hocam test nedeniyle toplu yüklemeler kapalı durumda 25 link toplulink ve tek link video yükleyerek test edebilirsiniz
Bana Kalırsa alt kanal dönemi başlamıştır.
Hoca ne alakası var benim alt kanallarımda patladı hep...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam test nedeniyle toplu yüklemeler kapalı durumda 25 link toplulink ve tek link video yükleyerek test edebilirsiniz
Bana Kalırsa alt kanal dönemi başlamıştır.
defalarca iletişime geçmeye çalışmama rağmen geri dönüş yapmadınız skype ta ekledim görüşecektim.. ben bu kıyımlardan hiç etkilenmedim ve her kanala 400-500 video yüklüyorum dünde yükledim ondan önce de kapanma yaşamadım. normal spam ve teliflerden kapanmalar yaşadım ve doğal kapanmalardı.. şu an çalışıyorum akşama size özelden yazarsanız bir kaç şey söylerim süreci değiştirir.. bu süreci çözememenizin tek sebebi bazı mesajları dikkate almamanızkilit mesajlar vardı bu konuda ama pek dikkat çekmedi.. ben aynı ipden çerez silmeden hiç bişi yapmadan açıyorum kanallarımı..
Merhaba Arkadaşlar,
Dün gece tüm yurtdışı serverlarımı kapatıp sadece türkiye serverlarımı açık bırakmıştım. Fakat bugün kendi test ettiğim kanallarda kapandı.
Bu nedenle yurtdışı serverlarımızın sıkıntı çıkarmadığını görmüş olduk. Dedimki yeni vds alıp yükleme yapayım. Yine spamden kapandı. Elimle pcden yükleme yapayım yine spamden kapandı. Tabiki ben sadece sistemimi incelemekten dışarıda da böyle bir sıkıntı olduğunu bilmiyordum.
Şuanda sistemin her özelliğini tekrardan aktif ettim ünlem geç 2 özelliği hariç. O özelliği tekrardan aktif etmeyeceğim.
Şuanda alt kanalların ömrü ana kanallara göre çok daha fazladır.
Benim önerim ise en düşük spamden kapanma oranı 40 ve 40 dan az video 1 kanala yüklenmesidir.
Yavaş yavaş spamden kapanmayı youtube azaltıyor. 2-3 güne hiçbirşey kalacağını düşünmüyorum.
Bu süreçte biz api kodlarımızı belkide api v3 geçirebiliriz. Ama oranın şu sıkıntısı var. Ben bir uygulama açmam gerekicek tüm üyelerde oraya token yetkisi verecek. Buda benim uygulamamın bir şekilde hata alması veya kapanması durumunda herkese sıkıntı vereceği için hala api key döneminde çalıştırıyorum.
Herkes çok sabretti ve bende çok yoruldum. Ama birşekilde kısa süre içerisinde herşeyi halletmiş olacağız.
Şunuda belirtmek istiyorum kimsenin süresi geçmiyor. 16 mayısda herkese +5 gün eklemiştim. 1-2 gün içerisinde tüm üyelerime +5 gün daha ekleyeceğim.
Merhaba Arkadaşlar,
Dün gece tüm yurtdışı serverlarımı kapatıp sadece türkiye serverlarımı açık bırakmıştım. Fakat bugün kendi test ettiğim kanallarda kapandı.
Bu nedenle yurtdışı serverlarımızın sıkıntı çıkarmadığını görmüş olduk. Dedimki yeni vds alıp yükleme yapayım. Yine spamden kapandı. Elimle pcden yükleme yapayım yine spamden kapandı. Tabiki ben sadece sistemimi incelemekten dışarıda da böyle bir sıkıntı olduğunu bilmiyordum.
Şuanda sistemin her özelliğini tekrardan aktif ettim ünlem geç 2 özelliği hariç. O özelliği tekrardan aktif etmeyeceğim.
Benim önerim ise en düşük spamden kapanma oranı 40 ve 40 dan az video 1 kanala yüklenmesidir.
Yavaş yavaş spamden kapanmayı youtube azaltıyor. 2-3 güne hiçbirşey kalacağını düşünmüyorum.
Bu süreçte biz api kodlarımızı belkide api v3 geçirebiliriz. Ama oranın şu sıkıntısı var. Ben bir uygulama açmam gerekicek tüm üyelerde oraya token yetkisi verecek. Buda benim uygulamamın bir şekilde hata alması veya kapanması durumunda herkese sıkıntı vereceği için hala api key döneminde çalıştırıyorum.
Herkes çok sabretti ve bende çok yoruldum. Ama birşekilde kısa süre içerisinde herşeyi halletmiş olacağız.
Şunuda belirtmek istiyorum kimsenin süresi geçmiyor. 16 mayısda herkese +5 gün eklemiştim. 1-2 gün içerisinde tüm üyelerime +5 gün daha ekleyeceğim.
Merhaba Arkadaşlar,
Merhaba Aekadaşlar,
öncelikle hiç anlam veremediğim bir durumla karşı karşıyayım. Sadece tr serverlarım açıktı bizzat denedim kapandı.
vds denediğimde ardından patladı(partnerdı)
Botunher özelliğini denedim fakar 15 mayıs haata mayıs ayı içinde açılmış kanallar patlıyor. Aynı pcden girip baktığınız eski kanallarda birlikte kapanmaya yol açıyor. Hep benim bot kapatıyormuş gini geliyor. Ama forumda binlerce kişi benim botu kullandığı için kapanmalar çok yazılıyorda olabilir.
Şimdi sıfır bir makinam geldi. Bir domaine yazılım kurup atacağım. Yine inceleyeceğim. Ama pek ümidim yok.
Yurtdışı forumlarında bir yazı dikkatimi çekti. Bilinen bazı kelimeler kanal kapatıyormuş. ama hepsi ing kelimeler. ing hariç kelimelerde kapanan kanalınız var mı acaba kelime filtresi mi getirmek gerekiyor acaba.
Ben her ne kadar çözmek istesemde youtube bir yerde algılayıcıya sahip bir şekilde banlıyor. Bu işin hiç birşekilde sistemimdeki bir yere bağlı olduğunu düşünmemeye başladım. Youtube genel bir filtre atıyor gibi. Çözmek için gereken çalışmayı yapıyorum.
Tüm arkadaşların destekleri için çok teşekkürler.
Elimden geleni yapmaya çalıştım fakat tüm piyasada bu sıkıntı mevcut. Tabiki biraz üye sayım fazla olunca hepsi benle kaynaklı gibi göründü. Ama genel bir sorun olduğu çok açık ortada. Bu nedenle tüm sistemdeki her özelliği aktif ettim(ünlem geç 2 hariç).
Evet @bilenyok hocama katılıyorum bu kanal açmayla alakalı olabilir.
Gerçek türkiye teliyle onaylı kanal aldım. Kanala türkiye vds ile yükleme yaptım. Kanal kapandı.
Yani bu iş biraz kanalla alakalı birazda yükleme hızıyla alakalı olarak düşünüyorum.
Youtube.com biraz temizlik yaparak sunucularını rahatlattıkdan sonra işlemi dindirecektir. Nasıl ünlem olayı ilk çıktığında atılan her 100 videonun 90 tanesi ünleme düşüyorsa sonradan bu oran 50'lere düştüyse yine bu oran çok fazla ve azaltacaktır.
En iyi yöntem nedir diyenlere : Kanallarınızı alın. Videoyap.com'a bağlayın. Günde 1-2 video yükleyin. 2-3 gün sonra 5-10 video yükleyin. 2-3 gün sonrasında 20-30 yükleyin sonrasında zaten tekrardan youtube bu işlemi kaldırmış olucaktır.
Ama ilk etapda az video yüklemek en yararlısı olabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.