Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tam bu botu almayı düşünüyordum hatta bot sahibinden havale bilgisi istedim ama onu bile göndermediler. insan ister istemez almadan soğuyor. şu an beklemedeyim, tavsiye de bulacak varmı?
tam bu botu almayı düşünüyordum hatta bot sahibinden havale bilgisi istedim ama onu bile göndermediler. insan ister istemez almadan soğuyor. şu an beklemedeyim, tavsiye de bulacak varmı?
Bilişim fuarındayım diye yazmıs arkadas bende yeni gördüm . O gelince düzeltir her şeyi . 2 aydır falan kullanıyorum herhalde her hataya bir çözüm geldi şimdiye dek . Umarım böyle devam eder
teşekkür ederim, galiba genelde videoyap kullananlar memnun diye okuyorum forumlardan. memnun olmayan varsa bizlerinde bilmesi iyi olur. demekki arkadaş gelince sorunlar çözülecekmiş...
hocam alt kanal oluşturduktan sonra özel url ve şifre alıp kanalınızı videoyap a tanıtmanız lazım.arkadaşlar iyi akşamlar herkese.
@web_script şuanda buralarda olmadığı için kullanan arkadaşlara soriim.
yeni kanal açtım, kanal açtıktan sonra o kanala bağlı yeni kanal oluşturdum.
Telifli Videolar & Para Kazan kısmından yt ye kaydolduğum kullanıcımı tanımladım. kanalıma manuel yüklediğim videolar vardı ve yüklemeye de devam ediyorum ama 30 dk. da bir para kazanmayı kontrol edip para kazanmayı aktif etmesi gerekirken benimkileri yapmıyor.
hala para kazanma pasif gözküyor videolar.
acaba o yeni oluşturduğum kanal için mail adresi tanımlı olan yerden yeni şifre tanımlayıp videoyap a eklesem faydası olur mu.
videoyap 'tan video gönderdiğimde direk kanalıma gidiyor ama kanalımdaki videoları otomatik para kazanma aktif yapmıyor.
fikri olan var mı?
Sistemdeki kilidi çözdüm uluslararası ucak yolculugundayım. kusura bakmayın bir cok arkadaş biliyordu ucakdaki internet iptal olmuş giremedim. gereken yarın sabah 10 da yapılmış olacaktır. sıkıntı yok suandan sonra yüklenenlerde.
ya ben 2 gunde 15.000 video attım , halende atiyorum nasıl atmıyor ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.