Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Videolar oldukça ağır yükleniyor bugün, 750 mb gayet yüksek bir sınır ve birçok video için fazlasıyla yetecektir. Sistem eskisi gibi hızlanacaksa 5 kat büyüklüğe çıkmış 750 mb da yeterlidir bana göre.

Merhaba Arkadaşlar,

Sabaha kadar müddet tanıyorum yeni editleme sistemine. Eğer hala kuyrukda bekleyen videoya yetişemezse 750mb üstü videoları editletmeyi yaptırmıycam. Şuanda gördüğüm kadarıyla video başı ortalama 1050mb dır. 1.5gb bir videoyu kırpmak inanın serverlar için çok zor. Bir dünya ek sunucu hybrid siparişi verdim. Onlar gelince herşey normalse rakamı yeniden yukarı alıcam. Bu konuda anlayışlı olacağınızı düşünüyorum çünkü zamanında yüklenmedikden sonra neye yarar. Tabiki çok yeni bir özellikdir. Ben bir özellikden bilirsiniz vazgeçmem.

Dipnot olarak: bugün 3 üyeyi banladım. Geçmişte küfür edipde yeniden üyelik almış. Gelipde konumda sinirimi onlar bozmasın. Aileme hakaret etmiş birinin tekrardan botumu kullanmasına izin vermem.

hocam yaklaşık 10 gündür videoyaptan video yüklemiyordum vds den kendim atıyordum ünlem sorunu için.
ama az önce ünlem geçi denedim iki video yükledim ikiside dolar oldu çok teşekkür ederim size :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu 150 mb ustu videolardaki yenilim anasayfa icinmi yoksa 25 linkli bolum icinmi gecerli

beyler rica ediyorum biri bana açıklayabilirmi

pek konuyu takip edemedim

videoyapa çerçeve mi eklendi
ve toplu video kısmından toplu olarak yapılabiliniyomu
birde megabayt sınırı varmı

web scripti lütfen online olduğunda şu sorularıma cevap verirsen çok sevinirim

15dakika önce 50 tane toplu video emri vermeye bastım daha emri bile vermedi.

edit : verdi

Anasayfanın sınırı nedir şu anda. Birde videoyap tan yükleme yaptığım kanallar spamdan istinasız kapandı son 1 haftadır. Sizde kapanma durumları nedir?

Hocam yaklasık 8 saat oldu 40 video filan yükleyebildim:S İnsallah sabaha düzelir

sanırım bu edit işlerinden dolayı server'lar çok yavaşladı, videoyu deli gibi indirip yüklüyo, ama editlemede çok vakit geçiyo :)

Merhaba Arkadaşlar,

evet editleme işlemleri çok yavaşlattı.ortalama Günde 5 milyon atma isteği gelirken dün 5.5 milyon atma isteği geldi. Editleme arttırma nedeniyle serverlarda 4 milyon civarını yükledi kuyrukda 1.5 milyon dünden gelen var. Anında yükleme yapan serverlar %100 performansda ama yetişemiyor. Sabaha kadar bekleyip izlemeler yaptım. Sabah 750mb üstü videolarda editlemeyi durdurdum. 36 adet yeni edit serverı sipariş ettim kısmetse yarın gece eklenecek o zaman tekrardan 1.5 ıda editlemeye geçireceğim. Şuandada 500mb lık bir video kırpılması 20 dk sürebiliyor. Tabiki aynı anda binlerce videoda kırpıldığı için. Bu süreçi hızlandırmayada çalışıyorum

arkadaşlar
yüklü videolara ünlem geç nerden yaptıracağız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri