Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

pazar günü herkes yüklenince sunucu hatası olması normaldir.yoğunlukta dolayı bunlar geçici sorunlar .

tam bu botu almayı düşünüyordum hatta bot sahibinden havale bilgisi istedim ama onu bile göndermediler. insan ister istemez almadan soğuyor. şu an beklemedeyim, tavsiye de bulacak varmı?

hocam piyasadaki en iyi bot budur. arada böyle sıkıntılar oluyor ama hemen çözülüyor, arkadaş şuan ilgilenemediğini belirtmiş ondan giderilmiyo aksaklık muhtemelen. Benim kesinlikle tavsiyemdir 3 4 aydır kullanıyorum.

tam bu botu almayı düşünüyordum hatta bot sahibinden havale bilgisi istedim ama onu bile göndermediler. insan ister istemez almadan soğuyor. şu an beklemedeyim, tavsiye de bulacak varmı?

ben botu ilk başta 1 aylık alayım dedim ve şuanda 1 yıllık aldım onu kullanıyorum üstüne bot yok ^^

Botun sabibi suan fuarda arkadaslar bugun bir sorun okursa elbet bunu telafi ediyordur 2 kere basima geldi boyle olaylar her seferinde ekstra +1 gun verdi yani bekliyelim bence

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilişim fuarındayım diye yazmıs arkadas bende yeni gördüm . O gelince düzeltir her şeyi . 2 aydır falan kullanıyorum herhalde her hataya bir çözüm geldi şimdiye dek . Umarım böyle devam eder

teşekkür ederim, galiba genelde videoyap kullananlar memnun diye okuyorum forumlardan. memnun olmayan varsa bizlerinde bilmesi iyi olur. demekki arkadaş gelince sorunlar çözülecekmiş...

otomatik video çekme kısmı tamamen gitti arkadaşlar.4 saattir hiç video atmadı biraz önce düzelmesi lazım

arkadaşlar "Başarısız oldu (video dosyası dönüştürülemiyor)" sorunu ile karşılaşdım.nasıl hall edebilerim?

Bu isi yeni yapan bir arkadasimiz olmadigi gibi verdigi hizmetde surekli destegini ve isinin onemini kavramis bilincli bir esnaf kendisi.Birakinda 1 gun kafasini dinlesin adam. :) Sizde 1 gun yukleme yapmayin dinlenin :)

Geldiginde ne gerekiyorsa kendisi yapar zaten aceleye panige gerek yok bence. ;)

rahat bırakın adamı:D
kazandığı paraları bile yemeğe vakti olmuyor :D
azcık kaçamak yapsın bir şey olmaz..

1 günlük durdurdum bütün otomatikleri :) gelince gün eklemesi yapar 1 günlük sabır edin arkadaşlar

arkadaşlar iyi akşamlar herkese.
@web_script şuanda buralarda olmadığı için kullanan arkadaşlara soriim.
yeni kanal açtım, kanal açtıktan sonra o kanala bağlı yeni kanal oluşturdum.
Telifli Videolar & Para Kazan kısmından yt ye kaydolduğum kullanıcımı tanımladım. kanalıma manuel yüklediğim videolar vardı ve yüklemeye de devam ediyorum ama 30 dk. da bir para kazanmayı kontrol edip para kazanmayı aktif etmesi gerekirken benimkileri yapmıyor.
hala para kazanma pasif gözküyor videolar.
acaba o yeni oluşturduğum kanal için mail adresi tanımlı olan yerden yeni şifre tanımlayıp videoyap a eklesem faydası olur mu.

videoyap 'tan video gönderdiğimde direk kanalıma gidiyor ama kanalımdaki videoları otomatik para kazanma aktif yapmıyor.

fikri olan var mı?

arkadaşlar iyi akşamlar herkese.
@web_script şuanda buralarda olmadığı için kullanan arkadaşlara soriim.
yeni kanal açtım, kanal açtıktan sonra o kanala bağlı yeni kanal oluşturdum.
Telifli Videolar & Para Kazan kısmından yt ye kaydolduğum kullanıcımı tanımladım. kanalıma manuel yüklediğim videolar vardı ve yüklemeye de devam ediyorum ama 30 dk. da bir para kazanmayı kontrol edip para kazanmayı aktif etmesi gerekirken benimkileri yapmıyor.
hala para kazanma pasif gözküyor videolar.
acaba o yeni oluşturduğum kanal için mail adresi tanımlı olan yerden yeni şifre tanımlayıp videoyap a eklesem faydası olur mu.

videoyap 'tan video gönderdiğimde direk kanalıma gidiyor ama kanalımdaki videoları otomatik para kazanma aktif yapmıyor.

fikri olan var mı?
hocam alt kanal oluşturduktan sonra özel url ve şifre alıp kanalınızı videoyap a tanıtmanız lazım.

Sistemdeki kilidi çözdüm uluslararası ucak yolculugundayım. kusura bakmayın bir cok arkadaş biliyordu ucakdaki internet iptal olmuş giremedim. gereken yarın sabah 10 da yapılmış olacaktır. sıkıntı yok suandan sonra yüklenenlerde.

Sistemdeki kilidi çözdüm uluslararası ucak yolculugundayım. kusura bakmayın bir cok arkadaş biliyordu ucakdaki internet iptal olmuş giremedim. gereken yarın sabah 10 da yapılmış olacaktır. sıkıntı yok suandan sonra yüklenenlerde.

umarım gün eklemesi olur çok teşekkürler düzeldi şuanda

hocam bende 2-3 gündür böyle botu kullanamıyorum şuan bile hala atmıyor video :)

ya ben 2 gunde 15.000 video attım , halende atiyorum nasıl atmıyor ?

Beyler sıkıntınız varsa toplu video yükleme ile ilgili bekleyen videolarda tarayıcıyı açık bırakın her zaman olduğu gibi internrt kota hakkıbız gitmez sizin videolara turbo yüklenme emri verdirir. Uçak transferi için binmek üzereyim bugun 425.000 video yüklenmiş rekorun üstüne 30.000 eklenmiş bekleyen video sayısıda 23.000 gibi küçük video rakamı bilmeyenler turboyu açabilir. Elimden gelse ben aktarıcam. uçak aktarması için uçağa gidiyorum. Yinede verdiğim rahatsızlık için yarın tüm üyelerime +1 gün hak eklenecektir. Destek eskisi gibi anında cevaba dönücektir. Hayırlı akşamlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri