler başlama algoritması ve dakika yükleme aralığı geliştirilsin.
-Manuel kontrol süresi 1 saate çıkarılsın

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] kontrol2. den ünlem geçleri yaptırdım ancak şimdi uzun videolar kütür kütür izleniyor ancak video ortası reklamları yapamıyorum oto kontrol olmadığı için ona da bi düzenleme getirsen oto kontrole ihtiyaç duymadan ayarlasa?

@Web_Scripti öncelikle kolay gelsin baya yogunsun görülüyor ..

Benim sormak istedigim simdi yüklemek istedigim videoları yuklersem numara veriyor yukleme bittikten sonra telif hakı vs bolumunu kullanırsam tum videoların ısmı orjınal vıdeoya doner mı,? rakam olarak mı kalır?

@Web_Scripti öncelikle kolay gelsin baya yogunsun görülüyor ..

Benim sormak istedigim simdi yüklemek istedigim videoları yuklersem numara veriyor yukleme bittikten sonra telif hakı vs bolumunu kullanırsam tum videoların ısmı orjınal vıdeoya doner mı,? rakam olarak mı kalır?

orjinale dönecek tabi amacı da o zaten.. ama o bölüm şu anlık pasif durumda öğleden sonra açılacak..

Arkadaşlar kanal kapanmalarında son durum nedir?Artık kapanmalar bitmedi ben eskisi gibi yüklemek istiyorum aşırı spamcıda değilim normal günlük atıyorum video

30k kullanmadığım hakkım var arkadaşlar satın almak isteyenler ulaşabilir

Bot kullanmadanda denedik yine kapaniyor kanallar.

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Merhaba hocam,

dün test edebilmek adına 3 arkadaşdan 25'er tane kanal satın aldım. 1 arkadaşın 5 kanalını gittim toplu yüklemeye bağladım. An itibariyle kanalın 1 tanesi kapandı. Sadece toplu yükletme yaptırdım 108 adet video. diğer 4 tanesi açık.

Sonra dedimki en iyisi vds ile yüklediğim 3 kanal vardı bakayım onlarda kapalı.

En son aldığım 25 kanala ise hiç dokunmadım. Kanalları kontrol ettim hepsi spamden kapalı.

Ben bu işi anlamadım yani. Sadece türkiye sunucularımı açık bıraktım yine sıkıntı.

Oto kontrolleri kapattım yinede sıkıntı. Vds ile attım yine sıkıntı. Hiç yüklemeden bıraktığım kanallar kapanmış. Temiz ipden giriş yapıp bakıyordum yine kapalı.

Sanki 15 mayısdan sonra açılmış kanalları youtube banlamak üzerine hareket ediyor. 15 mayıs öncesi kanallarda ise hiç sıkıntı yok.

Merhaba hocam,

dün test edebilmek adına 3 arkadaşdan 25'er tane kanal satın aldım. 1 arkadaşın 5 kanalını gittim toplu yüklemeye bağladım. An itibariyle kanalın 1 tanesi kapandı. Sadece toplu yükletme yaptırdım 108 adet video. diğer 4 tanesi açık.

En son aldığım 25 kanala ise hiç dokunmadım. Kanalları kontrol ettim hepsi spamden kapalı.

Ben bu işi anlamadım yani. Sadece türkiye sunucularımı açık bıraktım yine sıkıntı.

Oto kontrolleri kapattım yinede sıkıntı. Vds ile attım yine sıkıntı. Hiç yüklemeden bıraktığım kanallar kapanmış. Temiz ipden giriş yapıp bakıyordum yine kapalı.

Sanki 15 mayısdan sonra açılmış kanalları youtube banlamak üzerine hareket ediyor. 15 mayıs öncesi kanallarda ise hiç sıkıntı yok.

Hocam 15 mayıstan önce açılmış 10 kanalım gitti bu 10 kanalın içinde 8 aylık kanallarım var.Videoyap atıyordum video :(

aynen var bi hinlik eski kanallarıma 100-200 hatta 300 video atıyorum ama kanallarım hala sağlam

Merhaba hocam,

Hocam otokontrol devre dısı oldugu icin birtakim sıkıntılar oluyor para kazanmasını acma ve gereksiz videoları temizleme gibi bunları kullanamayınca video atmak sıkıntı oluyor telafisini yapcakmısınız ? bu arada bot yine yavasladı sabah yükleme emri verdim yüklenmedi bende iptal ettim.

Eski kullanmadıgım kanallara alt kanal olusturup video attım dün hala sağlam.

Merhaba hocam,

Hocam kanal aldığın kişiler aynı IP'den kanal açıyo olmasın ?

Merhaba Aekadaşlar,

öncelikle hiç anlam veremediğim bir durumla karşı karşıyayım. Sadece tr serverlarım açıktı bizzat denedim kapandı.

vds denediğimde ardından patladı(partnerdı)

Botunher özelliğini denedim fakar 15 mayıs haata mayıs ayı içinde açılmış kanallar patlıyor. Aynı pcden girip baktığınız eski kanallarda birlikte kapanmaya yol açıyor. Hep benim bot kapatıyormuş gini geliyor. Ama forumda binlerce kişi benim botu kullandığı için kapanmalar çok yazılıyorda olabilir.

Şimdi sıfır bir makinam geldi. Bir domaine yazılım kurup atacağım. Yine inceleyeceğim. Ama pek ümidim yok.

Yurtdışı forumlarında bir yazı dikkatimi çekti. Bilinen bazı kelimeler kanal kapatıyormuş. ama hepsi ing kelimeler. ing hariç kelimelerde kapanan kanalınız var mı acaba kelime filtresi mi getirmek gerekiyor acaba.

Ben her ne kadar çözmek istesemde youtube bir yerde algılayıcıya sahip bir şekilde banlıyor. Bu işin hiç birşekilde sistemimdeki bir yere bağlı olduğunu düşünmemeye başladım. Youtube genel bir filtre atıyor gibi. Çözmek için gereken çalışmayı yapıyorum.

Merhaba Aekadaşlar,

öncelikle hiç anlam veremediğim bir durumla karşı karşıyayım. Sadece tr serverlarım açıktı bizzat denedim kapandı.

vds denediğimde ardından patladı(partnerdı)

Botunher özelliğini denedim fakar 15 mayıs haata mayıs ayı içinde açılmış kanallar patlıyor. Aynı pcden girip baktığınız eski kanallarda birlikte kapanmaya yol açıyor. Hep benim bot kapatıyormuş gini geliyor. Ama forumda binlerce kişi benim botu kullandığı için kapanmalar çok yazılıyorda olabilir.

Şimdi sıfır bir makinam geldi. Bir domaine yazılım kurup atacağım. Yine inceleyeceğim. Ama pek ümidim yok.

Yurtdışı forumlarında bir yazı dikkatimi çekti. Bilinen bazı kelimeler kanal kapatıyormuş. ama hepsi ing kelimeler. ing hariç kelimelerde kapanan kanalınız var mı acaba kelime filtresi mi getirmek gerekiyor acaba.

Ben her ne kadar çözmek istesemde youtube bir yerde algılayıcıya sahip bir şekilde banlıyor. Bu işin hiç birşekilde sistemimdeki bir yere bağlı olduğunu düşünmemeye başladım. Youtube genel bir filtre atıyor gibi. Çözmek için gereken çalışmayı yapıyorum.
japonca ve arapça içerik genelde kanallarım tamamı kapandı geçen günkü kapatmalarda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri