Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Beyler sıkıntınız varsa toplu video yükleme ile ilgili bekleyen videolarda tarayıcıyı açık bırakın her zaman olduğu gibi internrt kota hakkıbız gitmez sizin videolara turbo yüklenme emri verdirir. Uçak transferi için binmek üzereyim bugun 425.000 video yüklenmiş rekorun üstüne 30.000 eklenmiş bekleyen video sayısıda 23.000 gibi küçük video rakamı bilmeyenler turboyu açabilir. Elimden gelse ben aktarıcam. uçak aktarması için uçağa gidiyorum. Yinede verdiğim rahatsızlık için yarın tüm üyelerime +1 gün hak eklenecektir. Destek eskisi gibi anında cevaba dönücektir. Hayırlı akşamlar.

teşekkürler , şuanda bir sorun yok telefondan açık bırakırsak aynı şekilde turbo özelliğini eklermi ?

Beyler sıkıntınız varsa toplu video yükleme ile ilgili bekleyen videolarda tarayıcıyı açık bırakın her zaman olduğu gibi internrt kota hakkıbız gitmez sizin videolara turbo yüklenme emri verdirir. Uçak transferi için binmek üzereyim bugun 425.000 video yüklenmiş rekorun üstüne 30.000 eklenmiş bekleyen video sayısıda 23.000 gibi küçük video rakamı bilmeyenler turboyu açabilir. Elimden gelse ben aktarıcam. uçak aktarması için uçağa gidiyorum. Yinede verdiğim rahatsızlık için yarın tüm üyelerime +1 gün hak eklenecektir. Destek eskisi gibi anında cevaba dönücektir. Hayırlı akşamlar.

Bilgilendirme için teşekkürler ama bugün turbo mod'da çalışmıyordu. 3 4 aydır kullanıyoruz hocam, tarayıcıyı açık bıraktık mı daha hızlı yüklendiğini biliyoruz :) ama tarayıcı açık haldeyken de yüklenmiyordu. İlginiz için teşekkürler.

Ben ilk defa deniyorum botu toplu video yüklemede kanal ismini şablona uygun yazdıgım halde yanlış diyor.

Öncelikle bu 2 gün süreçte sıkıntı yaşayan arkadaşlar oldu. Kaldığım yurtdışındaki otelin websitesinde sınırsız internet var yazıyordu fakat otelde internet yoktu. Bu nedenle 2 gün içinde telefonumdan girip verebildiğim kadar destek verdim. Sağolsun Muslera06 ve bazı arkadaşlar açıklama yapmış. Tüm destek taleplerini cevapladım. Tüm pmleri cevapladım. Sıkıntısı bulunan 1 kişi kalmadı. Küçük bir yenilik olarak : İstatistikler bölümünde en alta tüm kanalların toplam istatistiklerinide ekledim.

teşekkürler , şuanda bir sorun yok telefondan açık bırakırsak aynı şekilde turbo özelliğini eklermi ?
Evet eklenir hocam, telefondan girenler için chrome tarayıcı varsa onu öneriyorum safari ve opera tarayıcıları bekleme yapınca tarayıcıyı kitliyebiliyor veya yanıt vermiyor olayına dönüştürebiliyor.

Bilgilendirme için teşekkürler ama bugün turbo mod'da çalışmıyordu. 3 4 aydır kullanıyoruz hocam, tarayıcıyı açık bıraktık mı daha hızlı yüklendiğini biliyoruz :) ama tarayıcı açık haldeyken de yüklenmiyordu. İlginiz için teşekkürler.

Rica ederim ne demek hocam. Evet bazen turbo modunda ben bakım yapıyorum o zamanlar oraya pek yazmıyorum onun serverları farklıdır. Belki o ana denk gelmiştir hocam. Hayırlı geceler

Ben ilk defa deniyorum botu toplu video yüklemede kanal ismini şablona uygun yazdıgım halde yanlış diyor.

Videoyap.com un destek bölümünden yazarsanız detaylıca o bölümü size anlatabilirim. kanal adı derken Kanaladi Kanaladi - YouTube buradaki kanaladi yazan kısmındakini alıp girmek gerekiyor. Hayırlı geceler.

Daha önce üye olup ilk mesajımı da buraya yazmıştım ama 2 gündür foruma da giremeyince bir türlü anlam verememiştim meğerse forum 8 Ocak tarihindeki yedeğine taşınmış. Yeniden üye oldum ve ilk mesajımı yine buraya yazıyorum ama bu sefer nacizane merak ettiğim birkaç soruyu sormak için :)

0) videoyap'ın videosu ne zaman yüklenecek?

1) Üye olmayı planlıyorum ama 1 ay mı yoksa daha fazla mı olsam karar veremiyorum. Şimdi bugün yüklemediğimiz videolar yarına erteleniyor ya bu 1 aydan fazla süre üye olanlar için de devam ediyor mu yani ilk ay 7500 videoyu hiç yüklemesem de bir sonraki aya aktarılacak mı?

2) Herhangi bir kanaldan çektiğimiz videolarda o kanala ait açıklamalar mı giriyor yoksa kendi kanalımızdaki varsayılanlara yazdığımız açıklamalar mı? Yada varsayılanlarda açıklamalara girdiğimiz sayfa bağlantı linkleri otomatik eklenir mi yoksa sonra tek tek yine biz mi giriyoruz onları?

3) Bir sayfadan video çekerken kısıtlamalara belirli boyutun ve sürenin üstündeki videoları yükle diye bir seçeneğimiz var mı?

4) Herhangi bir torrent linkini de indirip yükleme imkanımız olsaydı keşke, fazla mı oldu :)

5) 2800 üyenin her birinin 10 adet kanalı olsa yaklaşık 30000 kanal var demektir bu botla kullanılan. Şöyle birşey olsa mesela birbirimizin kanalını otomatik çekme özelliği olmasa? Bu çıkar amaçlı kullanılan birşey de olabilir aslında sakıncalı bir özellik, olmasa da olur :)

arkadaşlar bu botu alacağım ilk defa bot kullanacağım..

kanalın veya kanallarımın para kazanması kapanmaması için ne yapmam gerekir?

bu botu kullanarak kanalı kapanan var mı?

Tekrardan Tanıtım Videosu Aktif Edilmiştir.

Bu sefer eşşeği sağlam kazığa bağladım.Videoyu indirdim, sıkıntı yok artık. :D Botu alacak olan arkadaşlara nacizane tavsiyem en az 3 aylık alın.Ben 1 aylık aldım pişmanım.Önümüzdeki ay parayı alayım yıllığa çıkıcam direk. :)

Diğer sorulara cevap beklerken yüklenen videoyu izliyorum teşekkür ederiz hızlı cevap için. Aklıma bir soru daha takıldı:

Toplu video yükleme hakkı mı günlük 250 yoksa toplam video yükleme hakkımızdı. Yani tek tek yüklersek 250 den daha fazla mı video yükleme hakkımız oluyor?

Diğer sorulara cevap beklerken yüklenen videoyu izliyorum teşekkür ederiz hızlı cevap için. Aklıma bir soru daha takıldı:

Toplu video yükleme hakkı mı günlük 250 yoksa toplam video yükleme hakkımızdı. Yani tek tek yüklersek 250 den daha fazla mı video yükleme hakkımız oluyor?

Tek tek yüklersen istediğin kadar yükleyebilirsiniz evet, onda bir sınır yok.

arkadaşlar bu botu alacağım ilk defa bot kullanacağım..

kanalın veya kanallarımın para kazanması kapanmaması için ne yapmam gerekir?

bu botu kullanarak kanalı kapanan var mı?

arkadaşlar bu soruma kimse cevap vermedi kullananlar yorum yazabilir mi?

ayrıca benim kullandığım siteler bu listede yok linki yapıştırdığım gibi otomatik başlık etiket ve açıklama çekemezmiyim?

ayrıca benim kullandığım siteler bu listede yok linki yapıştırdığım gibi otomatik başlık etiket ve açıklama çekemezmiyim?

benim şimdiye kadar okuyarak edindiğim bilgiye göre kanalın kapanması kesinlikle botla alakalı değildir. Kanalın kapanması normalde yaptığınız hatalardan dolayı kaynaklanır.
Videonun başlığına göre otomatik olarak açıklama ve etiket girecektir bot.

Bu bot ile kanalın kapanma riskini düşüreceğine emin olabilrsin.

Bu arada bot ile ilgili fikirlerimi yazayım istedim ;

Öncelikle mükemmel özelliklere sahip ve fiyatı da uygun bir sistem arıyorsanız videoyap.com doğru tercih olacak.Sistemi ilk başta aldığımda herkes gibi benim de endişelerim aklımı kurcalayan tonla soru vardı hepsini bir arada sormak yerine sistemi alıp kullanmaya başladım ve aralarda bu soruları arkadaşa ilettim o da sağolsun tek tek üşenmeden cevapladı.İçim rahat etti.

Sistem her hesap için 5 ip adresi tanımlıyor bu en önemli özelliklerden bir tanesi zaten.Farklı ip adresleri üzerinden atılan videolar riski oldukça azaltıyor.

Sistemin özgünleştirme özelliğini ben daha önce farklı bir sistemde göremedim ne yazık ki.Farklı bir şey yapıyor ve videoların izlenmesi sağlanıyor.Gün içinde attığım video diğer güne kadar 50-100 izlenim alıyor ve bence bu kafi bir sayı.

Kısacası size bir örnek vereyim ; bu sistemi kullanmadan önce günlük 4-5 saat çalışıyordum her kanalımı kendim kontrol ediyordum belli bir kazancım vardı,bu sisteme bağlandıktan sonra günlük en fazla yarım saat youtube işiyle uğraşıyorum Allah'a şükür eskisinden fazla kazanıyorum.

Burada yapmanız gereken şey sistemi kullanırken videoları çekeceğiniz kanalı iyi seçmek ve kanallarınızı oluştururken Youtube Kanalların Kapanmaması İçin Alınacak Önlemler konusunda bahsettiğim sıralamayı izlemek.

Kanalları seçerken size önerim filtreler kısmından "Kanal" ve "Görüntülenme Sayısı" kısmını aynı anda seçip logosu olmayan,video sayısı çok olan ve kanal videolarının tek kişiden oluşmadığı genel videolarla hazırlanmış kanalları seçmek.Bir de kanalların güncel olmamasına dikkat ediyorum ben.Çünkü güncel kanal demek adamın üzerine titizlendiği kanal demektir.Yani karşı tarafın size telif gönderme riski bence artıyor.Bu söylediklerim güncel içerik çalışacak olanlar için elbette geçerli değil.Onların izlemesi gereken yollar farklı.

Bir de çok önemli bir nokta var ki ilk defa bu ay kanallarımın para kazanma özelliği kapanmadı.Tamamen bu sistemdendir falan demiyorum belki de sistemin şansına denk gelmiş olabilir ama sistemin de büyük artısı olduğuna inanıyorum.

Tüm bunların yanında sistemin kötü yanları da var onları da söylemeliyim ;

Öncelikle sistemde niche çalışanlar için pek fazla geliştirme bulunmuyor.Yani hem otomatik çalışmak hem de niche çalışmak istiyorsanız sistemde böyle bir özellik yok.Her kanal için ayrı özellikler girebilsek bence mükemmel olurdu ancak şu an için yok böyle bir özellik umarım ilerde olur bilmem [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocamız düşünür mü .

2 aydır kullanıyorum sistemi tek kötü tarafı bence bu.Bunun dışında çok stabil çalışan,sorun vermeyen ve en önemlisi anında destek alabileceğiniz mükemmel bir sistem.

Allah'ım herkese bol kazançlar nasip etsin inşallah

Bu bot ile kanalın kapanma riskini düşüreceğine emin olabilrsin.

cevap için teşekkürler bende 1 aylık başlattım fakat rusça çalışıyorum ve

kullandığım site listede yok tamam eyvallah onu geçtik.

link yapıştırıyorum başlığı etiketi açıklamayı almıyor buda tamam

başlığı yapıştırıyorum ne etiket ne açıklama otomatik gelmiyor.

manuel yüklemeden farkım kalmıyor şuan için?

yanlış yaptığım bir şey mi var?

Botun ortakçısı falan değilim hocam yanlış anlaşıldım sanırım :) Bunları destek bölümünden yazarsanız mutlaka çözüm bulacaktır arkadaş.

Kullandiginiz sitenin botu yoktur sisteme kayitli.Bot sahibine soyleyin eklesin bot listesine.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri