Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

anasayfadan başka bot siteden yükleme yaparken aşağıdaki hatayı aldım aynı sorunu yaşayan varmı dır benden başka ? hata ;

int(10) int(2) string(24) "HTTP/1.0 403 Forbidden " int(403) int(0) int(0) indirilemedi
Video indirilemedi, tekrarlayin veya url degistiriniz! (5591954.flv = 0)

Web_Scripti fark olmadığını söylüuor ama 2 3 arkadaş da aynı şeyi söylemişti bende fark oluyor. toplu yüklemeyle yaptıklarım çoğunluğu ünlem olurken anasayfadan tek tek yükleme yaptıklarımda 1 saatlik videolarda bile ünlem oranı çok düşük.

Web_Scripti geçen hafta farklı olduğunu söylemişti bana ana sayfada farklı 11 işlem varmış toplu yüklemede bu kadar yokmuş..
Eğer bunu yaparsa makinaları çökermiş böyle işlemler çok büyük işlemlermiş toplu yüklemede :)

Web scripti hocam buralardamısın Desteğe yazdım ama Sorun hala devam ediyor bazı bot sitelerde anasayfadan video yüklerken aşağıdaki hatayı alıyorum ;

int(10) int(2) string(24) "HTTP/1.0 403 Forbidden " int(403) int(0) int(0) indirilemedi
Video indirilemedi, tekrarlayin veya url degistiriniz! (5591954.flv = 0)

Merhaba Arkadaşlar,

Bu hafta sonuna çıkaracağım bir özelliği çıkarmak üzereyim. Bugün öğlene çıkarmayı planlıyorum. Bu nedenle öğlene kadar destek ekibimin cevaplayabilecekleri cevaplanacaktır. Ben desteğe öğleden sonra beni bekleyenlere bakacağım. Yine Bir gelişme bombası patlatacağım.

Merhaba Arkadaşlar,

Bu hafta sonuna çıkaracağım bir özelliği çıkarmak üzereyim. Bugün öğlene çıkarmayı planlıyorum. Bu nedenle öğlene kadar destek ekibimin cevaplayabilecekleri cevaplanacaktır. Ben desteğe öğleden sonra beni bekleyenlere bakacağım. Yine Bir gelişme bombası patlatacağım.

Bekliyoruz hocam . Bu ünlem gelmeyle ilgili bir düşünceniz var mı hocam herkes oranın düştüğünü söylüyor ben dahil

İpucu var mi hocam meraklandirmayin :)

Discovery cihazımdan gönderildi

Toplu video editlemede 150mb üstü videolarda editlenmesi için kota sistemi. toplu video haklarını kotaya çevirme.

Bekliyoruz hocam . Bu ünlem gelmeyle ilgili bir düşünceniz var mı hocam herkes oranın düştüğünü söylüyor ben dahil

Anasayfa toplu video oranı iyi ama toplu serverlarda toplu video oranı kötü diyenler 1-2 gündür mevcuttu. 1 blade makinamda ünlem geçme özelliği çalışmıyormuş. O blade makinasına bağlı 20 tane hybrid sunucuda çalışmadığı için serverlarımın 4 de 1 i ünlem geç yapamamış. Onu sabah düzelttim hocam. Bende bugün ünlem geçme oranını geçen haftaya nazaran %15 civarında düşüp %65 lere kadar gerileyince incelemek istedim ve bazı serverlarımın yapmadıgını farkedince serverlara entegrasyonu tekrardan yaptım. Sabahdan bu yana atılan toplu video oranlarının düzeldiğini düşünüyorum ama istatistik bakmak için henüz çok erken.

Merhaba Arkadaşlar,

Detaylı Açıklamayı gün içerisinde yapacağım. Özelliği aktif ettim. Bu özelliği deneyebilecek kadar toplu video hakkı bulunan 2.500 civarı üyemiz bulunuyor. Küçük paketleri henüz aktif etmedim. 2-3 gün test edebilmek adına bu şekildedir. Olumlu sonuçlar olması durumunda 3-5 bin hak çevirmeyide ekleyeceğim. Ayrıca ücreti ile satışıda olucaktır.

Toplu Videolarda 150mb üstü videolarıda artık editleme yaparak yüklenebilir. Bunun için tıklayınız.

Merhaba Arkadaşlar,

Detaylı Açıklamayı gün içerisinde yapacağım. Özelliği aktif ettim. Bu özelliği deneyebilecek kadar toplu video hakkı bulunan 2.500 civarı üyemiz bulunuyor. Küçük paketleri henüz aktif etmedim. 2-3 gün test edebilmek adına bu şekildedir. Olumlu sonuçlar olması durumunda 3-5 bin hak çevirmeyide ekleyeceğim. Ayrıca ücreti ile satışıda olucaktır.

Toplu Videolarda 150mb üstü videolarıda artık editleme yaparak yüklenebilir. Bunun için tıklayınız.

Merhaba Arkadaşlar,

harika olmuş sistem :)
hak karşılığı takas... böylelikle sisteme yapılan yüklenme de dengelenmiş olacak.

Merhaba Arkadaşlar,

Hocam ben dün 6 tane eşleşenli video yükledim. Anasayfadan. Eşleşen geçmek icin btün yolları denedim. bi bakdım kanaldaki videoların hic birine işlem yapmamıs videoyap... bi kontrol edebilirmisiniz acaba bu güncellemeyle bu sorunda kalkıcakmı

Bu ünlem geçmede görüntüde ne kadarlık bi değişiklik yapıyor acaba arkadaşlar ? ben görüntünün nerdeyse orjinal halinde olmasını istiyorum aşırı bi ekleme kırpma yapıyormu b u ünlem geçmede ?

Ya ben dene sürümü kullandım para kazanılmıyor yazıyor ama videolarda reklam çıkıyor hep yanın şimdi 3. taraf eşleşmesi çıktı noldu anlayamadım

Hatta dolar işareti yok 3. taraf eşlemşme var ama videoda reklam çıkıyor anlayan varsa yazabilir mi?

500 GB kota yükledim, sistem güzel ve mantıklı olmuş herşey için çok teşekkürler

Ancak toplu video yüklemede bir ağırlık var gibi şuan ?

Bakalım ekstra gb yükün altından kalkabilecekmiyiz. 1.300 e yakın üye geçiş yaptı. Video yüklenme sayısı çok artmasada işlem olarak yük 5 kata kadar arttı. Eğer bu özelliğin altın kalkamasamda yeni serverlar alıp kaşkmaya çalışacağım.

Bakalım ekstra gb yükün altından kalkabilecekmiyiz. 1.300 e yakın üye geçiş yaptı. Video yüklenme sayısı çok artmasada işlem olarak yük 5 kata kadar arttı. Eğer bu özelliğin altın kalkamasamda yeni serverlar alıp kaşkmaya çalışacağım.

Bence sıkıntı olmaz, zaten yüksek boyutlu video sayısı çok yok bence, max 500-750 mb barında seyreder, umarım sorun yaşamadan kullanırız.

Ünlem geçmede harika bir yenilik oldu bu, yaz döneminde forma girdin yine hocam :)

Biraz tatil de ver kendine, epey hamlen oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri