Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaslae bu edit olayi anasayfadami gecerli 25 linkli kisimdami gecerli net birsey goremedim :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Anasayfadan video çekiyorum. Karşıdaki video 720p.. benim kanala yüklenen 360p. hocam neden böyle...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam kanalyap da sorun mu var video ortası reklamlar ayarlanmıyor 600 saniye üstü video ypok diyor ancak var?
Edit daha önceden yapmışım sanırım.

Sistemde çok çok bariz yavaşlama sadece bende mi var. Anasayfadan 40 mblık videoyu yaklaşık 5 dakikada indirdi. Düzenleme ve ünlem geçme de yok.

Sizde de aynı durum var mı?

Edit: Anasayfadan yüklemede durum düzeldi.

Son düzenleme:
150 mb sınırının yükseğe çıkarılması elbette güzel ancak botu kullananların büyük bölümü de 150 mb altı çalışıyor bunun da gözardı edilmemesi lazım.Sistem aşırı derecede yavaşladı.Çıkarılan yeniliğin botu kullananlardan bir tanesini bile olumsuz manada etkilememesi lazım.

30 dkda 1 video atıyor eskiden 30 dkda 200 video atardım. Siz düsünün bot suan ne kadar yavas :) En kısa zamanda düzelir insallah. 2 gündür kanal açamıyorum

Merhaba Arkadaşlar,

Çözüm için bir çok işlemi yaptım. Nedenini bilemiyorum fakat durduk yere dün çok video atılma isteği geldi bugün dünkününde üstünde geldi. bundan 1 ay öncesine kadar olan ortalama son 2 günde bu yeni özellikle birlikte artışa geçti. Yeni özellik nedeniyle Zaten sistem yetişemezken birde artışla uğraşmaya başladım.

Merhaba Arkadaşlar,

Çözüm için bir çok işlemi yaptım. Nedenini bilemiyorum fakat durduk yere dün çok video atılma isteği geldi bugün dünkününde üstünde geldi. bundan 1 ay öncesine kadar olan ortalama son 2 günde bu yeni özellikle birlikte artışa geçti. Yeni özellik nedeniyle Zaten sistem yetişemezken birde artışla uğraşmaya başladım.
yeni sunucuları açana kadar anasayfa video atma ve 25 video link 150mb üstü video hepsini kapatın zaten 1-2 güne gelir sadece toplu link atalım vallahi sürem boşa gidiyor 5 gündür attığım video 200 civarıdır dün 300 atayım dedim oda hala yüklenmede duruyorlar

yeni sunucuları açana kadar anasayfa video atma ve 25 video link 150mb üstü video hepsini kapatın zaten 1-2 güne gelir sadece toplu link atalım vallahi sürem boşa gidiyor 5 gündür attığım video 200 civarıdır dün 300 atayım dedim oda hala yüklenmede duruyorlar

Merhaba hocam,

anasayfa toplu link ile toplu video serverları zaten farklı. Eğer o taraf size yavaş geliyorsa ve madem toplu link atabiliyorsanız oradan atın hocam işte. oranın yavaşlığı buranın yavaşlığı değildir.

hocam toplu video kısmını biraz askıya alın yeni emirler girilmesin,sistem çok yavaşladı başka çözümü olmaz sanırım.

Eğer yeni düzenlemelerimle sayı yine artmaya devam ederse gece 10 gibi 12 saat boyunca toplu video emri almayı durduracağım ve geçmişi temizleyip dengeye almış olacağım.

Hocam ana sayfadan video ayarlamaları yapıyoruz kırpma süre kesme gibi ama yapmadığı videolar oluyor. Madem hiçbir işlem yapmayacak o videoyu da yüklemesin bizi zor duruma sokuyor. çektiğimiz kanalın introsu logosu alayı kalmış. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Buna bir çözüm bulun

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam desteğe bakar mısınız? 16:33'de bir mesaj atmıştım.

1 aya yakın süredir hep işlemleri serverlarımız saniyesinde yaptığı için desteğe mesaj normal gelirken bugünkü anormal yavaşlamadan dolayı binlerce mesaj geldi. bugünden bekleyen mesajlarda Geceye cevapları yetiştirmeye çalışacağız

Hocam ana sayfadan video ayarlamaları yapıyoruz kırpma süre kesme gibi ama yapmadığı videolar oluyor. Madem hiçbir işlem yapmayacak o videoyu da yüklemesin bizi zor duruma sokuyor. çektiğimiz kanalın introsu logosu alayı kalmış. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Buna bir çözüm bulun

150mb üstü anasayfada yüklemelerde yapmaz zaten. Onlarda bekleme olayı yokki. Bekleme toplu serverlarda mevcuttur. Ve düzeni oturtturduk rakam düşüşe geçmeye başladı. Anlık gelenleri ve bekleyenleride eritiyor. Gece yarısına veya sabaha döngüye girmiş olur

150mb üstü anasayfada yüklemelerde yapmaz zaten. Onlarda bekleme olayı yokki. Bekleme toplu serverlarda mevcuttur. Ve düzeni oturtturduk rakam düşüşe geçmeye başladı. Anlık gelenleri ve bekleyenleride eritiyor. Gece yarısına veya sabaha döngüye girmiş olur

Hocam beni yanlış anladınız sanırım ben video yüklemiyor demedim videoyu işlemeden yüklüyor. İşleyemeyeceği videolarda uyarı versin kanalımıza yüklemesin. Bugün bir kaç videoda gördüm ben kesme, kırpma ayarlarını girdiğim halde yapmamış. İşte burada işlem yapmayacağı videoyu da indirip kanalımıza yüklemesin diyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. :) Seri sekilde atarken kaç mb olduğuna bakmıyoruz pek uyarsın bizi yada videoyu atmasın.

Evet videoyu o şekilde atması yarar yerine zarar veriyor. En güzeli işleyemediği videoyu kanala yüklememesi.

Hocam beni yanlış anladınız sanırım ben video yüklemiyor demedim videoyu işlemeden yüklüyor. İşleyemeyeceği videolarda uyarı versin kanalımıza yüklemesin. Bugün bir kaç videoda gördüm ben kesme, kırpma ayarlarını girdiğim halde yapmamış. İşte burada işlem yapmayacağı videoyu da indirip kanalımıza yüklemesin diyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. :) Seri sekilde atarken kaç mb olduğuna bakmıyoruz pek uyarsın bizi yada videoyu atmasın.

1 Haftadır para kazanması giden videoların kontrolde silinmesi için ricada bulunmuştum yapılacağını söylemiştiniz eyvallah. Bugün günlük xx.xxx izlenmeden x.xxx izlenmeye düştüm para kazanması giden videolar sayesinde. Neyse onu geçtim ünlem geç sistemi yapmışsınız fakat 30-40 videodan gelen ünlem sayısını gösteriyorum buyurun:

26cf79.png

Buda 50 Videoluk ünlem:

14f496.png

Başka projeler yerine videoyapı stabil hale getirseniz bence daha iyi olur benim haddime değil sizin bileceğiniz iş fakat 3-4 ay önceki botu özledim. İyi akşamlar.

Son düzenleme:
hocam lütfen sunucumu resetliyonuz ne yapıyorsanız yapsanız artık 1 video atması 3mb video için 1 saat sürdüya ben video atamadıktan sonra dünyanın en iyi bot en iyi özellikleri olsa ne yazar birşeyler yapın yeni istekleri felan kapatın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri