Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

ben kendim 6 aylık bir kanal vardı alt kanal açıp sizin bottan dün yükleme yaptım. şu ana kadar problem yok. şu an aklıma gelen bizler bu mailleri bir yerlerden satın alıyoruz ve bu mailleri üretenlerle ilgili sıkıntı olabilir. bu şekilde denemek lazım sonuçta boş kanallarda spamdan kapanıyor. bu üretilen maillerin fazlalığından kaynaklanabilir diye düşünüyorum. her haliyle en sağlam bot videoyap.

son zamanlardaki gözlemlerimden bazı kelimeler kesinlikle kanal kapatıyor, bundan kimsenin şüphesi olmasın!! ama o kelimeleri çıkartıp tekrar denediğimde kanal 1 gün açık kalıyor ;) bence kullandığımız dns lerden olabilir, türkiyeye kapalı olan youtube bunu biliyor !! sizce sorun bu olabilirmi ????? kapalı olan youtube nasıl video yüklersiniz ?? bence bunu araştırmak gerek ve biran önce youtubeun açılması gerek bence düzelmesi için !!

Hocam keşke kopyaladığımız videoların etiket ve açıklama kısmını birebir çekse,çünkü bot bazen saçma sapan etiket ve açıklama bilgisi ekliyor,bazen arada etiket yüzünden videom topluluk yiyor,

Bu toplu kıyımdan sonra ayakta kalan 9 kanalım vardı.16 mayıs itibariyle açmış olduğum kanallarımı önceki gün sisteme ekledim (16 tane). 2 kanala video atmaya başladım.(6 dk arayla).Dün itibariyle 5 kanalım kapandı içlerinde video atmak istediğim iki kanal da vardı.Diğer 11 kanalım ayakta duruyor hala daha.(Oto kontrole de bağlandı api keyler de otomatik alındı.)

Şimdi bu durumda kapanan 5 kanal bana normal geliyor.Yani sisteme ekledikten sonra eskiden de 4-5 kanal uçardı zaten ancak bu uçan kanalların arasında video yüklediğim 2 kanalın da bulunuyor olması şüphe veriyor insana tabi.

Buradan çıkartılacak sonuç bence şu ; toplu kontrol veya otomatik api sistemlerinde sorun yok , sorun olsaydı diğer kanallarım da uçacaktı.Sorun toplu yükleme kısmında olabilir çünkü kapanan kanallar arasında yükleme yaptığım iki kanal da bulunuyordu. (Biri 16 mayısta açılmış diğeri çok daha eski).Şu an ayakta olan kanallara yükleme yaparak deneme yapabilirim aslında ancak çok zahmet vererek açıyorum kanalları ufak da olsa bi korku var hepsi kapanır diye :)

hocam şu toplu yükleme bölümünü tekrar aktif ederseniz sevinirim, çalışma yapçaksanız yine yapın hocam. sabahtan buyana hiç video yükleyemedim,

defalarca iletişime geçmeye çalışmama rağmen geri dönüş yapmadınız skype ta ekledim görüşecektim.. ben bu kıyımlardan hiç etkilenmedim ve her kanala 400-500 video yüklüyorum dünde yükledim ondan önce de kapanma yaşamadım. normal spam ve teliflerden kapanmalar yaşadım ve doğal kapanmalardı.. şu an çalışıyorum akşama size özelden yazarsanız bir kaç şey söylerim süreci değiştirir.. bu süreci çözememenizin tek sebebi bazı mesajları dikkate almamanız :) kilit mesajlar vardı bu konuda ama pek dikkat çekmedi.. ben aynı ipden çerez silmeden hiç bişi yapmadan açıyorum kanallarımı..

defalarca iletişime geçmeye çalışmama rağmen geri dönüş yapmadınız skype ta ekledim görüşecektim.. ben bu kıyımlardan hiç etkilenmedim ve her kanala 400-500 video yüklüyorum dünde yükledim ondan önce de kapanma yaşamadım. normal spam ve teliflerden kapanmalar yaşadım ve doğal kapanmalardı.. şu an çalışıyorum akşama size özelden yazarsanız bir kaç şey söylerim süreci değiştirir.. bu süreci çözememenizin tek sebebi bazı mesajları dikkate almamanız :) kilit mesajlar vardı bu konuda ama pek dikkat çekmedi.. ben aynı ipden çerez silmeden hiç bişi yapmadan açıyorum kanallarımı..

süreci değiştircek kilit mesajını eğer parayla vermeyeceksen neden burdan belirtmiyorsun ki
zaten burdaki mesajları dikkate değer bulursa gün içinde alıntılayıp cevap veriyor , anlayamadım.

@Web_Scripti hocam hala çözemedik sorunu herhalde. bence youtube un api sistemi programlama kodları değişmiş galiba. olmayan hatalar vermeye başlıyor.

Mail adresinizin birden çok kanalı vardır

Mailin hangi kanalınıza giriş yapacağını bilmesi imkansızdır.
Lütfen aşağıdaki linke tıklayarak kanalınıza özel giriş bilgilerini oluşturunuz.
1 Gmail Hesabınız'da birden çok kanalınıza yükleme ayarı için tıklayın
Not: Eğer mail adresinizin birden çok kanalı yoksa, tüm alt kanalları silmişseniz ve kalan ana kanalı bağlamaya çalışıyorsunuz demektir. Youtube tüm alt kanalları silinen ve ana kanalını kullanmak isteyen hesaba api desteğini hiç bir sistemde kullanmasına izin verdirmiyor.

​aynı zamanda yetki verildiği halde defalarca ardarda yetki istemeye devam ediyor. tekrar tekrar yetki veriyorum ama düzelmiyor bir türlü.

şimdi tekrar bir hata daha buldum. videoyu ilk yüklemeye çalıştığımda 16 mb dedi ikincisinde 212 mb. aşırı farklılıklar var. çekmeye çalıştığı link aynı halbuki.

tekrar denedim şimdi normal bi şekilde yükledi :S

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bişe dikkatimi çekti, kanala 1 dk dan kısa videolar attım, başından ve sonundan 1 er saniye kestirdim para kazanmalarını yükleme bittikten sonra elimle 2 şer 3 er elimle açtım böle yapınca 130 videoda 5 ünlem geldi kanal ayakta.

Merhaba Arkadaşlar,

Dün gece tüm yurtdışı serverlarımı kapatıp sadece türkiye serverlarımı açık bırakmıştım. Fakat bugün kendi test ettiğim kanallarda kapandı.

Bu nedenle yurtdışı serverlarımızın sıkıntı çıkarmadığını görmüş olduk. Dedimki yeni vds alıp yükleme yapayım. Yine spamden kapandı. Elimle pcden yükleme yapayım yine spamden kapandı. Tabiki ben sadece sistemimi incelemekten dışarıda da böyle bir sıkıntı olduğunu bilmiyordum.

Şuanda sistemin her özelliğini tekrardan aktif ettim ünlem geç 2 özelliği hariç. O özelliği tekrardan aktif etmeyeceğim.

Şuanda alt kanalların ömrü ana kanallara göre çok daha fazladır.

Benim önerim ise en düşük spamden kapanma oranı 40 ve 40 dan az video 1 kanala yüklenmesidir.

Yavaş yavaş spamden kapanmayı youtube azaltıyor. 2-3 güne hiçbirşey kalacağını düşünmüyorum.

Bu süreçte biz api kodlarımızı belkide api v3 geçirebiliriz. Ama oranın şu sıkıntısı var. Ben bir uygulama açmam gerekicek tüm üyelerde oraya token yetkisi verecek. Buda benim uygulamamın bir şekilde hata alması veya kapanması durumunda herkese sıkıntı vereceği için hala api key döneminde çalıştırıyorum.

Herkes çok sabretti ve bende çok yoruldum. Ama birşekilde kısa süre içerisinde herşeyi halletmiş olacağız.

Şunuda belirtmek istiyorum kimsenin süresi geçmiyor. 16 mayısda herkese +5 gün eklemiştim. 1-2 gün içerisinde tüm üyelerime +5 gün daha ekleyeceğim.

Merhaba Arkadaşlar,

Dün gece tüm yurtdışı serverlarımı kapatıp sadece türkiye serverlarımı açık bırakmıştım. Fakat bugün kendi test ettiğim kanallarda kapandı.

Bu nedenle yurtdışı serverlarımızın sıkıntı çıkarmadığını görmüş olduk. Dedimki yeni vds alıp yükleme yapayım. Yine spamden kapandı. Elimle pcden yükleme yapayım yine spamden kapandı. Tabiki ben sadece sistemimi incelemekten dışarıda da böyle bir sıkıntı olduğunu bilmiyordum.

Şuanda sistemin her özelliğini tekrardan aktif ettim ünlem geç 2 özelliği hariç. O özelliği tekrardan aktif etmeyeceğim.

Benim önerim ise en düşük spamden kapanma oranı 40 ve 40 dan az video 1 kanala yüklenmesidir.

Yavaş yavaş spamden kapanmayı youtube azaltıyor. 2-3 güne hiçbirşey kalacağını düşünmüyorum.

Bu süreçte biz api kodlarımızı belkide api v3 geçirebiliriz. Ama oranın şu sıkıntısı var. Ben bir uygulama açmam gerekicek tüm üyelerde oraya token yetkisi verecek. Buda benim uygulamamın bir şekilde hata alması veya kapanması durumunda herkese sıkıntı vereceği için hala api key döneminde çalıştırıyorum.

Herkes çok sabretti ve bende çok yoruldum. Ama birşekilde kısa süre içerisinde herşeyi halletmiş olacağız.

Şunuda belirtmek istiyorum kimsenin süresi geçmiyor. 16 mayısda herkese +5 gün eklemiştim. 1-2 gün içerisinde tüm üyelerime +5 gün daha ekleyeceğim.

Hocam alt kanallarda kapanmalarda oluyor hayla kesin çözüme ulaştıgımızı sanmıyorum denemelre devam ana kanal acıp testlere devam edelim illaki bulcaz fazla video atmayalım genelde fazla yt olmayan videoları secin arkadaşlar ben test sonuçlarımda suanda pek iyi olamadım ama olmayan videoların seçilmesi yararlı olabilir

Merhaba Arkadaşlar,

Hocam ben gunler onceden yanlis yonlendirildiginizi, unlem gec 2 mevzusu disindaki kapanmalarin sistem ile ilgili hic bir alakasi olmadigini detaylica soylemistim fakat dikkate alinmamis. Bu guncelleme 13 mayis saat 17.00'de ortaya cikti. Video yukleme ile vs alakasi yok.

Merhaba Arkadaşlar,

Hocam destekden yazdım benim alt kanallarımda kapandı bir kontrol eder misiniz?
Dün açmıştım kanalları...

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam +5 gün +10 gün ile telafi edilecek bi durumu aştık artık para kazandıran kanallarımız kapandı komple.

ben senin sisteminden kaynaklandığını düşünmüyorum hala. ünlem geç 2 belki biraz yordu youtube u ama ondan kaynaklandığını da düşünmüyorum artık.

benden yana hakkım varsa helal olsun. sonuçta kaç gündür nelerle uğraştığını görüyoruz. hepimiz daha fazla dikkatli olmamız gerektiğini öğrendik en azından. şu anda sadece anasayfa üzerinden teker teker videolar yüklemeye karar verdim. bundan sonra böyle yapmayı düşünüyorum ortalık sakinleşene kadar.bakalım durum nasıl olacak.

arkadaşlar benim kanalları açalı 4 gün oldu. ben her gmaile bir kanal açmadım kapanmadı. 1 gmaille 3 kanal açtım sıkıntı yok kapanmadı hala. daha önce her gmaile kanal açıyodum o zaman kapanıyodu. denemeyenler varsa bu şekilde denesin bide.

Tüm arkadaşların destekleri için çok teşekkürler.

Elimden geleni yapmaya çalıştım fakat tüm piyasada bu sıkıntı mevcut. Tabiki biraz üye sayım fazla olunca hepsi benle kaynaklı gibi göründü. Ama genel bir sorun olduğu çok açık ortada. Bu nedenle tüm sistemdeki her özelliği aktif ettim(ünlem geç 2 hariç).

Evet [MENTION=4354]bilenyok[/MENTION] hocama katılıyorum bu kanal açmayla alakalı olabilir.

Gerçek türkiye teliyle onaylı kanal aldım. Kanala türkiye vds ile yükleme yaptım. Kanal kapandı.

Yani bu iş biraz kanalla alakalı birazda yükleme hızıyla alakalı olarak düşünüyorum.

Youtube.com biraz temizlik yaparak sunucularını rahatlattıkdan sonra işlemi dindirecektir. Nasıl ünlem olayı ilk çıktığında atılan her 100 videonun 90 tanesi ünleme düşüyorsa sonradan bu oran 50'lere düştüyse yine bu oran çok fazla ve azaltacaktır.

En iyi yöntem nedir diyenlere : Kanallarınızı alın. Videoyap.com'a bağlayın. Günde 1-2 video yükleyin. 2-3 gün sonra 5-10 video yükleyin. 2-3 gün sonrasında 20-30 yükleyin sonrasında zaten tekrardan youtube bu işlemi kaldırmış olucaktır.

Ama ilk etapda az video yüklemek en yararlısı olabilir.

Merhaba Aekadaşlar,

öncelikle hiç anlam veremediğim bir durumla karşı karşıyayım. Sadece tr serverlarım açıktı bizzat denedim kapandı.

vds denediğimde ardından patladı(partnerdı)

Botunher özelliğini denedim fakar 15 mayıs haata mayıs ayı içinde açılmış kanallar patlıyor. Aynı pcden girip baktığınız eski kanallarda birlikte kapanmaya yol açıyor. Hep benim bot kapatıyormuş gini geliyor. Ama forumda binlerce kişi benim botu kullandığı için kapanmalar çok yazılıyorda olabilir.

Şimdi sıfır bir makinam geldi. Bir domaine yazılım kurup atacağım. Yine inceleyeceğim. Ama pek ümidim yok.

Yurtdışı forumlarında bir yazı dikkatimi çekti. Bilinen bazı kelimeler kanal kapatıyormuş. ama hepsi ing kelimeler. ing hariç kelimelerde kapanan kanalınız var mı acaba kelime filtresi mi getirmek gerekiyor acaba.

Ben her ne kadar çözmek istesemde youtube bir yerde algılayıcıya sahip bir şekilde banlıyor. Bu işin hiç birşekilde sistemimdeki bir yere bağlı olduğunu düşünmemeye başladım. Youtube genel bir filtre atıyor gibi. Çözmek için gereken çalışmayı yapıyorum.

Üstad elinden geleni yapıyorsun sana güveniyorum.. Bende birşeyler yazmak istedim denersin denemezsin orasını bilemem.. Önceden standart api v2.0 vardı.. Şu anda youtube bunu kullandırıyor mu bilmiyorum.. Bu apiyi kullanabiliyorsan birde böyle dene.. İkinci bir tavsiye olarak da bence videolar hesaba üst üste atılmamalı buda dikkat çekiyor olabilir..Forumda bir arkadaşın botunda vardı sanırım önceden gözüme çarpmıştı mesela bir video 60 sn sonra atılıyor ise diğer video 145 sn sonra atılıyor gibi.. Bu şekilde bir özelliği sisteme uyarlayıp birde bunu denemeni tavsiye ederim.. Domain değişikliği olayını iyi düşünmüşsün.. Bir şekilde domain adresin veya yazılımın mimlenmişte ( hatta yazılımındaki birkaç kod bile ) olabilir. Birçok olasılığı gözden geçirmek lazım..

Tüm arkadaşların destekleri için çok teşekkürler.

Elimden geleni yapmaya çalıştım fakat tüm piyasada bu sıkıntı mevcut. Tabiki biraz üye sayım fazla olunca hepsi benle kaynaklı gibi göründü. Ama genel bir sorun olduğu çok açık ortada. Bu nedenle tüm sistemdeki her özelliği aktif ettim(ünlem geç 2 hariç).

Evet @bilenyok hocama katılıyorum bu kanal açmayla alakalı olabilir.

Gerçek türkiye teliyle onaylı kanal aldım. Kanala türkiye vds ile yükleme yaptım. Kanal kapandı.

Yani bu iş biraz kanalla alakalı birazda yükleme hızıyla alakalı olarak düşünüyorum.

Youtube.com biraz temizlik yaparak sunucularını rahatlattıkdan sonra işlemi dindirecektir. Nasıl ünlem olayı ilk çıktığında atılan her 100 videonun 90 tanesi ünleme düşüyorsa sonradan bu oran 50'lere düştüyse yine bu oran çok fazla ve azaltacaktır.

En iyi yöntem nedir diyenlere : Kanallarınızı alın. Videoyap.com'a bağlayın. Günde 1-2 video yükleyin. 2-3 gün sonra 5-10 video yükleyin. 2-3 gün sonrasında 20-30 yükleyin sonrasında zaten tekrardan youtube bu işlemi kaldırmış olucaktır.

Ama ilk etapda az video yüklemek en yararlısı olabilir.

hocam 1-2 ay önce açıp bıraktıgımız kanallarda gitti bence bunun sizin sistemle alakası yok ytyeni birşey getirdi artık kopyaya zin vermiyolar olabilir

Arkadaşlar daha önce bir ana kanal açıp hiç video atmadan o kanala ait iki alt kanal açtığımı ve ana kanalın kapanıp alt kanalların sağlam bir şekilde durduğunu belirtmiştim. 1. alt kanala 80 civarı video attım 2. alt kanala ise 480 tane kadar bazı eşleşen 3. tarafları sildim. 460 kadar video kaldı 2 gün para kazanmalarını ne açtım nede adsense bağladım kanalları türkiye oalrak bıraktım 2. gün sonunda yani bu gün kanalı amerikaya çevirip videoyaptan telif ve para kazan yaptım şuan 460 kadar videoda 401 tanesi parakazana düştü ünlem oranı çok düşük oldu yani ben yarısı ünlem olur diyordum. Umarım kapanmaz buda bilginiz olsun belkid ebu şekilde ünleme düşme oranı aza iniyor olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri