arkadaşlar bu soruma kimse cevap vermedi kullananlar yorum yazabilir mi?
ayrıca benim kullandığım siteler bu listede yok linki yapıştırdığım gibi otomatik başlık etiket ve açıklama çekemezmiyim?
Bu bot ile kanalın kapanma riskini düşüreceğine emin olabilrsin.
Bu arada bot ile ilgili fikirlerimi yazayım istedim ;
Öncelikle mükemmel özelliklere sahip ve fiyatı da uygun bir sistem arıyorsanız videoyap.com doğru tercih olacak.Sistemi ilk başta aldığımda herkes gibi benim de endişelerim aklımı kurcalayan tonla soru vardı hepsini bir arada sormak yerine sistemi alıp kullanmaya başladım ve aralarda bu soruları arkadaşa ilettim o da sağolsun tek tek üşenmeden cevapladı.İçim rahat etti.
Sistem her hesap için 5 ip adresi tanımlıyor bu en önemli özelliklerden bir tanesi zaten.Farklı ip adresleri üzerinden atılan videolar riski oldukça azaltıyor.
Sistemin özgünleştirme özelliğini ben daha önce farklı bir sistemde göremedim ne yazık ki.Farklı bir şey yapıyor ve videoların izlenmesi sağlanıyor.Gün içinde attığım video diğer güne kadar 50-100 izlenim alıyor ve bence bu kafi bir sayı.
Kısacası size bir örnek vereyim ; bu sistemi kullanmadan önce günlük 4-5 saat çalışıyordum her kanalımı kendim kontrol ediyordum belli bir kazancım vardı,bu sisteme bağlandıktan sonra günlük en fazla yarım saat youtube işiyle uğraşıyorum Allah'a şükür eskisinden fazla kazanıyorum.
Burada yapmanız gereken şey sistemi kullanırken videoları çekeceğiniz kanalı iyi seçmek ve kanallarınızı oluştururken
Youtube Kanalların Kapanmaması İçin Alınacak Önlemler konusunda bahsettiğim sıralamayı izlemek.
Kanalları seçerken size önerim filtreler kısmından "Kanal" ve "Görüntülenme Sayısı" kısmını aynı anda seçip logosu olmayan,video sayısı çok olan ve kanal videolarının tek kişiden oluşmadığı genel videolarla hazırlanmış kanalları seçmek.Bir de kanalların güncel olmamasına dikkat ediyorum ben.Çünkü güncel kanal demek adamın üzerine titizlendiği kanal demektir.Yani karşı tarafın size telif gönderme riski bence artıyor.Bu söylediklerim güncel içerik çalışacak olanlar için elbette geçerli değil.Onların izlemesi gereken yollar farklı.
Bir de çok önemli bir nokta var ki ilk defa bu ay kanallarımın para kazanma özelliği kapanmadı.Tamamen bu sistemdendir falan demiyorum belki de sistemin şansına denk gelmiş olabilir ama sistemin de büyük artısı olduğuna inanıyorum.
Tüm bunların yanında sistemin kötü yanları da var onları da söylemeliyim ;
Öncelikle sistemde niche çalışanlar için pek fazla geliştirme bulunmuyor.Yani hem otomatik çalışmak hem de niche çalışmak istiyorsanız sistemde böyle bir özellik yok.Her kanal için ayrı özellikler girebilsek bence mükemmel olurdu ancak şu an için yok böyle bir özellik umarım ilerde olur bilmem [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocamız düşünür mü .
2 aydır kullanıyorum sistemi tek kötü tarafı bence bu.Bunun dışında çok stabil çalışan,sorun vermeyen ve en önemlisi anında destek alabileceğiniz mükemmel bir sistem.
Allah'ım herkese bol kazançlar nasip etsin inşallah